تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 117 اولاول ... 24248495051525354555662102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1165

نام تاپيک: Football Manager 2013

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من توی بازیم پوشه ای به نام editor data ندارم! فقط باید کپی بشه تا لیگ ایران اضافه بشه به بازی ؟
    اگر نداری یه پوشه به همین اسم در آدرسی که دوستمون دادن بساز و داخل اون کپی کن.

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

دوستان خواهشا یکی پچ کامل فیس و لوگوس باشگاها رو میزاره؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان خواهشا یکی پچ کامل فیس و لوگوس باشگاها رو میزاره؟!
    سایت رسمی خود فوتبال منیجر در بریتانیا، همه چی اینجا پیدا میشه

fm-base.co.uk

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

درباره مورینیو که دوستان داشتن حرف میزدن من یه نکته جالب یادم اومد..تو بازی من سر آلکس سال 2014 بازنشست میشه و به جاش پپ گواردیولا اومد.البته من با وجود اینکه ورلد کلاس بودم ولی درخواست ندادم ببینم منو قبول میکنن یا نه.ولی از 2014 تا 2019 که الان باشه گواردیولا مربی یونایتد هست هنوز و نسبتا هم خوب نتیجه گرفته .جالبه نیمار رو هم خریدن ولی وقتی من پاری سن ژرمن بودم گرت بیل رو نذاشتم بخرن

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

فعلا آ.اس.رم رو بیخیال شدم و از اول با Swansea شروع کردم. خوشبختانه با توجه به انتظاراتشون هم بازیکن و هم بودجه نسبتا خوبی داشت
    فصل اول قرار بود سقوط نکنم که دهم شدم
    فصل دوم قرار شد اواسط جدول باشم که بد نتیجه گرفتم و چهاردهم شدم ولی خشوبختانه اخراجم نکردن
    این فصل ترکوندم. انتظارات رو گذاشتم بودم نیم بالایی جدول که تا حالا عالی عمل کردم و الآن چهارم هستم

خواستم عکس بذارم اینجا از تیمم ولی نمیدونم چرا print scrn رو که میزنم و بعد paste میکنم تو paint ،به جای اینکه از صفحه بازیم عکس گرفته باشه از صفحه ویندوزم عکس گرفته!!

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

درباره مورینیو که دوستان داشتن حرف میزدن من یه نکته جالب یادم اومد..تو بازی من سر آلکس سال 2014 بازنشست میشه و به جاش پپ گواردیولا اومد.البته من با وجود اینکه ورلد کلاس بودم ولی درخواست ندادم ببینم منو قبول میکنن یا نه.ولی از 2014 تا 2019 که الان باشه گواردیولا مربی یونایتد هست هنوز و نسبتا هم خوب نتیجه گرفته .جالبه نیمار رو هم خریدن ولی وقتی من پاری سن ژرمن بودم گرت بیل رو نذاشتم بخرن
    موقعی که میخاستی مشخصاتتو بدی نذاشته بودی اماتور مگه؟چقد زود شدی ورلد کلاس؟من با این که دو سال بعد از اولین حضورم تو لاتسیو قهرمان لیگ قهرمانان اروبا شدم هنوز continental هستم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سال دوم با بتیس قهرمان جام حذفی شدم و تو لیگ هشتم شدم و اون مهاجم رایگانی که خریده بودم و عکسشو قبلا گذاشتم 25 تا گل تو کل بازیام برام زد

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یکی از بهترین بازیکنایی که برورش دادم...کلیماکو فریتاس که 16 سالش بود خریدم و الان بعد از دو سال مدافع ثابت تیممه...

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقا این بازی ارزش نداره همزمان مربی ملی و باشگاهی بود. الان داشتم بازی میکردم! سوپر کاپ ایتالیا(من یوونتوسم) با نائولی دقیقا یک ساعت قبل از بازی ایران و آلماتن در المئیک بود(سرمربی تیم ملی ایرانم برای المئیک خودم سرمربی تیم امید شدم) همزمان جفتش رو هم بازی اجرا کرد! من در خودم شک کردم میتونم همزمان هم ایتالیا باشم و هم برزیل در ماراکانا!

قبلا هم اینطوری شده بود! بازی های غرب اسیا با بازی های جام باشگاه های جهان که با استقلال رفته بودم همزمان شده بود!!! تو یک رووز!

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

معمولا تو بازی های ملی که با باشگاهیت همزمانه نمیتونی باشی....باشگاهی در اولویته...ولی کلا درستم نیست همزمان بود.من خودم الان مربی غنا هم هستم در کنار لاتسیو ولی اصن حال نمیده...ملی بدرد موقعی میخوره که کار و زندگی ات زیاده و زیاد وقت بازی کردن نداری....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •