عجب ترکیب بیخودی چیده مورینیو. ترس رو میشه از این ترکیبش کاملا متوجه شد. رسما دوره سیستم park the bus مورینیو شروع شد. ماتا و اسکار، دو تا از بهترین هافبک های خلاق جهان رو نیمکتن تا میکل بازی کنه! اگه امشب چلسی ببازه، مقصر صد در صدش مورینیو هستش.
عجب ترکیب بیخودی چیده مورینیو. ترس رو میشه از این ترکیبش کاملا متوجه شد. رسما دوره سیستم park the bus مورینیو شروع شد. ماتا و اسکار، دو تا از بهترین هافبک های خلاق جهان رو نیمکتن تا میکل بازی کنه! اگه امشب چلسی ببازه، مقصر صد در صدش مورینیو هستش.
عزیزم شما بازی را نگاه کردید؟
چلسی با بهترین ترکیبش وارد زمین شد و در 45 دقیقه اول 7 موقعیت گل داشت در صورتی که آرسنال حتی یک موقعیت گل هم نداشت
شما به این آمار میگید دفاع اتوبوسی؟!!
کلا آرسنال تو نیمه اول حرفی واسه گفتن نداشت و از نتایج بازی هم مشخصه.
هر دو تیم بازی خودشون رو نکردن.امیدوارم نیمه دوم مثل نیمه اول نباشه.
نیمه دوم هم که آخرش بود. معلوم بود که چلسی واسه مساوی برنامه داشت. آرسنال بهتر بود. چند موقعیت گل که اگر ژیرود نبود الآن برده بودن.
به نظرم عادلانه ترین نتیجه بازی همین مساوی بود. چون هیچ کدوم از دو تیم لایق 3 امتیاز گرفتن از این بازی نبودن.
خلاصه، جذاب ترین بازی لیگ رو هم دیدیم!!!
Last edited by E.N.A.Y.A.T; 24-12-2013 at 01:40.
دفاع اتوبوسی بود دیگه. نیمه دوم که آرسنال کاملا بازی رو در اختیار داشت. مورینیو دیگه برگشت به همون سیستم خودش یعنی دفاع و ضد حمله که این تیم چلسی خیلی بعیده با این سیستم موفقیتی داشته باشه چون نه مدافعین خیلی خوبی داره نه دیگه کسی مثل دروگبا اون جلوئه. ماتا و دی بروین هم رفتنشون قطعیه.
بیشترین موقعیت بازی کامل دست چلسی بود
آخرین آماری که نیمه دوم دیده بودم چلسی 11 و آرسنال 4 موقعیت داشت (( یعنی 3 برابر بیشتر ))
و همچنین 4 شوت داخل چارچوب واسه چلسی و آرسنال شوت تو چارچوب نداشت !!
البته آرسنال 3 تا موقعیت وحشتناک داشت که 2 تا رو ژیرو از دست داد
خطرناک ترین موقعیت چلسی هم شوت لمپارد بود که تیرک رو کاملا لرزوند !!!
چلسی زیر نظر مورینیو یه ذره دیگه کار داره تا تکمیل بشه
ولی اگه تکمیل بشه فوق العاده خواهد بود
یه آمار جالب قبل از بازی شبکه ورزش نشون داد که چلسی 4 تا جام لیگ رو گرفته که 2 تا رو فقط مورینیو واسه چلسی به دست آورده !!! (( نصف قهرمانی ها ))
آمار خوب مورینیو تو چلسی در آینده به شدت بیشتر خواهد شد
ولی یه ذره طول میکشه
هنوز نیم فصل نشده و مورینیو اول کار هست ولی فقط 3 امتیاز با صدر اختلاف داره
خیلی بیشتر از یه ذره کار داره مورینیو. خط دفاع داغونی که از ساندرلند تو دو بازی، 5 گل میخوره. مهاجمین رو که دیگه همه میدونن چه عتیقه هایی هستن. شما مثل اینکه زیادی از مورینیو خوشت میاد ولی اینو همه باید بدونن که همیشه باشگاه بزرگتر از مربی بوده و خواهد بود و آبراموویچ هم همیشه بهترین تصمیم رو برای باشگاه گرفته و اگه ببینه چلسی با مورینیو به جایی نمیرسه، خیلی راحت بیرونش میکنه.
شما که همش ساز مخالف می زنیخیلی بیشتر از یه ذره کار داره مورینیو. خط دفاع داغونی که از ساندرلند تو دو بازی، 5 گل میخوره. مهاجمین رو که دیگه همه میدونن چه عتیقه هایی هستن. شما مثل اینکه زیادی از مورینیو خوشت میاد ولی اینو همه باید بدونن که همیشه باشگاه بزرگتر از مربی بوده و خواهد بود و آبراموویچ هم همیشه بهترین تصمیم رو برای باشگاه گرفته و اگه ببینه چلسی با مورینیو به جایی نمیرسه، خیلی راحت بیرونش میکنه.
به شما می خوره طرفدار اون 4 تیم بزرگ دیگه لیگ برتر باشی تا چلسی
امشب چلسی خوب بود و موقعیت های خوبی هم خلق کرد
ترکیب بهش اشکال خاصی وارد نیست و دفاع هم مشکل خاصی نداشت و می تونم بگم هر 4 نفر خیلی خوب بودن
امشب فقط ویلیان یکمی دیر تعویض شد وگرنه ایراد خاصی نمیشه گرفت
تورس هم از اون بازی های بدش بود که فکر کنم اتوئو هم جای اون بازی می کرد بدتر بود!
به هر حال توی زمین آرسنال گرفتن یه امتیاز هم بد نیست
دو تا بازی آینده مون مقابل سوانسی و لیورپول خیلی مهمه و اگه هر جفتشون رو ببریم می تونیم به صدر هم برسیم
Last edited by vahidgame; 24-12-2013 at 02:07.
فعلآ چیزی که مهمه تیم با صدر فقط دو امتیاز فاصله داره و کاملآ تو کورس قرار داره !
بعضیا هم فقط از آواتارشون میشه تشخیص داد طرفدار کدوم تیمن وگرنه حرفاشون کاملآ سمت و سوی هر تیمی توی لیگ برتر هست جز چلسی ( رجوع شود به تاپیک تیمهای رقیب ! )
داداش من شما برو چند سال گذشته رو بررسی کن که در این مقطع فصل ما کجای جدول بودیم و واسه چه عنوانی میجنگیدیم توی لیگ ! ( سهمیه CL )
کلآ چلسی به هر شکلی بازی میکنه شما منتقد اول نحوه بازی تیم هستی ! تاکتیک مد نظرت رو بگو بیشتر آشنا شیم !
فقط هم دنبال تعویض مربی هستی ! والا به خدا تعویض مربی هیچ دردی از تیم دوا نمیکنه و فقط شاید موفقیتهای مقطعی درپی داشته باشه !
تیم ثبات میخواد و هیچکس بهتر از مورینیو نمیتونه کار کنه اینجا ! همین یورگن کلوپ که سنگشو به سینه میزنی اگه بیاد و چهار تا باخت بده خودِ شما در صف اول دشمناش قرار میگیری و میکوبیش !
بله شما درست میگی تیم زیاد کار داره اما به شرطی که فرصت مناسب رو هم در اختیار مربی بزاری میتونی انتظار پیشرفت تیم رو داشته باشی
من که خودم شخصآ این فصل انتظار هیچ جامی ندارم از چلسی با توجه به بازیکناش و پتانسیلی که دارن
من از کانال راه فردا بازی را می دیدم یک نکته جالب که گزارشگر اعلام کرد این بود که مهاجمان چلسی در سال 2013 موفق به گلزنی در هیچ بازی خارج از خانه نشدند!!
آخرین گل هم سال 2012 در بازی با ساندرلند زده شده
واقعا آمار ضعیفیه کلا در گلزنی تیم مشکل داره و دیشب هم چندتا موقعیت خیلی خوب را از دست دادیم
امیدوارم در این مقطع با یک خرید خوب بتونیم این مشکل را هم رفع کنیم
فکر میکنم باد و بارون فوق شدید تاثیر زیادی رو بازی هر دو تیم و جذابیت بازی داشته باشه !!!
Last edited by VBYOFSKI; 24-12-2013 at 09:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)