دربی منچستر واقعا بازی های خاطره انگیزی داشته
از بردهای دقایق آخر تا برگردون فوق العاده رونی و باخت 6-1 و ....
ولی لحظه تکرار نشدنی این دربی برای من گل دقیقه 96 مایکل اوون تو اون بازی فوق العاده هست
بازی ای که گیگز 3 پاس گل داد
![]()
دربی منچستر واقعا بازی های خاطره انگیزی داشته
از بردهای دقایق آخر تا برگردون فوق العاده رونی و باخت 6-1 و ....
ولی لحظه تکرار نشدنی این دربی برای من گل دقیقه 96 مایکل اوون تو اون بازی فوق العاده هست
بازی ای که گیگز 3 پاس گل داد
![]()
Last edited by manchester fan; 22-09-2013 at 14:00.
دقیقا یادمه،این دربی داشتیم میرفتیم عرسوی و سر دقیقه 90 بازی رو دیدم!!!یادش بخیر...
کسی لینک دانلود این بازی رو داره؟
به امید پیروزی در دربی امروز..
دارم شاخ در میارم
فن پرسی تو لیست 18 نفره نیست
Manchester United: De Gea Smalling Ferdinand Vidic Evra Valencia Carrick Fellaini Young Rooney Welbeck
Subs: Amos Buttner Evans Cleverley Nani Kagawa Hernandez
الان تو فوتبال فانتزی زده شده مصدومیت براش پیش اومده![]()
مویس گفت مصدومیتش جدی نیست فکر میکردیم برسه ولی نشد، گفت احتمالا واسه بازی با لیورپول برسه.
از بس خودم رو زدم اینو اونور دچار مصدومیت از دست چپ شدم!!
یانگ افتضاح به تمام معـــــــــــنا!! من شمردم دقیقا 6 حمله تیم رو خراب کرد!!
واقعا اونطرف والنسیا و اسمالینگ هم توی دفاع بد بودن! کاملا نبود رافائل حس شد ، یار گیری ها خیلی ضعیف بود گل اول که کلاروف در حالی که 30 متر عقب تر از والنسیا بود حتی 30 متر هم جلو افتاد و پاس گل رو داد، گل دوم هم که اشتباه یارگیری فلینی بود که گذاشت توره از دستش در بره، حتی والنسیا هم واکنش خوبی رو نشون نداد
درکل اما فلینی بجز اون صحنه موفق بود ولی خیلی دیر عکس العمل نشون میده
بهتره که یانگ تعویض بشه حتما ... وقتی دوتا گل خوردیم چیچا و کاواگا میتونن گزینه خوبی باشند
سلام.
آقا بازی خراب شد. ایشالا دربی بعدی...
van persie نیاز بود، نباید مصدوم میشد![]()
در ضمن یه چیزی نظر منو جلب کرد سرعت گل خوردن بود. تمام گل ها با فاصله اندک زده شدن که این یعنی دفاع تیم داره ضعیف کار می کنه یا این که سیتی خیلی قوی حمله می کنه.
به هر حال از این بازی راضی نبودم...
موفق باشید.
یک ازی افتضاح.خیلی دیر تیم بیدار شد،شاید اگه یخورده تو دفاع بهتر بودیم حداقل یکی دو گل نمیخوردیم و زودتر هم گل میزدیم بازی مساوی میشد
اتکا به rvp کاملا حس میشه.وقتی همه دارن بازیکن میخرن،مسئولان منچستر بدنبال چونه زدن برای 4-5 میلون دلار هساتند نهایتش میشه این
امروز اگه رونی هم نبود همون چند تا موقعیت رو هم نداشتیم
در این بازیها که تیم میخواد بره تو دفاع و ضد حمله بزنه،هم باید دفاع خوب کار کنه که پرسها افتضاح بودند هم اینکه کریک و فلینی باید تو دفاع کمک میکردند که نکردند.
درباره بازی چیز خاصی نمیشه گفت فقط 20 دقیقه پایانی عملکرد تیم خوب بود (که اونم شاید به خاطر عقب کشیدن من سیتی بود) که یک موقعیت گل سر شوت فلایینی یک ضربه سر پاتریس اورا که به تیر خورد و سوپر گل وین رونی از روی ضربه آزاد - تبریک به رونی با این گل زیبایی که به ثمر رسوند بهترین گلزن تاریخ دربی های شهر منچستر شد- نقطه قوت منچستریونایتد زمانی که فرگی کبیر سرمربی تیم بود نتیجه گرفتن در بازیهای بزرگ لیگ جزیره بود که مویس تا اینجا عملکردش در بازیهای بزرگ تیم در لیگ جزیره زیر خط فقر بوده 3بازی با چلسی-لیورپول- من سیتی فقط 1امتیاز اون یک امتیاز هم در اولدترافورد بوده کار شاقی انجام ندادهمثل اینکه مویس عقیده ای به بازی دادن به زاها نداره به نظر میاد فصل خیلی سختی پیش رو داشته باشیم
به امید پیروزی در بازهای آینده
عامل باخت:ترکیب اشتباه
وینگر بی کیفیت و ولبک بی کیفیت اصلی ترین عامل باخت امروز بودن.
ترکیب تیم خیلی راحت قابل پیش بینی هست و اصلا به عوض کردن به ترکیب عقیده ای نداره.
ما دیر کار رو شروع نکردیم این سیتی بود که زود کار رو تموم کرد.
همین و بس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)