مرجع خبری آث میلان:لوچانو اسپالتی، سرمربی زنیت سن پترزبورگ، تایید کرد که دوست دارد هدایت تیم میلان را برعهده بگیرد.
به گزارش گل،ماکسی آلگری، سرمربی روسونری، تایید کرد که در پایان فصل جاری از این باشگاه جدا خواهد شد و اکنون مدیران میلان به دنبال یافتن جانشینی برای او هستند. در این بین از اسپالتی به عنوان یکی از گزینه ها نام برده می شود و او نیز از بازگشت به سری آ استقبال کرد.
او به گاتزتا دلو اسپورت گفت:" به عنوان یک مربی، اکنون زمانی عالی برای هدایت میلان است.
همه می دانند چه چیزهایی در میلان تغییر خواهد کرد. یک دوره به پایان می رسد و یک دوره جدید آغاز خواهد شد.
من تا 2015 با زنیت قرارداد دارم اما در فوتبال همه چیز خیلی زود تغییر می کند. باید برای تغییرات آماده بود."
اسپالتی همچنین در مورد بالوتلی صحبت کرد و گفت که توصیه های زیادی برای این ملی پوش ایتالیایی دارد.
" چرا نخواهم با بالوتلی کار کنم. من توصیه هایی برای او دارم.
بالوتلی بازیکنی قوی با کیفیت بسیار است اما او نیاز به راهنمایی درست دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرجع خبری آث میلان:الساندرو ماتری انتظارات را در میلان برآورده نکرده، بنابراین میلان به دنبال راهی برای انتقال او است. شب گذشته ملاقاتی میان سمپدوریا و میلان صورت گرفت.
سمپدوریا علاقهمند است تا ماتری را به طور قرضی و با حق خرید دائم در همین ژانویه از آن خود کند. در صورت انتقال ماتری به سمپدوریا، آندرهآ پتانیا نیز به میلان باز خواهد گشت.
از سوی دیگر گزارش شده که لاتزیو به ماتری و کنستانت علاقهمند است، و میلان برای انتقال این دو، لولیچ را از لاتزیو طلب کرده است.