به امید یه بازی زیبا و برد توپچی های لندن !
![]()
به امید یه بازی زیبا و برد توپچی های لندن !
![]()
خدا رحم کنه امیدوارم ابرومندانه باشه بازی و یه ابرو ریزی مثل بازی لیورپول نشه![]()
حیفم اومد این پست رو نقل قول نکنم، کاملا موافق هستم و متقدم بایرن سال گذشته شایستگی های زیادی داشت و مطمئنم خیلی از آرسنالی ها حتی بعد از حذف توسط بایرن آرزوی قهرمانی برای این تیم می کردند اما امسال!! به هر حال دو سال متوالی بایرن نتونست آرسنال رو تو خونه شکست بده
+فصل قبل در مجموع مقابل بایرن به تساوی رسیدیم، اتفاقات بدی تو مجموع دو بازی افتاد اما در نهایت برای بایرن آرزوی موفقیت کردم و گفتم بخاطر فوتبال که بازی کردند براشون آرزوی موفقیت می کنم. اما غیر ممکنه حتی بتونم امسال به چنین چیزی فکر کنم و دلایل زیادی وجود داره.
هرچقدر ما سعی کردیم فوتبال بازی کنیم، بایرن سعی کرد با فریب و تقلب و این مسائل کار رو پیش ببره. تک تک برخوردهایی که تو زمین شکل گرفت از سوی بایرنی ها بزرگ نمایی شد و خجالت داره که تیمی با این همه مهره به چنین ابزاری نیاز داره تا نتیجه بگیره. 15 ثانیه قبل گلی که خوریم یه توپ بلند تو زمین بایرن ارسال شد که جیرود بلند شد هد زد و دانته جوری واکنش نشون داد انگار چاقو خورده. همون تقدیم توپ به یایرن رفت تو گل ما. اونم از پنالتی آخر بازی و این تنها دایو روبن نبود. روی اون صحنه اولی که با ورمالن داشت سوالم اینه خب اگه پنالت نبود چرا به روبن بخاطر تمارض کارت نداد؟ تک تک سوت های این بازی مثل بازی رفت بر علیه ما بود و بایرنی ها بهترین استفاده رو از این موضوع بردند. واکنش بازیکن های ما به سوت های داور به خوبی نشون داد که چقدر از نظر روانی روی بازی ما تاثیر گذاشت و تمرکز تیم رو برهم زد.
پارسال بایرن دیدار برگشت اومد نتیجه رو حفظ کنه و صعود کنه و غافلگیر شد. امسال بایرن اومد نتیجه بگیره اما ناتوان بود. در مجموع 135 دقیقه ای که 11 به 11 مقابل هم بازی کردیم بایرن تیم برتری نبود ونتیجه این 135 دقیقه 1 - 1 شد که حکم صعود مارو داشت. تیم شایسته از این دور صعود نکرد و این مساله مایوس کننده هست.
جنبه خنده دار ماجرا هم این هست که دیدار رفت بازیکن لازم رو روی نیمکت داشتیم دو تعویض اجباری تو پست های غیر ضروری انجام دادیم و نیمکت بلا استفاده موند. این بازی با وجود اینکه بازم دو تعویض اجباری داشتیم اما تعویض لازم موجود بود بازیکن نداشتیم! اینم مایوس کننده هست.
پودولسکی نیمه دوم یه موجود دیگه بود. عالی کار کرد و دوندگی زیادی داشت. گلش هم بی شک منحصر به فرد بود. این مدل شلیک ها مخصوص خودشه. خجالت داره بخاطر افکار یکی مثل گواردیولا که به بازیکن ها تدریس میشه، بازیکنی با کیفیت فیلیپ لام بجای تعقیب توپ میاد و یه برخورد کوچیک رو تا اون اندزاه بزرگ نمایی میکنه. ورمالن هم یقینا بهترین عملکردش دردفاع چپ رو ارائه کرد. خوشحالم این فرم رو از کاپیتان می بینیم.
در کل مایوس کننده هست که توان و ظرفیت صعود دارید اما به دلایل غیر فنی باید از جام کنار برید. نتیجه مجموع دو دیدار به هیچ وجه گویای اتفاقات این 180 دقیقه نیست ولی متاسفانه این نتیجه هست که تو تاریخ ثبت میشه و چند سال بعد حتی کسی یادش نمیاد چه گذشت.
برای این بایرن و گواردیولا بدترین آروزها رو دارم چون از نظر من قدرت فنی این تیم نبود که باعث صعود این تیم شد...
Mohsen
امیدوارم امسال اتلتیکو قهرمان شه
![]()
Last edited by Sara; 13-03-2014 at 23:22.
صحبت های رئیس: بایرن مونیخ
پایگاه خبری GunnersTrust: مصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدار مقابل بایرن مونیخ.
در مورد ارزیابی شما از بازی...
امشب به تساوی 1 - 1 رسیدیم. فکر می کنم در نیمه اول باید زیاد دفاع می کردیم اما می دانستیم که اگر در بین دو نیمه همچنان در بازی باشیم شانس خوبی برای پیروزی در بازی داریم. باور دارم که در نیمه دوم فرصت هایی بود اما در مجموع دو بازی احساس می کنم چیزی که تفاوت ایجاد کرد تصمیم اخراج گلر ما در دیدار اول بود. امشب 1 -1 شد و آن تصمیم تاثیر عظیمی روی نتیجه داشت. آن اتفاق روی بازیکنی شکل گرفت که امشب نیز بار دیگر یک پنالتی گرفت و این افسوسی است که داریم. از نظر روحی تا پایان بازی هرچه لازم بود در اختیار داشتیم. برای بایرن آرزوی موفقیت می کنم، انها ترکیب خوبی هستند اما فکر می کنم امسال آنها به مراتب اسیب پذیر تر از سال قبل هستند.
در مورد مسوت اوزیل...
او یک مشکل همسترینگ دارد که کاملا جدی به نظر می رسد.
در مورد اینکه چقدر طولانی است...
نمی دانم.
در مورد اینکه ایا اوزیل دیدار مقابل تاتنهام را از دست می دهد یا نه...
مطمئنا او خارج از ترکیب است. فردا باید اسکنی انجام دهیم تا ببینیم چقدر بد است اما دست کم برای چند هفته خارج از ترکیب است. امیدوارم آنقدرها بد نباشد.
در مورد توصیف تیم در دیدار امشب....
روحیه ما خوب بود. دلسردی که داریم این است که در 20 دقیقه آخر احساس کردم بایرن از نظر دفاعی خیلی آسیب پذیر است و اینکه از این مزیت استفاده نکردیم. همیشه پاس های اول را از دست دادیم اما احساس کردم وضعیت به گونه ای بود که می توانستیم کارهای بیشتری انجام دهیم. در نهایت هرگز واقعا انها را زیر فشار قرار ندادیم. حتی وقتی 1 - 1 بود می توانستید ببینید که آنها ناگهان مضطرب شدند اما از انجا که هرگز موفق نشدیم نتیجه را 2 - 1 کنیم، واضح است که هرگز ندیدیم آنها چطور واکنش نشان می دهند. انها تیم خوبی هستند، با وجود بازیکنان بزرگ ترکیب بزرگی دارند. خوب بازی کردند اما هنوز هم در طول دو بازی افسوس هایی داریم.
در مورد اینکه یک بار دیگر از جمع 16 تیم کنار رفتید...
وقتی از جمع 16 تیم کنار می رویم حق باشماست که به موفقیت نزدیک تر نشدید. افسوسی که ما داریم این است که در طول 5 سال گذشته دو بار با بارسونا و دو بار با بایرن مونیخ بازی کردیم و هر بار این تیم ها در بهترین فرم خود بودند. باید بگویم که در و سال گذشته دیدارهای خانگی بود که خیلی بد کار کردیم زیرا به رکورد خارج از خانه ما در المان نگاه کنید و مدت هاست که شکست نخورده ایم. اما در خانه بود که گرفتار شدیم. فکر می کنم خصوصا در این فصل، تصمیم اخراج گلر ما در دیدار خانگی بخش بزرگی از سرنوشت این قرعه را رقم زد.
در مورد اینکه گل پودولسکی به نظر خطا می رسید....
از نظر من نیز خطا بود بله!
در مورد ریو....
او قابل استفاده نبود زیرا اجازه حضور در لیگ قهرمانان را ندارد. چون می خواستم او را به دوره قرضی بفرستم بنابراین او را از لیست خود خارج کردیم و یوفا امروز به ما گفت که او اجازه حضور در تیم را ندارد. از انجا که در دیدار شنبه روی نیمکت بود بطور طبیعی در کنار ما بود اما صادقانه بگویم که تاثیری روی نتیجه بازی امشب نداشت.
در مورد اینکه شهامت بسیاری از عملکرد خود بدست آوردید...
باید بخاطر شهامت بازیکنان و تلاشی که امشب به کار گرفتند به انها تبریک بگویم. آنها از این نظر بی شک برجسته بوند. امشب می خواستیم از این دور صعود کنیم و به کارمان افتخار کنیم. بخش دوم کار را انجام دادیم و نه بخش اول.
در مورد کارت قرمز ژسنی در دیدار اول...
احساس می کنم کارت قرمز نداشت، به همین سادگی. اگر اینطور باشد هر خطایی در محوطه جریمه یک کارت قرمز دارد. حتی یوفا هم آمد و گفت که باید در مورد این مشکل دوباره فکر کنند. اول از همه از نظر من یک فرصت گلزنی نبود زیرا اگر ژسنی را در نظر بگیرید می توانید خطای کف پای روبن به دلیل بالا بودن بیش از اندازه پایش را اعلام کنید. این موقعیت ها می تواند در هر دو سمت آنالیز شود جایی که می توانید یک خطا بر علیه روبن بگیرید بخاطر اینکه پایش بیش از اندازه بالا بود اما اگر بار دیگر به خوبی آن را ببینید وقتی توپ از کنترل او خارج شد می بینید که او هرگز شانس گلزنی نداشت زیرا توپ در اختیار سانیا بود بنابراین هرگز و هرگز یک موقعیت مسلم گلزنی نبود.
در مورد روبن....
او بازیکن فوق العاده ای است، این مساله را انکار نمی کنم، او یکی از بهترین بازیکانن جهان است اما وقتی مقابل یک بازیکن قرار می گیرد سرعتش را کم می کند و سپس به زمین می افتد. او ضربات ایستگاهی زیادی برای تیمش می گیرد. این همان چیزی است که در مورد آن صحبت می کنیم. اگر داور روی حرکت اول وقتی روی زمین افتاد کارت زردی به وی می داد، او بار دیگر این کار را انجام نمی داد.
Last edited by Sara; 13-03-2014 at 23:23.
اخبار تیم: اوزیل، کالستروم و رمسی
پایگاه خبری GunnersTrust: آرسن ونگر آخرین وضعیت مصدومین تیم پیش از دیدار مقابل تاتنهام را اعلام کرد.
در مورد دفاع های چپ....
کایرن گیبز فردا تست خواهد داشت اما امیدوارم که ناچو مونرئال آماده باشد. هر دوی آنها شانس خوبی برای حضور در این دیدار دارند.
در مورد مصدومیت اوزیل در دیدار مقابل بایرن...
او خارج از ترکیب است. نمی دانم چقدر طول می کشد اما آسیب همسترینگ است. اسکن هایی انجام می شود.
در مورد رمسی...
مجبور شدیم کمی بازگشت او به تمرینات کامل را عقب بی اندازیم بنابراین او در دسترس نیست. او در بخش نهایی بهبودی خود مشکلاتی داشت. به نظر کوتاه مدت می رسد.
در مورد کیم کالستروم و یایا سانوگو...
کالستروم به تمرینات عادی گروه ملحق شده و سانوگو نیز همینطور. باید تصمیم بگیرم که آیا کالستروم برای حضور در لیست بازیکنان دیدار یکشنبه آماده است یا نه. خواهم دید چطور به نظر می رسید، بعید نیست.
پودولسکی: دربی مبارزه ای ویژه است
پایگاه خبری GunnersTrust: توپچی ها از سال 2007 تا کنون موفق نشده اند در لیگ برتر تاتنهام را در وایت هارت لین شکست دهند اما در حال حاضر دو بار در خانه موفق به پیروزی در برابر این تیم شده اند.
پودولسکی که گل تساوی مقابل بایرن مونیخ در بازی برگشت را به ثمر رسانده مصمم است یکشنبه این طلسم را بشکند و و می گوید بازیکنان از اهمیت این بازی برای هواداران آگاه هستند.
پودولسکی در گفتگو با تلویزیون آرسنال گفت: "همیشه دربی ها را دوست داشته ام، زمانی که در مونیخ یا کلن بازی می کردم یا حتی اینجا در آرسنال همیشه دربی ها را دوست داشتم زیرا اتمسفر خاص و مبارزه به خصوصی وجود دارد.
"می خواهیم به آنجا برویم، سه امیتاز را بگیریم و به خانه برگردیم. برای ما مهم است. باید برای باشگاه و هواداران مبارزه کنیم و به نظر من این بازی مهمی است بنابراین از حالا در انتظار بکشنبه هستم."
پودولسکی در پیروزی 2-5 مقابل تاتنهام در استادیوم امارات در سال 2012 گلزنی کرد و به نظر او گل های دربی همیشه اهمیت مضاعفی دارند.
او گفت:" همیشه وقتی گلزنی می کنید لحظه خاصی است اما وقتی در یک بازی ویژه یا دربی گلزنی می کنید خاص تر است بنابراین گلی ویژه و لحظه منحصر به فردی بود."
ترجمه: Rebecca
پایگاه خبری GunnersTrust: بخش های دیگر صحبت های آرسن ونگر پیش از دیدار مقابل تاتنهام.
در مورد دیدار با بایرن....
مایوس هستم که از دور بازی های کنار رفتیم اما در هر دو دیدار از نظر ذهنی در سطح مورد نظر بودیم. فصل گذشته اینگونه نبود، بازی اول را از دست دادیم. امسال احساس کردم که در هر دو دیدار در سطح برابری بودیم. در نهایت همانطور که بعد از بازی به شما گفتم افسوسی از 10 نفره بازی کردن در خانه داریم. در خارج از خانه 1 - 1 کردیم، در شبی که باید بگویم به اندازه کافی موقعیت خلق نکردیم تا دو گل اختلاف را جبران کنیم اما مقابل تیم خوبی بازی کردیم که در حال حاضر در صدر اروپا جای دارد. هنوز احساس می کنم نیاز داشتیم در هر دو دیدار همه چیز به نفع ما پیش برود تا صعود کنیم.
در مورد کنار آمدن با غیبت اوزیل...
واضح است که این ضربه ای برای ما خواهد بود اما اطمینان دارم که هنوز کیفیت لازم را در اختیار داریم تا بدون او در این دوره کار کنیم. بازیکنان خلاق زیادی در ترکیب داریم که می توانند قدم پیش بگذارند و عملکردهای با کیفیتی ارائه کنند. متقاعد شده ام که تیم آماده است، حتی بدون اوزیل تا به سوی چالش ها برود.
در مورد اینکه استراحت برای اوزیل خوب خواهد بود...
او مقابل اورتون بازی خیلی خوبی انجام داد و احساس می کنم به واسطه آسیب همسترینگ خود در اوایل دیدار مقابل بایرن دچار مشکل شد زیرا چندین بار دیدم که حرکات کششی انجام می دهد.
پایگاه خبری GunnersTrust: آرسنال در حال حاضر در رده سوم جدول قرار دارد و تا یکشنبه ممکن است اختلاف امتیاز با چلسی صدر نشین به 10 برسد.
ونگر می پذیرد که که تیمش با چالش بزرگی در وایت هارت لین روبروست و اگر می خواهد پیروز میدان باشد باید با تمام تمرکز به زمین رقیب شمال لندنی قدم بگذارد.
سرمربی گفت: "دو تساوی و سه شکست در پنج بازی اخیر لیگ در آنجا داشته ایم، آنجا برای همه تیم ها مکان دشواریست.
"همواره در وایت هارت لین اوضاع دشوار است اما در جایگاهی هستیم که می خواهیم بازی را ببریم.
"بعد از بازی با استوک بسیار مهم بود که مقابل اورتون نتیجه خوبی بگیریم، حتی در بایرن هم نتیجه خوبی گرفتیم و همچنان مهم است که به همین صورت ادامه دهیم و تا پایان فصل افتی نداشته باشیم."
در هفته های اخیر تیم شروود به دلیل انتقاد علنی از بازیکنان خود تحت فشار است اما ونگر احساس همدردی خود را با او نشان می دهد.
او گفت: "به نظر من او گفت عملکرد درستی نداشته اند و من هم گاهی این را می گویم، برای بقیه فکر می کنم او به خوبی با آن کنار آمد.
"در جریان بازی تاتنهام و بنفیکا حادثه ای رخ داد و به شخصه فکر می کنم حق با او بود زیرا به دلیل ناعدالتی برانگیخنه شد. در کل همه چیز را به خوبی کنترل کرد.
"تاتنهام بازیکنان زیادی خریداری کرد که ممکن است گاهی اوقات بالانس و سطح مناسبی به تیم بدهند. به نظر من تیم خوبی هستند.
"همچنان فکر می کنم وقتی که بازیکنان جدید زیادی به تیم می آورید زمان می برد اما نمی توانید بگویید آنها فصل بدی داشته اند، فصل خوبی را سپری کرده اند و در مسیر درستی هستند.
"مانند بقیه، مانند خود ما، آنها هم دوره های خوب و بدی را پشت سر گذاشته اند."
پایگاه خبری GunnersTrust: بازیکن 20 ساله آرسنال در هفته های اخیر نمایش چشم نوازی از خود نشان داده است و عملکرد فوق العاده ای در تساوی 1-1 مقابل بایرن داشته است.
ونگر در هفته های پیش رو سه هافبک خود، جک ویلشر، ارون رمسی و مسوت اوزیل را در اختیار ندارد اما به نظر سرمربی اوکسلید چمبرلین توانایی تثبیت موقعیت خود را دارد.
ونگر گفت: "او بازیکنی است که تسلط کاملی بر پستی که بازی می کند دارد و کیفیت هایی دارد که می خواهید در بازی مدرن امروزی شاهد آن باشید. می تواند راه خود را باز کند (نفوذ کند) زیرا در بازی های امروزی فشار زیادی وجود دارد.
"بنابراین بازیکنانی که توانایی خارج شدن از فشار موجود را دارند اهمیت زیادی پیدا می کنند، او دید خوبی دارد.
"پتانسیل خود را نشان داده است، در بسیاری از زمینه ها شاهد چیزهای بیشتری از او خواهیم بود و پتانسیل هایی دارد که باید روی آن کار شود."
توپچی ها فصل گذشته در وایت هارت لین 2-1 مغلوب تاتنهام شدند و با این شکست هفت امتیاز از رقیب خود عقب افتادند و این در حالی بود که تنها 10 بازی تا پایان فصل باقی مانده بود و صحبت از این می شد که آرسنال در یک مارپیچ منفی قرار دارد.
با این حال تیم آرسن ونگر با پیروزی در هشت بازی و تساوی در دوبازی، پاسخی قابل تحسین داد و در نهایت بالاتر از تاتنهام در جایگاه چهارم قرار گرفت.
گیبز می گوید دلیل به خصوصی به جز یک اراده ساده برای پیروزی و پشت سر گذاشتن تاتنهام در پس این نقطه عطف وجود نداشت.
او در گفتگو با تلویزیون آرسنال گفت: "فهمیدن اینکه چه اتفاقی رخ داد سخت است اما احساس می کنم یک طغیان در تیم صورت گرفت و آنها نمی خواستند دوباره شکست بخورند.
"این روزها فوتبال همین است.، بسیار سریع تغییر می کند و وقتی اوضاع سخت یا بهتر بود خود را با آن تطبیق دادیم. تیم آن را پشت سر گذاشت و قوی تر بازگشت.
"واکنش فوق العاده ای نشان دادیم و امیدواریم بتوانیم در کشاکش حال حاضر فصل نیز دوباره آن را نشان دهیم. مهم است که به یاد داشته باشیم فصل گذشته چه کاری انجام دادیم.
"وقتی خارج از خانه بازی می کنید همه جا سخت است اما این واقعیت که آنها را دو بار شکست داده ایم به این معناست که آنها نیز همین احساس را نسبت به ما خواهند داشت.
"مکان دشواری برای هر تیمی است اما واضح است که وقتی برای دربی به آنجا می رویم مشکل تر است. باید تا حد امکان خونسرد باشیم و با نگرشی مثبت به آنجا برویم."
GunnersTrust: ترجمه Rebecca
Last edited by Sara; 15-03-2014 at 15:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)