واقعا عجيبه ! دو ماه طول مي كشه!
مگه توي اين يك هفته كسي ويندوز pro رو خريداري نكرده؟!
واقعا عجيبه ! دو ماه طول مي كشه!
مگه توي اين يك هفته كسي ويندوز pro رو خريداري نكرده؟!
سلام، نسخه میهن دانلود رو نصب کردم.
9200.win8_rtm.120725-1247
راستی اینکه بعضی از دوستان میگن Enterprise کاملتر، باید گفت پک Media Center رو نداره و ظاهرا نمیشه روش نصب کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by bubuntu; 03-11-2012 at 23:05.
میگم که همشون rtm هستن حالا هی بگین مهین دانلود معتبر هست![]()
یعنی این نسخه ی میهن دانلود با اونی که دو ماه پیش اومده هم فرق نداره
(قابل توجه ناظر گرامی:به خدا این پستم به تاپیک ربط داره)
بچه ها الان تایید شده که این نسخه هه که توی سایتهای ایرانی واسه دانلود گذاشتن چه all in one چه تکیش نسخه RTM هست یا نهایی ؟ در ضمن نهایی همون retail هستش ؟
من الان نسخه سایت دانلودها رو گرفتم که AIO هستش . نمیدونم نصب کنم یا نه ؟ نوشته که نهاییه ولی اینجا یه سری دارن میگن نیست شک برم داشت ؟ خواهشا یکی بگه .
من الان همه 53 صفحه رو خوندم و به این نتیجه رسیدم که فعلاً بیخیال بشم
البته قبلاً یه نسخه دانلود کرده بودم و نصب هم کرده بودم ولی فعلاً صبر میکنم
همشون rtm هستن شک نکن تو نسخه دانلود ها رو که دانلود کردی مجازی نصب کن با برنامه VMware به برو تو ی رجیستری ویندوز در چند صفحه قبل دوستان راهنمایی کردن ببین rtm هست یا retail
اگه retail بود(فکر نکنم ) میتونی با خیال راحت اصلی نصب کنید
نسخه ای به نام retail یا نهایی وچود نداره! تنها نسخه موجود برای دانلود فقط نسخه RTM هست که بعد از اپدیت میشه GDR ! سایت ایرانی و خارجی هم نداره!
بیلد نامبر GDR هم با نسخه های اصلی آپدیت شده به ویندوز 8 یکی هست!
GDR یعنی چی یکی توضیح بده؟!
RTM :
مخفف Release To Manufacture به معنی عرضه شده برای تولیدکنندگان و یا همان سازندگان است .
GDR:
مخفف General Distribution Release به معنی عرضه شده برای توزیع عمومی است .
Retail :
این کلمه به معنی خرده فروشی است
N:
اگه N بعد از اسم ویندوز باشه یعنی ریلیز اروپا هست و Media Player و Internet Explorer نداره
Build :
همان ورژن ویندوز است . و 9200 آخرین نسخه موجود می باشد . پس نهایی به ورژن ویندوز خطاب می شود نه به ویرایش نسخه .
که سه عامل : 1.ارائه ویندوز در تاریخی جدیدتر 2.ارائه ویندوز به همراه سرویس پک 3.و یا ارائه ویندوز با Build بالاتر عامل برتری در نسخه مورد استفاده می باشد
------------------------------------------------------
منبع : میهن دانلود
Last edited by archtc; 04-11-2012 at 00:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)