تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 175 اولاول ... 24248495051525354555662102152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    این کارت گرافیک GT740m بدرد نمیخوره که این با رزولیشن 1280*1024 لگ میزنه چه برسه به فول اچدی!!!!! تازه دقت صفحه نمایشش هم که فول اچ دی هست.بابای کارت گرافیکو در میاره
    تو Crysis 3 7.4 فریم داده این لپتاپ با این ضخامت و این کارت گرافیک اصلا مناسب کارهای گرافیکی نیست

یه نصیحت بهتون بکنم گول این لپتاپ رو نخورید وقتی میاند رو این لپتاپ صفحه نمایش فول اچدی میذارند عین این میمونه که بیاند پشت پیکان وانت به اندازه ی 1.5 تن بار بزنند راه که نمیره هیچ کلی هم باید بابت صفحه کلاچو.... پول بدی.

اینم وقتی میخری با کلی صحبت و حرف میگن که الان ببر عین تراکتور برات کار میکنه و باهاش شبانه روز میشه بازی کرد با نرم افزار کار کرد ولی همین که یبار موقع بازی خاموش شد ببری گارانتی میگه این لپتاپ که واسه بازی نیست!!!! انگار نه انگار
    در ضمن واسه صفحه نمایش فول اچدی کارت گرافیک از نوع GTX لازمه نه GT
    Last edited by htconex+; 17-08-2013 at 18:33.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    این کارت گرافیک GT740m بدرد نمیخوره که این با رزولیشن 1280*1024 لگ میزنه چه برسه به فول اچدی!!!!! تازه دقت صفحه نمایشش هم که فول اچ دی هست.بابای کارت گرافیکو در میاره
    تو Crysis 3 7.4 فریم داده این لپتاپ با این ضخامت و این کارت گرافیک اصلا مناسب کارهای گرافیکی نیست

یه نصیحت بهتون بکنم گول این لپتاپ رو نخورید وقتی میاند رو این لپتاپ صفحه نمایش فول اچدی میذارند عین این میمونه که بیاند پشت پیکان وانت به اندازه ی 1.5 تن بار بزنند راه که نمیره هیچ کلی هم باید بابت صفحه کلاچو.... پول بدی.

اینم وقتی میخری با کلی صحبت و حرف میگن که الان ببر عین تراکتور برات کار میکنه و باهاش شبانه روز میشه بازی کرد با نرم افزار کار کرد ولی همین که یبار موقع بازی خاموش شد ببری گارانتی میگه این لپتاپ که واسه بازی نیست!!!! انگار نه انگار
    در ضمن واسه صفحه نمایش فول اچدی کارت گرافیک از نوع GTX لازمه نه GT
    داداش من حرف شما درست اما ما يه چشممون هم به جيبه
    من دوست دارم 780 رو لپ تاپم باشه اما اين كارت پول گنده هم ميخواد
    اين لپ تاپ n550 به طور مثال 1000 دلار قيمتشه كه اگه دو سال پيش بود 1 تومن مي خريديم
    اين قيمت هاي فضايي بخاطر نرخ برابري ريال و ارزهاي خارجيه
    راجع به رزولوشن صفحه هم من تعجب ميكنم دوستان اينطوري نظر ميدن
    فول اچ دي براي ديدن فيلم فوق العاده س
    تو بازي ها هم نيازي نيست حتما رو فول باشه تنظيمات
    اگرچه همه ترجيح ميديم با بيشترين رزولوشن و جزييات بازي كنيم اما براي رسيدن به اين مقصود 7 8 تومن بايد هزينه كنيم كه اكثرا توانش رو نداريم
    قضيه اينه
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

3. 2 کاربر از dandelionsland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

داداش من حرف شما درست اما ما يه چشممون هم به جيبهمن دوست دارم 780 رو لپ تاپم باشه اما اين كارت پول گنده هم ميخواداين لپ تاپ n550 به طور مثال 1000 دلار قيمتشه كه اگه دو سال پيش بود 1 تومن مي خريديماين قيمت هاي فضايي بخاطر نرخ برابري ريال و ارزهاي خارجيهراجع به رزولوشن صفحه هم من تعجب ميكنم دوستان اينطوري نظر ميدنفول اچ دي براي ديدن فيلم فوق العاده ستو بازي ها هم نيازي نيست حتما رو فول باشه تنظيماتاگرچه همه ترجيح ميديم با بيشترين رزولوشن و جزييات بازي كنيم اما براي رسيدن به اين مقصود 7 8 تومن بايد هزينه كنيم كه اكثرا توانش رو نداريمقضيه اينهSent from my HTC Desire using Tapatalk 2
    دقیقا با حرفات موافقم .رزولیشن HD تو کارهای عادی یکم اذیت میکنه مثل نمایش عکس های با کیفیت و حتی فیلم های hd رو یه طوری نشون میده چه برسه به فول .راستش منم ملاکم از انتخاب رزولیشن fhd بازی نیست بیشتر بخاطر کارهای عادی و فیلم است.صفحه نمایش 14 اینچ hd باشه باز میشه گفت استاندارده اما hd برای 15 اینچ واقعا مناسب نیست!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دقیقا با حرفات موافقم .رزولیشن HD تو کارهای عادی یکم اذیت میکنه مثل نمایش عکس های با کیفیت و حتی فیلم های hd رو یه طوری نشون میده چه برسه به فول .راستش منم ملاکم از انتخاب رزولیشن fhd بازی نیست بیشتر بخاطر کارهای عادی و فیلم است.صفحه نمایش 14 اینچ hd باشه باز میشه گفت استاندارده اما hd برای 15 اینچ واقعا مناسب نیست!!
    این دوستمون فک میکنم بیشتر منظورش رو این بود که رو رزلوشن native باست بازی کنیم،رو این حساب فریم میاد پایین،البته اگه منظورشون این باشه من کاملا باهاشون موافقم،دقیقا مثل این میمونه رو پیکان لاستیک بنز بندازی
    البته کسی مخالف فول اچدی نیست.
    درضمن اگه قرار باشه 3400 واسه این بدیم،خب آدم میره n550 میگیره دیگه.

6. این کاربر از masoud_5april بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این دوستمون فک میکنم بیشتر منظورش رو این بود که رو رزلوشن native باست بازی کنیم،رو این حساب فریم میاد پایین،البته اگه منظورشون این باشه من کاملا باهاشون موافقم،دقیقا مثل این میمونه رو پیکان لاستیک بنز بندازیالبته کسی مخالف فول اچدی نیست.درضمن اگه قرار باشه 3400 واسه این بدیم،خب آدم میره n550 میگیره دیگه.
    3400 بابت چی بدیم؟اگه منظورتون n56vb هست باید بگم من به دوستان این مدل رو پیشنهاد نکردم!چون تا الان که صبر کردیم چیزی هم نمونده مدلهای نسل جدید وارد بشن و خریدن مدلهای قبلی اشتباهه!

8. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه grendier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    از GE70 خبری ندارید ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    tabrez

پيش فرض

دوستان این لب تاب ها با بودجه من سازگار نیست . من بین این 3لب تاب گیر کردم .لطفا راهنماییم کنید . اگه از قیمت این لب تاب ها اگاهی دارید به من بگید با تشکر
    msi ge 60
    asus n56vz &vw
    lenovo y500

داره خودمونی میشه جواد . وکیلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    قوچان

پيش فرض

asus n56vz
    lenovo y500
    تقریبا ناموجودن..

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اينا مال نمايندگي نيستن

مهم اینه که داره میاد ایران!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مهم اینه که داره میاد ایران!
    درسته
    من منظورم گارانتي و قيمتش بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •