خط خیلی خوبی نداری!
مشکل لینک داری؟
جالبه!
من تا حالا از این مدل مودم ها ندیده بودم
خط خیلی خوبی نداری!
مشکل لینک داری؟
جالبه!
من تا حالا از این مدل مودم ها ندیده بودم
بعضی وقت های لینکم میره و میاد...پشتیبانی گفت از نویزته..من مراحل رو درست رفتم دیگه؟؟یعنی اشکال از خونه نیست با توجه به عوض کردن سیمکشی!؟؟خط خیلی خوبی نداری!
مشکل لینک داری؟
فرقی نمیکنه شما به کدوم وصل کنید فقط این مودم قابلیت سوییچ داره که از 2 اینترنت استفاده کنه یعنی 2 تا لاین هم ساپورت میکنه
متاسفانه فاصله شما تا مرکز خیلی زیاده همین باعت شده شما کیفیت اینترنت خیلی پایین داشته باشی و خط شما تا 2 مگ بیشتر ساپورت نمیکنه حتما باید پیگیر باشید تا سیم کشی از مخابرات تا منزل شما رو جک کنن چند روز پیش همین مشکل برای یکی پیش اومد خط رانژه بود ولی مودم نشون نمیداد به دلیل اینکه سیم کشی از مخابرات تا منزل مشکل داشت حتما پیگیری کنید
از کجا باید پیگیری کنم؟؟مخابرات ؟ برم اونجا بگم سیم کشی منو چک کنید که میزنن زیر خنده![]()
باید مطمئن باشی که از خونه نیست
کاملا مطمئنی؟
ولی یک پورت داره
اولی از سمت چپ
فکر کنم نوشته ADSL
اگر اشتباه نکنم
شاید همین یک پورت برای ADSL باشه
شما میری مخابرات منطقه خوذتون بعد میگی من از هر شرکتی اینترنت گرفتم با سرعت خیلی پایینی مواجه ام
گفتم مشکل از سمت مخابرات تا منزل شماست
ما دقیقا همین کارو کردیم کارکنان قسمت کابل اومدن درست کردن چون وظیفه مخابراته حتی اجرتی هم دریافت نکردن چون مشکل از سمت خودشون بود
حتمی هم برای چک کردن میفرستن تا خط شمارو چک کنن اول کیفت پورت رو از خود مخابرات چک میکنن بعد از منزل شما اگه اوکی نباشه درست میکنن
کامل کامل که مطمئن نیستم،خوب مودم رو نبردم در خونه تست کنم،چون که در خونه فقط سیم هست و سوکت نداره بزنم به مودم!؟؟![]()
من نتونستم دقیق بخونم پس در اون صورت مودم سرویس voIP علاوه بر ای دی اس ال ساپورت میکنه
جالبه. چقدر پست میدید شما اینجا
یاهو مسنجر هی اعلام میکنه اینجا یه پست جدید اومد , یه پست جدید اومد.
ببین در هر صورت باید مطمئن بشی!
احتمال میدی از کجا مشکل باشه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)