بعضیا میگن بهتر شده که !!!
بعضیا میگن بهتر شده که !!!
تو گوشی من که باتری بهتر شده؛شاید برنامه ای چیزی داری که باتری می خوراه یا با 4.4 سازگار نیست
نمیدونم چرا انقدر اتفاق های عجیب میوفته بعد آپدیت؛ نتیجه هرکسی فرق داره :|
بچه هامن جدیدا خیلی باتریم زود خالی میشه حتی قبل از این که بیام به اندروید ۴.۴ متوجه شدم داره زود تر از معمول خالی میشه به نظرتون بدم گارانتی باتری رو عوض کنن مثلا تو ۱۰دقیقه اینترنت گردی با وای فای با کروم و حد اکثر هم ۳تا تب بازه تقریبا ۱۰ درصد شارژ کم میشه ممکنه کابل یو اس بی روش تاثیر گذاشته باشه چون به نظرم اومد کابلش زود خراب میشه یه نوکیا داشتم از اون استفاده میکنم البته یه مدت اولای کار از کابل خودش استفاده میکردم
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
اونقدر هم زیاد نیست !مثلا تو ۱۰دقیقه اینترنت گردی با وای فای با کروم و حد اکثر هم ۳تا تب بازه تقریبا ۱۰ درصد شارژ کم میشه
وب گردی یکی از سنگین ترین چیزا واسه گوشیه !
از داغ شدن گوشی هم موقع وب گردی میشه اینو فهمید
اصلا داغ نمیشه ولی شارژ خیلی کم میکنه با جی پی ار اس که دیگه هیچی خوره داره
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
GPRS تمامی آنتن ها رو تقریبا روشن میکنه
طبیعیه مصرف بالاش
ولی باتریش بدک نیست
سلام بچه ها ا ا اا ا امروز داشتم با گوشي ور ميرفتم يه دفه ديدم پيام داده به اين مضمون: "به روز رساني سيستم دانلود شد." منو ميگي O_O رفتم ديدم آپه 4.3 رو دان كرده . (واسه من موقه اي گرفتم 4.2 بود) لحظاتي متعجب شديم كه اين طفلك با GPRS ذاغارت موجود چه زجري كشيده (مييگم چرا سرعت نتم كم شده بود!!! ) اين اسكرين شات مربوطه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --------- حالا: اينو نصب كنم اطلاعاتم سره جاش ميمونه يا پاك ميشه؟ گارانتي-ش ساقط(!) ميشه؟ (يا نميشه؟) !! بخوام از اين به بعد آپ نكنه از كجا بايد آفش كنم؟ آقا 4.4-م ميشه به همين سبك و صياق گرف؟ تشكرات بسي همي
منم حرف دوستمون رو تایید میکنم باتری مصرفش تو 4.4.2 به نظرم خیلی بیشتر شده !
( من که هنوز میگم بهترین ، کم باگ ترین و کم مصرف ترین اندروید 4.1.2 بود ! )
همه اطلاعاتت سرجاش میمونه، گارانای هم سر جاش هست.
خاموش کردنشو من نمیدونم.فقط میدونم تو DATA USAGEمیتونی بعصی از برنامه هایی که می خوای مو موقع استفاده از اینترنت سیم کارت بلاک کنی که مصرف بیاد پایین تر.
همه آپدیت ها همینطوره.
دم GPRS شمام گرم) خدا نگهش داره معلوم نیست حاصل چند شبانه روز تلاشه.
الان دیگه نت نمیره؟!؟!؟!؟! نمیدونم چرا؟ .. 4.4 -م اومده الان همینجوری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)