تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 52 از 136 اولاول ... 24248495051525354555662102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

حرفای dada1580 کاملاً تایید میشه فقط یک چیزه دیگه که به من در سال اول کنکورم خیلی کمک کرد این بود که وقتی می خواستم از صفر شروع کنم از کتاب های پاسخ تشریحی شروع کردم (تست نه)
    بخاطر همین سوال رو با راه حل امتحانی می رفتم ، همون راه حلی که اگر فرمول رو ننویسی 25 صدم کم میکنن
    بعداً یواش یواش از روش های ذهنی و تستی استفاده کردم و تشریح رو بیخیال شدم

2. 2 کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
    پس الان برنامه ی ازمون ها رو بیخیال میشم و میچسبم به اینا (به ترتیبی که خودتون گفتین)
    فقط یه زمان تقریبی میدین که نورمالش پایه ها رو تا کی تموم کنم خوبه؟
    مثلا اتحاد ها -مثلثات - جزء صحیح - قدر مطلق - انواع توابع - توابع نمایی و لگاریتم- تا چند وقت تموم کنم خوبه؟ میخوام برنامه بریزم - یه روز درمیون میتونم 3 ساعت وقت بزارم برای ریاضی -
    اگه در این مورد هم راهنمایی کنین بی نهایت ممنون میشم
    رشته ات که ریاضی نیست ؟؟؟
    ببین باید اونقدر وقت بذاری تا یاد بگیری و جا بیفتن . من نمیتونم زمان تعیین کنم یعنی هیچ کس نمیتونه . . . فقط دو تا چیزو بهش دقت کن : اول اینکه حتما از صفر شروع کن . این تضمین و اطمینان از یادگیری بوجود میاره . دوم اینکه ترتیب مطالب رو رعایت کن تا بهترین نتیجه رو بگیری . تا پایه رو یاد نگرفتی سراغ مباحث بعدی نرو چون وقت تلف کردنه . اگه مثلا ندونی حد چیه یا توی محاسباتش اشکال داشته باشی نمیشه توقع داشت بتونی مشتق یا انتگرال رو یاد بگیری .
    اتحاد ها 4 یا 5 تا بیشتر نیستند ولی بعد ها خواهی دید که چقــــــــــــــــدر توی مشتق و حد و انتگرال کمکت خواهند کرد . دنباله ها و سری هم قوانینشون شبیه توابعه . اینا رو یاد بگیری انگار اونا رو یاد گرفتی .
    کاری که لازمه انجام بدی اینه که اول فرمول ها رو حفظ کن . اولش سخته چون مطالب واست معنی خاصی ندارن ولی بعدا حفظ کردن فرمول ها آسون میشه چون ارتباطشون رو با هم درک خواهی کرد( مثلا مشتق برعکس انتگراله یا اینکه چجوری مشتق تابع سینوس میشه تابع کسینوس و برعکس)
    بعد از اینکه فرمول ها رو یاد گرفتی برو سراغ مثال های حل شده و راه حل اونا رو دقیق بررسی کن . نیاز نیست توی این مرحله خودت بتونی تست ها رو درست حل کنی . اگه بفهمی توی مثال چه اتفاقی افتاده و چجوری جواب بدست آمده نصف راه رو رفته ای . فقط یادت باشه که سعی کنی راه حل رو درک کنی نه اینکه حفظش کنی . میتونی بری و چند تا تست منتخب رو هم با راه حلشون بررسی کنی . توی کانون قدیما به این می گفتن " ادراک و تثبیت " هه هه هه !!!
    بعدش میری و سعی میکنی تست بزنی ( بدون زمان گیری) تا راه حل های تستی و محاسباتی واست جا بیفتن .
    در مرحله آخر سعی می کنی سرعت عملت رو بالا ببری و در عین حال خطا های محاسباتی رو پایین بیاری . این یعنی تست و تست و تست . هر چی بیشتر ، بهتر . توجه کن که خود " تست زدن " نصف تست زدنه !! نصف دیگه اش بررسی دقیق راه حل اون تستها و نوشتن نکات اون توی یه دفتر جداست .
    ضمنا اگه آزمون کانون شرکت کردی باید بگم توی کانون نقاطی رو گذاشتن واسه همین وقت ها که احیانا اگه کسی عقب افتاد بتونه خودشو برسونه و جبران کنه . سعی کن از اونا استفاده کنی و بتونی مباحث رو کامل بزنی .
    موفق باشی .

حرفای dada1580 کاملاً تایید میشه فقط یک چیزه دیگه که به من در سال اول کنکورم خیلی کمک کرد این بود که وقتی می خواستم از صفر شروع کنم از کتاب های پاسخ تشریحی شروع کردم (تست نه)
    بخاطر همین سوال رو با راه حل امتحانی می رفتم ، همون راه حلی که اگر فرمول رو ننویسی 25 صدم کم میکنن
    بعداً یواش یواش از روش های ذهنی و تستی استفاده کردم و تشریح رو بیخیال شدم
    من دقیقا توی زیست شناسی همین وضعیتی رو دارم که دوستان توی ریاضی داشتند !!!
    کتاب میکرو طبقه بندی گاج رو گرفتم و با زیست سال دوم هم شروع کردم ولی هنوز زیست پیش رو نخوندم . مشکلم اونجا شروع میشه که تست های ترکیبی مربوط به باکتری ها یا مثلا قارچ ها رو میدن و من که پیش رو نخوندم توی اونا میمونم . واسه این مشکل یکی از دوستان زیست جامع " گربه " رو پیشنهاد کرد ولی کتابش رو که دیدم تمام موهام ریخت !!! به نظرت این کتاب رو بگیرم ؟ کمکی میکنه ؟
    ممنون .
    Last edited by PLAΨMID; 10-11-2013 at 00:18.

4. 3 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

نه رشتم تجربیه - مشکلم همین ریاضی بود که به امید خدا استارت میزنم و ردیف میشه
    خوشبختانه تعداد تست های مشتق و کاربرد داره تو کنکور تجربی کم میشه و به احتمال و هندسه اضافه میشه که اینم به نفعمه
    ممنون از راهنمایی هاتون

6. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت

پيش فرض

من دقیقا توی زیست شناسی همین وضعیتی رو دارم که دوستان توی ریاضی داشتند !!!
    کتاب میکرو طبقه بندی گاج رو گرفتم و با زیست سال دوم هم شروع کردم ولی هنوز زیست پیش رو نخوندم . مشکلم اونجا شروع میشه که تست های ترکیبی مربوط به باکتری ها یا مثلا قارچ ها رو میدن و من که پیش رو نخوندم توی اونا میمونم . واسه این مشکل یکی از دوستان زیست جامع " گربه " رو پیشنهاد کرد ولی کتابش رو که دیدم تمام موهام ریخت !!! به نظرت این کتاب رو بگیرم ؟ کمکی میکنه ؟
    ممنون .
    خوشبختانه من زیستم به شدت قویه و ازمون ها هم از 70 درصدم پایین نمیاد-
    توصیه من:
    اول کتاب به دقت خونده بشه و تشریح بشه - یعنی مو به مو بخونی و دور قید ها خط بکشی و نکات ترکیبی رو خودت بنویسی کلا بگم به کتاب باید کاملا مسلط شین
    بعد از اون که مثلا یه فصل و کامل خوندین بعد برین سراغ کتاب های خیلی سبز
    گاج و گربه کیفیتی خوبی نداره به نظر من
    درسنامه خیلی سبز رو باید خوب بخونین و نکات رو از توش به کتاب اضافه کنین بعد برین سراغ تست
    تو دی وی دی های زیست : سی دی های دادگستری رو توصیه میکنم - فخری و اکبری اصلا توصیه نمیکنم دی وی دی های کانون هم برای فهم اولیه و ساده خوبن (برای کسی که معلم نداشته)
    یه چیزی که خیلی خیلی متونه کمک کنه جزوه ی دکتر عمارلو هست این واقعا عــــــالیه اگه بگیرین و خوب بخونین دیگه نیازی هم به دی وی دی ندارین
    کتاب های کمک آموزشی:
    دوم = خیلی سبز (درسنامه ی عالی و تست های خوب)
    سوم = خیلی سبز ویرایش جدید 92 (چون به جز سه فصل اول درسنامه نداره برای درسنامه 8000 تست گاج هم خوبه)
    پیش = خیلی سبز - نشرالگو هم تستای خوبی داره -
    کتابای نشر دریافت هم خوبه ولی اگه جزوه عمارلو رو بگیرین چون یک نفر نوشته هیچ نیازی به کتاب ندارین

برای ژنتیک
    سطح خوب و مورد نیاز = تخته سیاه و ارامفر
    سطح بالا و مفهومی و جوندار تر = زیست مندلی

برای گیاهی هم دی وی دی های چلاجور رو توصیه میکنم
    جمع بندی مهر و ماه (کتاب زدِ و عکس یه زنبور روشه) هم خیلی خوبه -
    من وقتی کتابای تخته سیاه و مهرو ماه و ... رو دستم میگیرم واقعا حوصلم سر میره چون سطحش پایینه البته از نظر من
    توی 8000 تست های گاج هم همینطور بود برام به حرف یکی از دوستان اینجا (علیرضا دکتر) گوش نکردم و رفتم سوم رو خریدم و دیدم مالی نیست پس حواستون جمع باشه که کتاب خوب بگیرین.
    در مورد جزوه بازم میگم خیلی کمک میکنه من خیلی متحول شدم از وقتی که گرفتمش مثلا دی وی دی ها نکته هاش برام تکراری میشد!! خیلی توصیه میکنم اگه نگرفتین دی وی دی های دادگستری رو تهیه کنین چون واقعا برای ترکیبی خوندن لازمه.
    Last edited by A/|\IR; 10-11-2013 at 00:50.

8. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جزوه دکتر عمارلو رو چطوری میشه تهیه کرد ؟ متاسفانه من تهران نیستم . یه سرچی کردم دیدم اکثرا سایت هایی که تبلیغش رو کردن به کلاهبردارا میخورن . قیمت هم میگن 74 تومن . . . .

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

جزوه دکتر عمارلو رو چطوری میشه تهیه کرد ؟ متاسفانه من تهران نیستم . یه سرچی کردم دیدم اکثرا سایت هایی که تبلیغش رو کردن به کلاهبردارا میخورن . قیمت هم میگن 74 تومن . . . .
    منم ديدم متاسفانه همشونم جزوه كهنه و قديمي پارسال رو دارن . جزوه مناسب براي كنكور 93 ( آخرين ويرايش ) خيلي بهتره به نظرم. نحوه حل تست هاي ژنتيكش فرق كرده و تست هاي خيلي سخت و بيهوده هم ازش حذف شدن

11. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت

پيش فرض

جزوه رو خود دکتر میفروشه شمارشو برات پخ میکنم
    قیمت ویرایش جدیدش 150 هزار تومنه که خود عمارلو میفرسته
    من با دوستم شریکی خریدیم

13. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nafas.ip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

حتما آنالیز ترکیبی رو بخون . اگه بلد نباشی رسما احتمال چیزی یاد نمیگیری . اگه میخوای خیلی کارت راحت تر بشه نظریه مجموعه ها رو هم قبلش بخون . این یکی الزامی نیست ولی کمک میکنه . ( به عنوان کسی که ریاضی خوره ست اینو باور کن ازم !) حجمش هم زیاد نیست .

این درصدا مال منطقه یکه ؟؟؟؟!!! جل الخالق ! با اینا میشه پزشکی قبول شد ؟
    درصدای پارسال من :
    فارسی 50
    عربی 0
    زبان 100
    معارف 50
    ریاضی 89
    زیست 30
    فیزیک 76
    شیمی 30
    رتبه شش هزار و خورده ای !!!!
    امسال رسما دارم فقط زیست و شیمی میخونم . پس امیدوار باشم ؟
    نه من منطقه2 هستم من از بین درصدام فقط ریاضی و دینیم بد بود......من درصد شیمی و زیستم خیلی عالی بود ...چون سال 92کنکور تجربی به نسبت سالهای قبل سختر بود رنج درصدا توی زیست و شیمی پایین امده.

15. این کاربر از nafas.ip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

اقای امیر بکام منم جزوه عمارلو میخوام اگه امکانشه برای منم خصوصی بفرستین

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه من منطقه2 هستم من از بین درصدام فقط ریاضی و دینیم بد بود......من درصد شیمی و زیستم خیلی عالی بود ...چون سال 92کنکور تجربی به نسبت سالهای قبل سختر بود رنج درصدا توی زیست و شیمی پایین امده.
    آره خداییش سخت بود . چیزایی بود که من حتی واسه اولین بار میدیدم !!
    ولی خداییش ریاضی و زبان آسون بودن مخصوصا زبان که بیشتر به شوخی شباهت داشت !!!
    من چون خیلی جدی نبودم حتی تست های عربی رو نگاه هم نکردم . متاسفانه درصد صفر توی کارنامه بدجوری داوطلب رو از دور خارج می کنه . . .

18. این کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •