تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 103 اولاول ... 24248495051525354555662102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1021

نام تاپيک: SAMSUNG GALAXY NOTE III

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

دوستان تصمیم نهایی خود م رابرای خرید نت 3 به جای4 گرفته ام لطفا کمی بیشتر مرا تشویق کنید
    یک سئوال هم دارم
    شنیده اکه شرکت سامسونگ یامایکروتل مدتهاست گوشی وارد ایران نکرده است وبزودی سری جدیدی وارد میکند که نت سه هم درون ان است وانوقت گارانتی مایکروتل راخواهد داشت ایا این موضوع صحت دارد؟
    ارادتنمند
    دوست عزیر گارانتی مایکروتل که اس چها رو وارد کرده ۳۳۰ تومن کشبده رو موبابل که اصلا به صرفه نیست به نظرم.

2. 2 کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

گارانتی رو بنظرم بهتره جدی نگیرید. بارها بحث شده که گارانتی کننده های سامسونگ در ایران به گارانتی نرم افزاری اقدام می کنند نه سخت افزاری .
    پس 1 ریال هم ارزش هزینه کردن نداره
    البته یکی دو نفر پیدا شدند که روی چه حساب گفتند نخیر سخت افزاری هم هست ولی با تکذیب سایرین روبرو شد. در مجموع بی جهت دنبال گارانتی در ایران نروید ...
    گارانتی واقعی و مردانه را نوکیا داشت که اونم شرکتش پکید و رفت پی کارش

4. 4 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

گارانتی رو بنظرم بهتره جدی نگیرید. بارها بحث شده که گارانتی کننده های سامسونگ در ایران به گارانتی نرم افزاری اقدام می کنند نه سخت افزاری .
    پس 1 ریال هم ارزش هزینه کردن نداره
    البته یکی دو نفر پیدا شدند که روی چه حساب گفتند نخیر سخت افزاری هم هست ولی با تکذیب سایرین روبرو شد. در مجموع بی جهت دنبال گارانتی در ایران نروید ...
    گارانتی واقعی و مردانه را نوکیا داشت که اونم شرکتش پکید و رفت پی کارش
    سلام.

دوست عزیز گارانتی زمانی که توی 10 روز اول گوشیتون هر مشکلی داشته باشه بدون اینکه ازتون سوال کنه گوشی رو براتون عوض میکنه، یا اینکه یکسری از باطریهای تولیدی ایراد داره براتون باطری رو رایگان تعویض میکنه یا برد گوشیتون ایراد داره براتون رایگان عوض میکنه( مورد اول رو خودم دیدم و مورد دوم و سوم رو توی همین سایت دوستان گفتن) اینو شما بهش میگید گارانتی نرم افزاری یا سخت افزاری؟
    اصلا" گارانتی نرم افزاری به چه معنی هست؟ اگه نرم افزار ایراد داشته باشه که خودتون میتونید درستش کنید.این جوری که میگن هم نیست بههر حال یکسری تعهدات هست که بهش عمل میکنن.

6. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام.

دوست عزیز گارانتی زمانی که توی 10 روز اول گوشیتون هر مشکلی داشته باشه بدون اینکه ازتون سوال کنه گوشی رو براتون عوض میکنه، یا اینکه یکسری از باطریهای تولیدی ایراد داره براتون باطری رو رایگان تعویض میکنه یا برد گوشیتون ایراد داره براتون رایگان عوض میکنه( مورد اول رو خودم دیدم و مورد دوم و سوم رو توی همین سایت دوستان گفتن) اینو شما بهش میگید گارانتی نرم افزاری یا سخت افزاری؟
    اصلا" گارانتی نرم افزاری به چه معنی هست؟ اگه نرم افزار ایراد داشته باشه که خودتون میتونید درستش کنید.این جوری که میگن هم نیست بههر حال یکسری تعهدات هست که بهش عمل میکنن.
    توی تاپیک S4 هم قدیمها بر سر این موضوع خیلی با شخص شما بحث داشتیم! (حالا نمیدونم با این آیدیم بود یا اون قدیمیه که خودم غیر فعالش کردم)
    اگر به بحث گارانتی به همونجا مراجعه کنید می بینید که خیلی ها نظر مخالف شما رو داشتند
    حالا نمیدونم شما خودتون چه خیری از گارانتی دیدین ولی قبول کنین که اگر گوشی رو همونجا تست درست و حسابی کنین دیگه نیازی نیست n تومان بی جهت پول گارانتی بدین
    بجای اون 300 تومن گارانتی اسمی، میشه 2 تا کارت حافظه ی 64GB سان دیسک برای گوشی خرید!
    البته امیدوارم فرمایش شما راجع به گارانتی این آقایون درست باشه و واقعا بصرفه ولی من اصلا قبولشون ندارم

8. 2 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

توی تاپیک S4 هم قدیمها بر سر این موضوع خیلی با شخص شما بحث داشتیم! (حالا نمیدونم با این آیدیم بود یا اون قدیمیه که خودم غیر فعالش کردم)
    اگر به بحث گارانتی به همونجا مراجعه کنید می بینید که خیلی ها نظر مخالف شما رو داشتند
    حالا نمیدونم شما خودتون چه خیری از گارانتی دیدین ولی قبول کنین که اگر گوشی رو همونجا تست درست و حسابی کنین دیگه نیازی نیست n تومان بی جهت پول گارانتی بدین
    بجای اون 300 تومن گارانتی اسمی، میشه 2 تا کارت حافظه ی 64GB سان دیسک برای گوشی خرید!
    البته امیدوارم فرمایش شما راجع به گارانتی این آقایون درست باشه و واقعا بصرفه ولی من اصلا قبولشون ندارم
    سلام.
    البته من نظرم فقط در مورد نوع گارانتی بود نه مقدار اضافه پرداختش.بنده خودم هم اگر قرار باشه 300 هزار تومن اضافه بدم قطعا بدون گارانتی میخرم.گارانتی خوبه اما اگه اضافه پرداختش معقول باشه.

10. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esi900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان
    کسی با برنامه سایت سامسونگ ایران بک اپ گرفته اسم برنامه kiesهست.این برنامه از همه جای نوت3 من بک اپ میگیره به جزقسمتmisselanusکه وقتی میخواد این قسمت را بک اپ بگیری بعد از اینکه به6درصد رسید گیر میکنه!!!!!
    .باید چکار کرد؟اخه میخوام اپدیت جدیدی که روی گوشیم اتوماتیک اومده را نصب کنم اما اول منتظر backupگرفتنم که نمیگیره.روت کردن دیگه چیه که بعضی نرم افزارها برای اجرا پیام میدن گوشی شما روت نیسته؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

واقعا که این گوشی هدفون مسخره ای داره نوت1 اینطوری نبود. هر 30 ثانیه یه بار باید جاش بدم تو گوشم . تو حین راه رفتن از گوشی در میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه (^_^)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    00:00

پيش فرض

امروز یکم باهاش کار کردم ...
    خوب بود ، ولی افسانه ای ( مثل Note 1 ) نبود برام

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

مشکل وایرلس چکار کنم حل بشه؟بعداز چنددقیقه قطع میشه؟اپدیت نکردم و رام گوشی رام اصلی وروت نشده است!!!!کمک کنید دوستان
    پیام میدهthis network has been disconected.your sign in time out

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

هیچ کس نیست جواب بده؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •