اگر نداری یه پوشه به همین اسم در آدرسی که دوستمون دادن بساز و داخل اون کپی کن.
اگر نداری یه پوشه به همین اسم در آدرسی که دوستمون دادن بساز و داخل اون کپی کن.
دوستان خواهشا یکی پچ کامل فیس و لوگوس باشگاها رو میزاره؟!
سایت رسمی خود فوتبال منیجر در بریتانیا، همه چی اینجا پیدا میشه
fm-base.co.uk
درباره مورینیو که دوستان داشتن حرف میزدن من یه نکته جالب یادم اومد..تو بازی من سر آلکس سال 2014 بازنشست میشه و به جاش پپ گواردیولا اومد.البته من با وجود اینکه ورلد کلاس بودم ولی درخواست ندادم ببینم منو قبول میکنن یا نه.ولی از 2014 تا 2019 که الان باشه گواردیولا مربی یونایتد هست هنوز و نسبتا هم خوب نتیجه گرفته .جالبه نیمار رو هم خریدن ولی وقتی من پاری سن ژرمن بودم گرت بیل رو نذاشتم بخرن![]()
فعلا آ.اس.رم رو بیخیال شدم و از اول با Swansea شروع کردم. خوشبختانه با توجه به انتظاراتشون هم بازیکن و هم بودجه نسبتا خوبی داشت
فصل اول قرار بود سقوط نکنم که دهم شدم
فصل دوم قرار شد اواسط جدول باشم که بد نتیجه گرفتم و چهاردهم شدم ولی خشوبختانه اخراجم نکردن
این فصل ترکوندم. انتظارات رو گذاشتم بودم نیم بالایی جدول که تا حالا عالی عمل کردم و الآن چهارم هستم
خواستم عکس بذارم اینجا از تیمم ولی نمیدونم چرا print scrn رو که میزنم و بعد paste میکنم تو paint ،به جای اینکه از صفحه بازیم عکس گرفته باشه از صفحه ویندوزم عکس گرفته!!
موقعی که میخاستی مشخصاتتو بدی نذاشته بودی اماتور مگه؟چقد زود شدی ورلد کلاس؟من با این که دو سال بعد از اولین حضورم تو لاتسیو قهرمان لیگ قهرمانان اروبا شدم هنوز continental هستم...
سال دوم با بتیس قهرمان جام حذفی شدم و تو لیگ هشتم شدم و اون مهاجم رایگانی که خریده بودم و عکسشو قبلا گذاشتم 25 تا گل تو کل بازیام برام زد
یکی از بهترین بازیکنایی که برورش دادم...کلیماکو فریتاس که 16 سالش بود خریدم و الان بعد از دو سال مدافع ثابت تیممه...
![]()
اقا این بازی ارزش نداره همزمان مربی ملی و باشگاهی بود. الان داشتم بازی میکردم! سوپر کاپ ایتالیا(من یوونتوسم) با نائولی دقیقا یک ساعت قبل از بازی ایران و آلماتن در المئیک بود(سرمربی تیم ملی ایرانم برای المئیک خودم سرمربی تیم امید شدم) همزمان جفتش رو هم بازی اجرا کرد! من در خودم شک کردم میتونم همزمان هم ایتالیا باشم و هم برزیل در ماراکانا!
قبلا هم اینطوری شده بود! بازی های غرب اسیا با بازی های جام باشگاه های جهان که با استقلال رفته بودم همزمان شده بود!!! تو یک رووز!
معمولا تو بازی های ملی که با باشگاهیت همزمانه نمیتونی باشی....باشگاهی در اولویته...ولی کلا درستم نیست همزمان بود.من خودم الان مربی غنا هم هستم در کنار لاتسیو ولی اصن حال نمیده...ملی بدرد موقعی میخوره که کار و زندگی ات زیاده و زیاد وقت بازی کردن نداری....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)