تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 68 اولاول ... 24248495051525354555662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | فصل 2013-2014

داره خودمونی میشه amirari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

مرجع خبری آث میلان:لوچانو اسپالتی، سرمربی زنیت سن پترزبورگ، تایید کرد که دوست دارد هدایت تیم میلان را برعهده بگیرد.

به گزارش گل،ماکسی آلگری، سرمربی روسونری، تایید کرد که در پایان فصل جاری از این باشگاه جدا خواهد شد و اکنون مدیران میلان به دنبال یافتن جانشینی برای او هستند. در این بین از اسپالتی به عنوان یکی از گزینه ها نام برده می شود و او نیز از بازگشت به سری آ استقبال کرد.

او به گاتزتا دلو اسپورت گفت:" به عنوان یک مربی، اکنون زمانی عالی برای هدایت میلان است.

همه می دانند چه چیزهایی در میلان تغییر خواهد کرد. یک دوره به پایان می رسد و یک دوره جدید آغاز خواهد شد.

من تا 2015 با زنیت قرارداد دارم اما در فوتبال همه چیز خیلی زود تغییر می کند. باید برای تغییرات آماده بود."
    اسپالتی همچنین در مورد بالوتلی صحبت کرد و گفت که توصیه های زیادی برای این ملی پوش ایتالیایی دارد.

" چرا نخواهم با بالوتلی کار کنم. من توصیه هایی برای او دارم.

بالوتلی بازیکنی قوی با کیفیت بسیار است اما او نیاز به راهنمایی درست دارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرجع خبری آث میلان:الساندرو ‫‏ماتری انتظارات را در ‫‏میلان برآورده نکرده، بنابراین میلان به دنبال راهی برای انتقال او است. شب گذشته ملاقاتی میان ‫‏سمپدوریا و میلان صورت گرفت.

سمپدوریا علاقه‌مند است تا ماتری را به طور قرضی و با حق خرید دائم در همین ژانویه از آن خود کند. در صورت انتقال ماتری به سمپدوریا، آندره‌آ ‫‏پتانیا نیز به میلان باز خواهد گشت.
    از سوی دیگر گزارش شده که ‫‏لاتزیو به ماتری و ‫‏کنستانت علاقه‌مند است، و میلان برای انتقال این دو، ‫‏لولیچ را از لاتزیو طلب کرده است.

2. 4 کاربر از amirari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه elshaarawy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد لولیچ بازیکن لاتزیو چیه ؟؟ تو خبرا اومده میلان دنبالشه

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

یک باخت دیگه،آلگری داره با آبروی میلان بازی میکنه
    میلان در ابتدای بازی خیلی خوب کار کرد از چپ و راست حمله میکرد و 2 گل هم زد.با توجه به روند بازی،یک بازی پرگل با برد میلان پیش بینی میشد اما در ادامه و بعد از خوردن گل دوم،کلا انگیزه بازیکنان از دست رفت.هیچ نشانی از تیم ابتدای بازی نبود و اوضاع با دریافت دو گل دیگه بدتر هم شد.

سناریوی این بازی تکراری بود،تیم عقب میفته،در دقایق پایانی تازه شروع بهحمله میکنه و یکی از گلهارو جبرن میکنه و درنهایت میبازه.اتفاقی که بارها در این فصل تکرار شده.

در طول بازی، نکاتی این نکات رو یادداشت کردم:
    دقیقه 9
    دی یانگ با پرسی که روی مدافع حریف داشت توپ رو گرفت و با یک پاس،موقعیت خوبی رو برای روبینیو در سمت چپ ساخت.روبینیو هم خیلی راحت با یک ضربه دروازه رو باز کرد
    دقیقه 13
    کرستانته به زیبایی از سمت راست نفوذ کرد و در محوطه جریمه با یک پاس رو به عقب،توپ رو به بالوتلی داد.ماریو هم با یک ضربه محکم و تک ضرب توپ رو درون دروازه قرار داد.
    دقیقه 15
    در یک پاس عمقی و با اشتباه محرز زاپاتا،توپ به مهاجم ساسوئولو رسید و با جاگذاشتن آبیاتی دروازه رو باز کرد.
    دقیقه 28
    با سری اشتباهات بونرا گل دوم هم به ثمر رسید.آبیاتی هم از زاویه بسته گل خورد.البته صربه ناگهانی زده شد.
    دقیقه 41
    از سمت راست خط دفاعی میلان،یک سانتر به محوطه جریمه فرستاده شد و براردی از فضای بین امانوئلسن و بونرا که بونرا باید پوشش میداد خیلی راحت اومد و با باز کردن دروازه،در 27 دقیقه هتریک کرد.آبیاتی هم فقط نگاه کرد.
    دقیقه 47
    مثل گل قبل باز هم یک سانتر عرضی از سمت راست خط دفاعی و باز هم گلزنی براردی !
    ضعف شدید در یارگیری،عکس و العمل های نصفه و نیمه آبیاتی
    دقیقه 83
    ضربه هوندا از پشت محوطه به تیر دروازه برخورد کرد و در ادامه،پاتزینی از روی خط6 قدم نتونست دروازه رو باز کنه
    میلان تازه کمی جون گرفته و داره حمله میکنه
    قبل از این صحنه،میلان هیچ موقعیت خاصی نداشت،هیچی
    دقیه 85
    مونتولیوو با یک ضربه زمینی از پشت محوطه دروازه رو باز کرد
    دقیقه 87
    ضربه سر بالوتلی رو در وازه بان ساسوئولو برگشت داد و در برگشت پاتزینی باز هم ذرون محوطه 6 قدم اینبار دروازه خالی رو نتونست باز کنه و توپ رو به تیر زد

کریستانته در پست هافبک بازی کرد و در 15 دقیقه ابتدایی که میلان بازی رو در دست داشت خوب کار کرد.هم در توپ گیری و هم در حمله بخصوص در نفودها.
    بالوتلی یک کارت زرد گرفت.باز هم یک حرکت غیر حرفه ای
    توجه خاصی به حضور هوندا میشه.بین دو نیمه هوندا ر در حال گرم کردن نشون میداد.تماشاگران ژاپنی و فیلمبردار ژاپنی هم بعد از هوندا نمایش داده می شدند.
    هوندا در دقیقه 65 بجای روبینیو وارد زمین شد تا اولین بازی خود با پیراهن میلان رو انجام بده.

در چند وقت اخیر در جریان اخبار باشگاه نبودم و علت نیمکت نشینی مکسز و رامی رو نمیدونم.زوج بونرا،زاپاتا که با آبیاتی تکمیل شد،علت اصلی باخت امشب بود و عدم انگیزه مابقی ماجرا
    فردا آلگری مصاحبه میکنه و میگه از تیم راضیم،اگه پاتزینی گل میزد نمیباختیم،علت باخت داوری بود،من در پایان فصل از میلان خواهم رفت !

5. 5 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

وای وای الان چکیده بازی رو دیدم. افتضاح به تمام معنی.
    بونرا رو هر 4 گل مقصر بود.
    آبیاتی هم رو سه تا گل مقصر بود.
    رو گل اول زاپاتا جا موند و آبیاتی مثل مبتدی ها خوابید زمین تا جا بمونه ولی بونرا به جای پوشش دستشو برد بالا و برگشت کمک داور رو نگاه میکرد.
    سر گل دوم بونرا کاری کرد که من به شدت ازش متنفرم. دفاعی که به توپ از ترس درد برخورد پشت کنه باید بره گم شه. من ادعای ورزش ندارم اما 100 بار توپ تنبل از فاصلۀ نزدیک به شکم و سر و صورتم خورده اینجوری پشت نکردم. نمیدونم این چه کار مسخرهایه بازیکنا میکنن. آبیاتی هم بی تقصیر نبود.
    گل سوم بونرا و امنوئلسون جا موندن و یارو اومد راحت ضربشو زد. آبیاتی نمیتونست کاری کنه.
    گل چهارم هم که باز شاهکار بونرا بود که باز از یارش جا موند و بعد هم که مسیر توپ با خوردن به پاش عوض شد. آبیاتی بی تقصیر بود.

اما قصر اصلی آلگری هست که نمیتونه ترکیب درستی بچینه و یا در بازیکن ها انگیزه ایجاد کنه.
    از اون بیشتر مدیریت تیم. اشتباه پشت اشتباه. اولاً که نباید اجازه میدادن 10 تا بازیکن یهو برن. بعدش هم که اونا رفتن و تیم مشکل مالی پیدا کرد هی اشتبه کردن. بواتنگ پتانسیلشو نشون داده بود. چون تو دوران افت بود ردش کردن رفت. بازیکنی که فصل قبلش براش پیشنهاد 27 ملیونی اومده بود. بعد با 12 ملیونی که بابت فروش اشتباهش گرفتن رفتن یه گند به تمام معنی زدن ماتری رو خریدن که فکر نکنم تا حالا بازی خوبی برای تیم انجام داده باشه.
    و حالا هم دارن همون اشتباه رو تکرا میکنن. تو خط دفاع اینا باید کنستانت و بونرا و زاکاردو رو رد کنن. عوضش دارن مکسس رو اذیت میکنن که بره. واقعاً خط دفاع (فرضی از چپ به راست) دیشیلیو - رامی/زاپاتا - مکسس - آباته

تو این وضعیت بد نمیشه.

تیم از لحاظ هافبک و مهاجم شرایط قابل قبولی داره ولی آلگری بلد نیست ازشون بازی بگیره.

حتی اون یه دورۀ آخر دهۀ 90 هم میلان به این بدی نبود.
    الان هیچ مربی بزرگی نمیاد آبروشو به خطر بندازه بیاد. من فکر میکنم اینا باید برن دنبال یکی مثل دیبوئر کهبیاد یه تغییر اساسی بده. با 4 تا جغل بچه هم میلانو اذیت کرد و هم بارسا رو برد. و چند تا قهرمانی هم تو هلند کسب کرده. مطمئن نیستم اسپالتی جواب بده. پراندلی هم فکر نکنم تیم ملی رو ول کنه بیاد میلان.

واقعاً وضعیت عجیبیه.

7. 5 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برادرم دیروز ظهر به شوخی بهم گفت که میلان این بازی رو 4 بر 3 میبازه . ما هم کلی خندیدیم
    شب گرفتیم خوابیدم و حوصله دیدن بازی رو نداشتم و ساعت 3 صبح که بلند شدم و نتیجه رو دیدم کف کردم ! یه نوعی شوخی شوخی جدی شد !

در کل ما که پوستمون کلفت شد . گالیانی هم که اصلا عین خیالش نیست و رفته سراغ اسین پوکیده به اصطلاح برای تقویت تیم در لیگ قهرمانان !
    کلا ما نفهمیدیم این پول هایی که وارد باشگاه میشه کجا میره که هر سال هشتمون گروی نهمونه !!! یعنی تیم با این همه قراردادهای تبلیغاتی و اسپانسر هایی که جذب میکنه هیچ درآمدی نداره که بخوایم برای یک بار هم که شده خرجش کنیم ؟!

هی میگن امسال سال صفره ... این صفر چه موقع قراره به یک برسه و شروع بشه ؟!
    مگه میشه همچین چیزی ؟! 4 سال پول خرج نکنی و باز هم فصل بعد بدهکار باشی ! خوب در باشگاه رو ببندین هر کس بره پی کار و زندگیش !

بازی رو ندیدم و از این بابت خیلی خوشحالم چون امسال به قدر کافی اعصاب خوردی برامون به جا مونده که این یکی از توان من خارج بود .
    الان دیگه رسما داریم برای فرار از سقوط میجنگیم . هر چند بازی های زیادی مونده ولی تیمی مثل میلان با همچین بازیکنانی در بدترین حالت هم نباید همچین جایگاهی داشته باشه .

آلگری هم گفته که من استعفا نمیدم و میتونیم با قهرمانی {دقت کنین "قهرمانی} در کوپا ایتالیا سهمیه لیگ اروپا رو بگیریم !

البته بعدش بارابارا برلوسکونی مصاحبه کرده و گفته این وضعیت و عملکرد تیم اصلا قابل قبول نیست . نه برای ما و نه برای هواداران و باید تغییرات اساسی صورت بگیره .

بعدش هم آلگری یک مصاحبه به کانال Rai داشته و گفته در حال حاضر من سرمربی باشگاه هستم و باید دید تصمیم باشگاه چیه .

چندین خبرگزاری هم اعلام کردن که اینزاگی گزینه میلان برای جانشینی الگری است و فردا با اون برای مذاکره میکنن تا جای الگری رو بگیره .
    فیلیپو اینزاگی در حال حاضر سرمربی تیم جوانان میلانه و عملکرد خیلی خوبی هم داشته ... هر چند هیچ تضمینی نیست که در تیم بزرگسالان موفق باشه .

با این حال دم دست ترین گرینه و بهترین گزینه همین اینزاگیه . چون از نزدیک با شرایط باشگاه آشناست و جو تیم رو بخوبی میشناسه .
    Last edited by B3HZ@D; 13-01-2014 at 08:11.

9. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

عجب شب کابوسباری بود برای میلان دیشب نتیجه بازی داشتم از طرق live score دنبال میکردم 2گل اول که میلان زد احتمال میدادم با گل های بیشتری بازی ببریم که 4گل خوردیم اونم از تیم ساسولواینزاگی سگش شرف داره به این الگری بی مصرف - گند زدی به تیم استعفا بده برو دیگهخدا بازی با اتلتیکو مادرید ختم به خیر کنه اگه الگری تا اون موقع سرمربی میلان باشه
    Last edited by clau; 13-01-2014 at 08:56.

11. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

این باخت های میلان و حتی نوع گل خوردنشون منو یاد سال پیش رم میندازه
    رم زمن همینجوری بود، 2 تا میزد بعد در کمال ناباوری آخر بازی میدیدی 3-2 باختی!
    واسه همین دقیقا میتونم حالتون رو درک کنم، هرچند مطمئنا برای طرفدارای میلان خیلی سخت تره چون هیچوقت سابقه همچین نتایجی رو نداشتن

واقعا گل هایی که میلان خورد خیلی مسخره بود. هرچند 2 گل اول خود میلان هم روی توپ لو دادن های دفاع ساسولو بود!
    جدا از قضیه مربی، یه فکر اساسی باید برای دفاع و دروازه بکنن
    دقیقا مثل رم که امسال هم مربی عوض کرد هم دروازه بان و هم 2تا از مدافعینشو

رسیدن به لیگ قهرمانان که تقریبا محاله. امیدوارم هرجوری شده سهمیه لیگ اروپا رو بگیرن دیگه
    ایشالا هرچه زودتر روزهای خوب این تیم دوست داشتنی شروع شه

13. 5 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

درود
    هر چی میخوام هیچی نگم نمیشه دارم میپوکم از این الگری ... و... حالم داره به هم میخوره یکی نیست بهش بگه ...... گمشو بیرون ....به تیم
    مقصر اصلی همین الگری...... این مرتیکه ی الاغ زبون نفهم رامی و مکسز میزاره رو نیمکت این ....بونرا و زاپاتا رو میذاره تو ترکیب اصلی بعد میاد این ....نوچرینو که معلوم نیست چی چی ازش دیده که ازش استفاده میکنه نمیدونم رو تو ترکیب اصلی
    این گالیانی ... فقط دوست دارم زر بزنه که الگری فلانه کل تیم در اختیار نداشته که من هر چی فحش تو عمرم یاد گرفتم نثارش کنم
    من فقط یه چیزی میدونم اونم اینه که این مرتیکه ی خر باید بره بیرون امروز قرار شده تصمیم نهایی رو باربارا و سیلویو بگیرن دوست دارم بریم سری بی ولی این یارو تو تیم نباشه
    به امید رفتن این الگری..................

15. 4 کاربر از amirari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همین الان سایت رسمی میلان اعلام کرد که الگری به صورت رسمی برکنار شد و دستیاران اون به نام های Landucci, Maldera e Folletti هم از تیم کنار گذاشته شدند .

در حال حاضر تیم در اختیار تاسوتی کمک مربی میلانه که به طور حتم بصورت موقت خواهد بود و بزودی مربی جدید میلان هم معرفی میشه .

17. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

آلگري از هدايت ميلان کنار گذاشته شد

در پي کسب نتايج ضعيف در فصل جاري، سران باشگاه ميلان سرمربي اين تيم را از کار برکنار کردند.

اتفاقي که از همان چند هفته ابتداي فصل پيش‌بيني مي‌شد سرانجام رخ داد و سران باشگاه ميلان، ماسيميليانو آلگري، سرمربي تيم را اخراج کردند.

به گزارش تسنيم،فصل جاري يکي از بدترين فصول تاريخ باشگاه ميلان بوده است که با ثبت 7 شکست و 7 تساوي در 19 بازي اين تيم همراه شد اما آخرين شکست روسونري که شب گذشته (يکشنبه) با نتيجه 4 بر 3 برابر ساسولو رقم خورد کاسه صبر سران باشگاه را لبريز و آنها را وادار به اخراج آلگري کرد. اين شکست بدان معنا بود که ميلان بايد با 29 امتياز اختلاف نسبت به صدرجدول و به عنوان تيم يازدهم جدول نيم فصل نخست را به پايان برساند.

شاگردان آلگري 46 ساله شب گذشته در شرايطي تن به شکست دادند که تا دقيقه 15 با 2 گل از حريف خود پيش بودند. بعد از اين بازي باربارا برلوسکوني، مدير جديد و دختر مالک باشگاه، از برگزاري يک جلسه بحران در ميان اعضاي هيئت مديره باشگاه خبر داد که نتيجه آن اخراج سرمربي پيشين کالياري بود.

آلگري در ماه ژوئن سال 2010 هدايت ميلان را بر عهده گرفت و در اولين فصل حضورش در اين تيم آن را قهرمان سري A کرد هرچند او در 2 فصل بعدي در تکرار اين افتخار ناکام ماند. با اخراج آلگري از نيمکت ميلان، رسانه‌هاي ايتاليا از آغاز مذاکرات روسونري با فيليپو اينزاگي براي هدايت اين تيم در نيم فصل دوم خبر داده‌اند.

19. 5 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •