داداش بیزحمت با یک صفحه کاملا سفید تست کن ببین رنگ سفید یکنواخته؟تو صفحه قبل توضیح دادم که برای من تو زمینه سفید پایینش متمایل به خاکستریه و بالا روشنتر جلوه میده.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
داداش بیزحمت با یک صفحه کاملا سفید تست کن ببین رنگ سفید یکنواخته؟تو صفحه قبل توضیح دادم که برای من تو زمینه سفید پایینش متمایل به خاکستریه و بالا روشنتر جلوه میده.
نه داداش برای ما یکنواخته![]()
مطمئنی؟دقت کن:-)
منم شک انداختی دادم دو سه تا از دوستان هم دیدن چیز خاصی ندیدن.
یکنواخته.![]()
یکنواختِ یکنواخت که جزو محالاته! هیچ گوشی ای نیست که کاملاً یکنواخت باشه ولی ممکنه پنل یک دستگاه خاص کمی بیشتر و دیگری مقداری کمتر این مشکلات رو بروز بده.این رو شاید بشه حالت نرمالش در نظر گرفت که اصلاً به چشم نمیاد:
ضمناً نتایج آزمونهای دما در حالت لود و بیکاری، مدیریت مصرف انرژی و عمر باتری (همه با تنظیمات رام استاندارد) در I9505 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by NorthBridge; 01-06-2013 at 20:22.
جالبه واقعا
نمی دونم شاید شما می تونی فیلم و ویدئو اچ دی و فول اچ دی رو روی گلکسی اس اجرا کنی خودت ازش لذت ببری و با بازی های سطح بالا با دیتای چند گیگی و یا اینکه سخت افزارش توانای حمل اندروید 4.2 و اندرویدهای بالاترو داره که به این نتیجه رسیدید بنچمارک فقط برای کل کل هست !!؟
گلکسی اس خودش اچ دی فیلم می گیره اونوقت نمی تونه پخش کنه؟ سخت افزارش هم هنوز بازیهای اچ دی رو جواب میده فقط معدود بازی هست که نتونه اجرا کنه ولی قبول دارم کلا دیگه تعطیله
ولی شما یه بازی مثال بزن که اس2 نتونه اجرا کنه و فقط اس4 بتونه اجرا کنه
بعد شما تو صفحه 4 اینچی فیلم فول اچ دی می ریزی عایا ؟؟واقعا محسوسه؟
دست بردارید بابا از این حرفای خنده دار
همیشه هم گفته شده. سخت افزار جلوتر از نرم افزار هست،ولی آیا این دلیل استاپ شدن تکنولوژی میشه؟
استاپ نه ، ولی وقتی در زمینه ی پردازنده ها به بلوغ کامل برسه صنعت موبایل ، باید سرعت رو کم کنه و بیشتر روی بهینه سازی کار بکنه
اگر ۲ هسته ای ها رو چند سال بهینه میکردن خیلی خیلی بهتر بود تا مثلا بیان تگرا ۳ رو بزنن و بعد بخاطر معماری بشه بخاری و یا از LTE پشتیبانی نکنه
ـــــــــــــــــ
الان باید کار بشه روی اینکه حاشیه ها ی گوشی تا جای ممکن حذف بشه ، بشه تصویری مثل رتینا رو تو سایز ۴.۷ یا ۵ اینچ در اوررد ، که الانم میشه ولی فعلا مثل اینکه اقتصادی نیست
و بحث دوربین و قابلیت های اضافه روی اون و عکس گرفتن در شب و یا بحث ازار دهنده ی تک فلاش بودن
و از همه مهتر روی زیبایی و استایل کار کرد که واسه سامسونگ شدیدا متاسفم و خیلی ها مثل من سراغش نمیرن
ـــــــــــــ
راستی من ادم عاقلی ندیدم با گوشی بشینه ۲ ساعت فیلم ببینهولی خب والپیپرت یا گالری رو با کیفیت تر ببینی خوبه بد نیست . منکر نمیشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)