تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 52 از 218 اولاول ... 24248495051525354555662102152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

بدترین خبر میتونه رفتن کیروش باشه
    خداروشکر تاتنهام سرمربی دار شد

2. این کاربر از Aryana_b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

کی روش استاد جنگ روانیه و این میتونه توی جام جهانی خیلی کمکمون کنه
    نمونش هم بازی کره و همین بحث رفتن به تاتنهام ...

4. 2 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

هاسه گاوا چگونه ایرانی می شود؟/ تابعیت افتخاری مشکل آریا را حل می کند

در صورتی که ایران تابعیت افتخاری به آریا بدهد، او می تواند بدون نگرانی از زندگی در ژاپن، برای تیم ملی بازی کند

سایت گل - حرفهای پدر آریا جاسورو هاسه گاوا در برنامه نود مبنی بر اینکه پسرش به خاطر قوانین ژاپن شانس بسیار کمی برای بازی در تیم ملی ایران دارد، خیلی ها را نا امید کرد اما دبیرکل فدراسیون فوتبال دیروز با لحنی امیدوارانه درباره حل مشکل آریا جاسورو صحبت کرد.
    نبی در صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که با هماهنگی وزارت امور خارجه و اداره مهاجرت ژاپن، مشکل بازیکن ایرانی تیم توکیو را درست می کند تا او نگران مسائل مربوط به اقامتش نباشد.
    نبی توضیح زیادی درباره این ماجرا نداده اما به نظر می رسد، آریا می تواند بدون هیچ مشکلی برای تیم ملی ایران بازی کند
    اگر به صفحه قوانین ملیت و تابعیت کشور ژاپن در ویکی پدیا بروید، متوجه می شوید که ژاپنی ها حساسیت زیادی روی تک ملیت بودن شهروندانشان دارند اما راههای وجود دارد تا یک فرد هم تبعه ژاپن باشد هم تبعه کشور دیگر و به هیچ مشکلی نخورد
    یکی از این راهها داشتن تابعیت افتخاری است بدین صورت که اگر ایران به آریا تابعیت افتخاری کشورمان را بدهد، از آنجایی که خود آریا درخواستی برای تابعیت ایران نکرده، قوانین ژاپن را زیر سئوال نبرده و می تواند همزمان شهروند دو کشور باشد.
    البته معلوم نیست که فدراسیون فوتبال برای آوردن هاسه گاوا به ایران، اقدام به دریافت تابعیت افتخاری برای او خواهد کرد یا نه.
    نکته دیگری که بسیار جالب است، داشتن تابعیت غیر ارادی است ویکی پدیا صراحتا از ازدواج زن ژاپنی با مرد ایرانی به عنوان یکی از راههای داشتن تابعیت دو گانه نام برده است. موردی که در مورد والدین آریا صدق می کند اما معلوم نیست این موضوع کمکی به او می کند یا نه..

منبع : سایت گل

6. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یک مصاحبه جالب از طرف سایت گل با فرزاد حسین خانی دیدم که حرفهای جالبی زده .
    بعد از اون حرفهای عابدینی حالا کاپیتان مس هم یه تکونی به فوتبال داد . متن مصاحبه رو فقط قسمتهاییش رو که مربوط به تیم ملی هستش رو میزارم و بقیه اش توی اسپویلر :

حرفهای تکان دهنده کاپیتان مس :
    گفتند 15 میلون بده تا به تیم ملی برسی

آنها چه کسانی بودند که پیراهن تیم ملی را می فروختند؟

محتوای مخفی: شروع مصاحبه و صحبتهایی مربوط به باشگاه مس 
    کاپيتان مس اين روزها استرس زيادي براي نتايج تيمش دارد. او که يکي از بازيکنان ثابت هميشه مس است در بازي با تراکتور تمرکز لازم را نداشت و در بعضي از لحظه‌هاي بازي نتوانست آنطور که بايد و شايد خوب کار کند. اگرچه فرزاد حسين‌خاني براي مس بازي‌هاي خوبي انجام داده است.

کاپيتان محبوب شهر کرمان پس از بازي با تراکتور که تيمش در دقيقه آخر وقت اضافه 3 امتياز شيرين را با يک امتياز عوض کرد در مصاحبه با سايت گل حرف هاي جالبي مي‌زند. او که عادت ندارد زياد با مطبوعات و رسانه‌ها صحبت کند اما اين‌بار حرف‌هاي جذابي مي‌زند. مصاحبه تکان‌دهنده با فرزاد حسين‌خاني را بخوانيد.

از بازي با مس و تراکتور بگو؟

ما در اين بازي خيلي خوب کار کرديم و در اکثر لحظه‌هاي بازي از حريفمان سرتر بوديم. با نهايت احترامي که براي تراکتور و مجيد جلالي و هودارانش قائل هستم اما آنها در مقابل ما حرفي براي گفتن نداشتن و فقط به بازي مستقيم رو آورده بودند و به قول معروف با بکش زيرش مي‌خواستند به گل برسند و متاسفانه اين اتفاق هم افتاد آن هم در يک دقيقه بعد از وقت قانوني و وقت اضافه. ما در دقيقه 95 گل خورديم و اين در حالي است که 4 دقيقه بيشتر وقت تلف شده اعلام نشده بود. به هر حال اين فوتبال است و يک امتياز هم به ما کمک کرد تا با توجه به نتايج ساير تيم‌ها يک پله در جدول صعود کنيم اما واقعا خيلي حيف شد که نتوانستيم 3 امتياز شيرين را به دست آوريم.

از شرايط خودت راضي هستي؟

راستش را بخواهيد من فصل پراسترسي را پشت سر مي‌گذارم و شرايط سختي را تجربه مي‌ کنم. من از 78 در مس مشغول به فعاليت هستم و به تيم شهرم خدمت مي‌کنم. اما اين يکي از سخت‌ترين سال‌هاي فوتبالم هست. من با مس بالا و پايين را تجربه کردم اما اين فصل ما چوب اشتباهات خودمان را مي‌خوريم. براي من موفقيت مس و شادي مردم کرمان از هر چيز مهمتر است و آن را فداي هيچ چيزي نمي‌کنم. در بازي با تراکتور هم من شايد تمرکز لازم را نداشتم و با توجه به اين در پست غيرتخصصي خودم بازي مي‌کردم آن بازدهي لازم را نداشتم و از خودم آنطور و شايد راضي نبودم. من هميشه در جلوي دفاع به عنوان هافبک دفاعي بازي کردم اما حالا کار به عنوان هافبک نفوذي کم سخت است برايم اگرچه پرويز مظلومي دستش خالي است و وظيفه من هست که تمام تلاشم را بکنم و به تيم کمک کنم.

فکر مي‌کني مس در ليگ بماند؟

مس بايد در ليگ بماند چرا که مس يکي از حرفه‌ترين باشگاه‌هاي ايران است و پايگاه خيلي از فوتباليست‌ها در سرتاسر ايران است. باشگاه مس هميشه پول خوب داده و به کيفيت فوتبال ايران کمک کرده است. واقعا حيف است که مس بخواهد در ليگ حضور نداشته باشد با توجه به اين پتانسيل بالايي که دارد و با توجه به اينکه هميشه فوتباليست‌هاي زيادي هم دوست داشتند به اينجا بيايند چرا که مس شرايط خوبي را براي يک فوتباليست ايجاد مي‌کند. اميدوارم مردم دعا کنند و حتي خود اهالي فوتبال که مس در ليگ بماند و ما هم همگي مي‌جنگيم تا با کمک خدا و حمايت مردم اين تيم را در ليگ نگه داريم.

شما با تساوي مقابل تراکتور از قعرجدول جدا شديد؟

بله اين هم لطف خدا بود اما من فکر مي‌کنم کار سختي داريم و بايد تلاش کنيم تا با کسب امتيازات لازم ماندن خودمان را در ليگ حتمي کنيم.

ادامه مصاحبه و صحبتهای جنجالی
    تو يکي از بازيکنان باتجربه ليگ هستي و شايد حق‌ات بود در مقطعي هم به تيم ملي دعوت شوي؟

من در فوتبال به همه چي رسيده‌ام. اما دل پري از ناگفته‌ها دارم من سال قبل بعد از بازي با پرسپوليس که خيلي خوب کار کردم و توانستيم آن را بازي را 2 – يک ببريم و من بازي خوبي از خودم به نمايش گذاشتم در آن مقطع مس هم نتايج خوبي گرفته بود و طبيعي بود که اين اتفاق بيافتد و من به تيم ملي دعوت شوم. من بعد از آن بازي به دليل اينکه مديريت وقت باشگاه برخلاف اصول و به ضرر منافع باشگاه پيش مي‌رفت به حالت قهر اردو را ترک کردم و بعد از آن بازي به تمرين نرفتم. اما بعد از آن آقاي قاسمپور با من تماس گرفت و از من خواست تا به تمرينات بازگردم اما اتفاق مهم اين مکالمه اين بود که ايشان به من گفت آقاي اميد نمازي با من تماس گرفته و از من آمار تو را گرفته و گفته که فرزاد به تيم ملي دعوت مي‌شود و بهتر است تو هم به تمرين برگردي. من هم به آقاي قاسمپور گفتم من به خاطر مردم شهرم و تيم شهرم به تمرينات بازمي‌گردم و آرزو دارم که پيراهن مقدس تيم ملي را برتن کنم.

بعد از آنکه من به تمرينات تيم برگشتم بعد از يک روز، يک نفر با من تماس گرفت و گفت اگر دوست داري در تيم ملي حضور داشته باشي بايد مبلغ 15 ميليون پول بدهي. من به او گفتم که اگر خواستم با شما تماس مي‌گيرم. اما هنوز يک روز نگذشته بود که يکي ديگر هم با من تماس گرفت و گفت اگر مي‌خواهي در تيم ملي حضور داشته باشي من هماهنگ کرده‌ام تا به تيم ملي دعوت شوي اما هزينه دارد و بايد هزينه آن را بپردازي. به او هم گفتم اگر خواستم با شما تماس مي‌گيرم و هر دو موبايل‌هاي خودم را خاموش کردم و فردايش سر تمرين به آقاي قاسمپور گفتم اين اتفاق براي من افتاده من در دوستي و رفاقت همه کار مي‌کنم اما در زندگي‌ام به کسي باج نداده و نمي‌دهم حتي براي پوشيدن تيم ملي . آقاي قاسمپور هم گفت من در زندگي‌ام به هيچ کس باج نداده‌ام به همين دليل هميشه سرم را بالا نگه مي‌دارم تو هم همين‌ کار را انجام بده و به هيچ چيز ديگري فکر نکن. من هميشه به اين فکر مي کنم که آنها چه کساني بودند که پيراهن تيم ملي را مي فروختند؟

شما بايد در اين زمينه شفاف تر حرف بزني

من آبروي آدم ها را نمي برم اما اگر خواستند در خدمت فدراسيون هستم . به هرحال من در فوتبال به خواسته‌هايم رسيده‌ام و هيچ وقت گذشته‌ام را فراموش نمي‌کنم. من فرزند يک کارگر شرافتمند بودم و به اين مرحله از زندگي رسيدم، هميشه به مطبوعات و رسانه‌ها احترام گذاشتم اما اگر ديده باشيد مي‌دانيد من زياد اهل مصاحبه نيستم و هيچ وقت اهل مطرح کردن خودم نبودم. من با شرافت زندگي کرده‌ام و سعي مي‌کنم با شرافت هم زندگي کردن را ادامه دهم، شايد فوتبال کثيف باشد اما من آن را کثيف‌تر نمي‌کنم.

صحبت‌هاي تو خيلي تکان‌دهنده است و شايد پرده از يک جنجال و رسوايي بزرگ در فوتبال بردارد. آيا تا آخر خط پاي صحبت‌هايت هستي؟

من جز خدا از هيچ کس نمي‌ترسم. من حقيقت را مي‌گويم حتي اگر به ضررم باشد، فوتبال بخشي از زندگي است و من سعي کردم در تمامي زواياي زندگي‌ام با صداقت و شرافت زندگي کنم به کسي باج ندهم و زير بار حرف زور نروم. من خداوند را در کنار خودم احساس مي‌کنم و جز نياز به خدا به هيچ چيز ديگري نياز ندارم. من تا آخرش پاي حرفم هستم و خوشحال هم مي‌شوم اگر عده‌اي اين فوتبال را به لجن مي‌کشند چهره واقعي‌شان مشخص شود و در هر کجا که بخواهند اين حرف‌ها را مي‌زنم.

حتي در برنامه 90 و در مقابل عادل فردوسي‌پور حاضري اين حرف‌ها را تکرار کني چون او هم دوست دارد به پاکي فوتبال کمک کند؟

بله، اگر لازم باشد در برنامه 90 هم اين حرف‌ها را مي‌زنم و خوشحالم مي‌شوم عادل براي زدودن ناپاکي‌هاي فوتبال بجنگد.

منبع : سایت گل
    Last edited by Gregar; 25-12-2013 at 15:30.

8. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کی‌روش: از حرف‌هایم تعبیر درستی نشد

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت که از صحبت‌هایش درباره تیم ملی و برگزاری اردوهای تدارکاتی تعبیر درستی نشده است.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) و به نقل از فدراسیون فوتبال، کارلوس کی‌روش گفت: در کنفرانس مطبوعاتی که برگزار شد در خصوص مسایل مختلف فنی تیم ملی و زمان برگزاری اردوها توضیحات مفصلی دادم که گویا تعبیر نادرستی از آن شده است.
    وی ادامه داد: من در کنفرانس مطبوعاتی‌ام درباره جلسه با مربیان لیگ برتری به صورت شفاف اعلام کردم که در این نشست ها باید درخصوص مسایل فنی و تاکتیکی بحث شود و مسایل مربوط به تقویم مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و مسابقات لیگ تصمیم مدیریتی نیاز دارد.
    وی در پایان گفت: باز هم تاکید می‌کنم در خصوص مسایل فنی با رسانه‌ها صحبت می‌کنم نه در مورد زمان برگزاری بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا و لیگ برتر. صحبت‌های من در کنفرانس مطبوعاتی مربوط به تصمیم‌های مدیریتی بود نه مسایل فنی که مربوط به مربیان است.

10. 3 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

این روز‌ها منتقدان کی‌ر‌وش بر این باورند که او با جستجوی بی‌وقفه لیگ‌های اروپایی، لیگ ایران را بی‌اعتبار کرده و این دهن‌کجی از سوی مربی تیم ملی بخشودنی نیست. کار به جایی رسیده که صدا و سیما نیز‌ علیه کی‌روش موضع گرفته و از او انتقاد کرده است. شما چه فکر می‌کنید؟ حق با کی‌روش است یا منتقدان !

در حالی که کارلوس کی‌روش، این روز‌ها تعطیلات سال نو میلادی را در خارج از ایران ‌به همراه خانواده‌اش جشن می‌گیرد، در درون، مخالفان او دعوت از یک بازیکن ایرانی‌ ـ ژاپنی را دستمایه انتقادات تند و تیزی از وی قرار دادند، تا جایی که شب گذشته، پایش به تلویزیون هم باز شد و صدا و سیما‌ در ‌گزارشی، این مربی پرتغالی تیم ملی را به بی‌اعتنایی به بازیکنان لیگ بر‌تر ایران محکوم کرد.

به گزارش «تابناک»، «آریو جسور هاسه‌گاوا»، این روز‌ها سوژه اهالی رسانه، کار‌شناسان و فوتبال‌دوستان ایرانی شده و هافبک بازی‌ساز اف‌سی توکیو هیچ گاه تصورش را هم نمی‌کند که این روز‌ها در خصوص حضور یافتن یا نیافتن‌ او در تیم ملی ایران، چه جنجالی به پا شده است!

بنا بر این گزارش، منتقدان داخلی، کی‌روش را متهم می‌کنند که به لیگ ایران هیچ توجهی ندارد و مانند یک جهانگرد، دور دنیا را از خاور دور تا امریکا به جستجوی بازیکنان ایرانی می‌رود که در صورت داشتن توانایی لازم برای تیم ملی بازی کنند و به این ترتیب، اگر کی‌روش همه این بازیکنان را در ترکیب اصلی تیم ملی گذارد، نسبت آن‌ها به بازیکنان لیگ ایران، پنج به شش خواهد شد؛ البته اگر در روز‌های منتهی به جام جهانی، شروین رجبعلی، بازیکن ایرانی تیم المانیا اخن هم نظر کی‌روش را به خود جلب کند، این گروه بر بازیکنان ‌لیگ ایران برتری یافته و سهم بیشتری در ترکیب تیم ملی ایران خواهند داشت.

در این باره، منتقدان با اشاره به حضور روز‌افزون این عده از بی‌اعتباری لیگ ایران در نظر سرمربی تیم ملی ایران گله دارند و لیگ را معدن استعدادهایی می‌دانند که می‌تواند کی‌روش را از این جهانگردی بی‌نیاز کند. ‌ادعای این گروه از این موضوع سرچشمه می‌گیرد که آن‌ها سپردن ترکیب تیم ملی را بی‌چون و چرا به بازیکنانی که تا ماه گذشته از اساس‌ در جریان موقعیت تیم ملی ایران و بازی‌های آن نبودند، به نوعی بی‌احترامی به بازیکنان لیگ و تیم‌هایی که در لیگ ایران سرمایه‌گذاری کرده‌اند، می‌دانند.

این گروه بر این باورند که ستاره‌های نوپایی چون پیام صادقیان و محسن مسلمان، می‌توانند جایگاه ثابتی در ترکیب تیم ملی ایران در جام جهانی داشته باشند و نیاز نیست ‌به جای این تعداد بازیکن میانی تیم‌های لیگ بر‌تر به سراغ هاسه‌گاوای ایرانی ــ ژاپنی برویم و آن‌ها را مهمان ناخوانده سفره تیم ملی کنیم.

اما ادعای این گروه از یک تفاوت دیدگاه نشأت می‌گیرد. این گروه جام جهانی را محل آب‌دیده شدن و ‌تجربه‌اندوزی بازیکنان تیم ملی می‌دانند و بر این باور دارند که اگر همین بازیکنان لیگ ایران راهی جام جهانی شوند، می‌توانند‌ در آینده جایگاه مناسبی در تیم ملی و لیگ‌های اروپایی پیدا کنند. تصور این گروه بر این فرض استوار شده که ایران در جام جهانی برای رقابت حاضر نمی‌شود و توریستی بیش نیست و حالا که قرار است توریست برزیل باشیم، چرا از استعدادهای جوانمان بهره نگیریم تا در این میدان بزرگ آب‌دیده شوند و چرا مهمان‌‍‌های ناخوانده‌ای را بدون‌ بلیت به این مهمانی دعوت کنیم؟!

در نقطه مقابل این گروه، کارلوس کی‌روش اما به ‌رغم گروه سخت ما و تدارکات ضعیف تیم ملی ایران، هدفش را صعود از گروه خود قرار داده و این هدف شاید از هم‌اکنون نیز‌ دست نیافتنی باشد، ولی او می‌خواهد با همه تلاش خود، این امر را محقق سازد. او که ‌یک بار در جریان دیدار رقابت‌های لیگ بر‌تر ایران از فرط کسالت‌بار بودن خوابش برده بود، این روز‌ها تمرکز خود را بر ساختن تیم درخوری برای جام‌جهانی قرار داده‌ و برای رسیدن به این موضوع، ‌‌هر کاری ‌که به نظرش درست باشد، انجام می‌‌دهد.

اما باید گفت، تفاوت نگاه کی‌روش و منتقدانش در هدف آنهاست. مجید جلالی پس از قرعه‌کشی جام‌جهانی در پاسخ به آنهایی که خوشبینانه از راهیابی ایران به مرحله بعد جام‌جهانی سخن می‌گفتند، اظهار داشت، صعود از دور مقدماتی جام‌جهانی، دست‌کم‌ ‌به‌ برنامه‌ریزی دوازده ساله نیاز دارد و کار یکي، ‌دو روز نیست. یکی از مراحل اولیه این برنامه‌ریزی دوازده ساله هدف‌گذاری است. اگر هدف را مانند گروه منتقدان ‌بر حضور‌ ‌در جام‌جهانی بگذاریم، حالا حالاها این دوازده سال ‌فرا نمی‌رسد، ولی اگر هدف را مانند کی‌روش از هم‌اکنون بر راهیابی به مرحله بعد جام‌جهانی بگذاریم، شاید دوازده سال بعد به آن دست یابیم!

‌نکته دیگري که نباید آن را فراموش کنیم، این است که کیفیت لیگ ایران بر کسی پوشیده نیست و خودمان که هر روز‌ بازی‎‌‌ تیم‌های مورد علاقه‌مان را دنبال می‌کنیم، در جریان آن هستیم. در این فصل، لیگ بر‌تر و تا کنون نزدیک ۲۰ درصد بازی‌های برگزار شده بدون رد و بدل شدن گلی به پایان رسیده‌اند؛ برای نمونه، تنها در همین هفته بیستم لیگ بر‌تر نه تیم، یعنی بیش‌ از نیمی از تیم‌های حاضر در لیگ، موفق به گل زنی نشده‌اند.

‌به نظر شما، با این آمار فوق‌العاده، چه بازیکنانی از ترکیب تیم ملی جا مانده‌اند؟ آیا گزینه قابل دفاعی مانده که کی‌روش با چشم بستن بر او، سراغ بازیکنان لیگ‌های دیگر رفته است؟
    ‌کیفیت لیگ از یک سو و تدارکات نامناسب تیم ملی از سوی دیگر باعث می‌شود که هر مربی با شرف و ‌وجدان دیگری هم جز کی‌روش، ‌دست به هر کاری می‌زد تا کیفیت تیمش را بالا‌تر ببرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

/////

لیگ ایران کیلو چنده !!
    بازیکن های ایرانی اگه غیرت داشتن تا الان کاری میکردن !!
    بازیکنی که با پول به تیم ملی دعوت میشد دیگه انتظاری ازش نمیرفت (( مراجعه بشه به برنامه های سال های قبل 90 و حواشی جدید ))

کار کیروش درسته ولی مثل اینکه به نفع بعضیا کار نکرده !!!
    اونایی که این وسط ناراحت هستن (( احتمالا هم همون افرادی که با گرفتن پول بازیکن میبردن تیم ملی !!!!!!!!!! ))
    باید فاتحه این فوتبال رو خوند !!!!!

((در ادامه باید دید حرف های عابدینی به کجا ختم میشه ))
    Last edited by wooooow; 26-12-2013 at 01:28.

12. 5 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این روز‌ها منتقدان کی‌ر‌وش بر این باورند که او با جستجوی بی‌وقفه لیگ‌های اروپایی، لیگ ایران را بی‌اعتبار کرده و این دهن‌کجی از سوی مربی تیم ملی بخشودنی نیست. کار به جایی رسیده که صدا و سیما نیز‌ علیه کی‌روش موضع گرفته و از او انتقاد کرده است. شما چه فکر می‌کنید؟ حق با کی‌روش است یا منتقدان !
    منتقدان و صدا و سیما(رسانه میلی کلا دهنش رو ببنده سنگین تره) لطف کنن یادشون باشه که اگه کی روش این کارا رو نمی کرد جام جهانی برای ایران وجود نداشت که امروز اینا بخوان دربارش حرف بزنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

مرسی تابناک . ازش انتظاری نمیرفت : دی

+

ولی یک موضوع هم هست چند سال قبل روزنامه های ایران متلک های جالبی به اعراب و ترک هاسر اوردن بازیکن به
    تیم ملی شون مینداختند الان خودمون هم به سرنوشت اون ها دچار شدیم الان چند تا دقیقا دورگه توی تیم ملی داریم ؟

15. این کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرسی تابناک . ازش انتظاری نمیرفت : دی

+

ولی یک موضوع هم هست چند سال قبل روزنامه های ایران متلک های جالبی به اعراب و ترک هاسر اوردن بازیکن به
    تیم ملی شون مینداختند الان خودمون هم به سرنوشت اون ها دچار شدیم الان چند تا دقیقا دورگه توی تیم ملی داریم ؟
    یکی دو صفحه قبل در این مورد بحث شد
    قیاس شما اشتباهه

بازیکنای ما اکثرا ایرانی هستن(پدر و مادر ایرانی) اما بزرگ شده در کشور دیگه
    دورگه میشه یکی مثل همین هاسه گاوا که فقط پدرش ایرانیه

قطری ها اماراتی ها و دوستانشون هم میرن آمریکای جنوبی و ... یه بازیکن بومیشون رو برمیدارن میارن کشورشون بهش پول میدن میگن پیراهن تیم ما رو بپوش!
    اینها با دژاگه ها و قوچان نژادها قابل مقایسه نیستن

17. 8 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

میگم خوبه که مربی بزرگ اوردیم واسه تیم ملیمون و حقوق خیلی بالایی هم داره میگیره و فکر نمیکنم به خاطر چندغاز پول زیرمیزی حاضر بشه هر بازیکنی رو به تیم بیاره و عملکرد خودش رو زیر سوال ببره .

در مورد رسانه ها هم فقط برنامه نود خوبه و بقیه فقط میخوان حاشیه درست کنن و اون هم حاشیه های بد و به ضرر تیم ملی .

ما اگه میخواستیم به حرف این منتقد ها گوش کنیم و کمتر بازیکن ساکن کشور خارجی بیاریم تو تیم ملی که الان دیگه عملا تا اخر اردیبهشت کی روش دستش به بازیکنهای تیم ملی نمیرسید . همین الانش میگن ما بازیکنهامون رو بهش نمیدیم بعد میان انتقاد میکنن ؟
    این منتقدها و صاحبان باشگاه ها اگه لااقل واسه بازیکن خودشون دوست داشتن به جام جهانی بره و خودی نشون بده موافقت میکردن که بازیکنهاشون رو بعد از لیگ بدن به کی روش و این همه سنگ نمینداختن جلوش .

در ضمن همین افراد یه نگاهی هم به تیم های ملی دیگه بندازن بد نیست ها . اسپانیا با این که تیم اول جهان محسوب میشه از کمبود مهاجم رفته واسه خودش مهاجم برزیلی رو تغییر ملیت داده اورده تو تیمش . خیلی هم الان خوشحالن که بهترین گلزن فعلی لالیگا اومده تو تیم اسپانیا .
    یا بالوتلی و الشعراوی که دورگه ان . ایا این همه بازیکن دیگه تو تیمهای مخصوصا اروپایی ایا همه از مادر و پدر هم ملیتی هستن ؟ توی اروپا که به دلیل مسافت کم و شباهتهای فرهنگی و زبان و ... راحت دو نفر با دو ملیت متفاوت با هم ازدواج میکنن . یعنی خیلی از بازیکنهای تیم های ملی خارجی میبینی اصلیتشون دورگه است .
    بعد حالا بعضی ها میگن بازیکنهای خودمون که حتی از پدر و مادر ایرانی هستن رو نباید بیاریم تو تیم ملی ؟ یه تفکر کاملا ابلهانه است که بگیم تیم ملیمون از دل لیگ باشه .

در نقطه مقابل این گروه، کارلوس کی‌روش اما به ‌رغم گروه سخت ما و تدارکات ضعیف تیم ملی ایران، هدفش را صعود از گروه خود قرار داده و این هدف شاید از هم‌اکنون نیز‌ دست نیافتنی باشد، ولی او می‌خواهد با همه تلاش خود، این امر را محقق سازد. او که ‌یک بار در جریان دیدار رقابت‌های لیگ بر‌تر ایران از فرط کسالت‌بار بودن خوابش برده بود، این روز‌ها تمرکز خود را بر ساختن تیم درخوری برای جام‌جهانی قرار داده‌ و برای رسیدن به این موضوع، ‌‌هر کاری ‌که به نظرش درست باشد، انجام می‌‌دهد.
    به این میگن مربی

در ضمن اینم عکس لو رفته از بچگی های کی روش در حال ماسه بازی در سواحل کره جنوبی

Last edited by Gregar; 26-12-2013 at 14:46.

19. 6 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •