این چیزیه که واسه من نوشته
![]()
این چیزیه که واسه من نوشته
![]()
متاسفانه بخاطر افزایش شدید قیمت مدل های جدید قیمت اصلا گیر نمیاد
ما که تو موج اول گرونی گرفتیم همون موقع کلی گشتیم پیدا کردیم الان دیگه خیلی سخت بیاد ایران
جالبه تو سایتای خارجی هم این رم رو ندیده بودم
من خودم اچ پی دارم ولی متاسفانه اچ پی هم داره مثل اپل گرون میکنه مدلاشو.... من خودم لپتاپمو مفت خریدم 1 میلیون 200 .......6770 کارت گرافیکشه ولی این مدل اچ پی سری 7000 جی فورس 650 داره خیلی بهتره فکر کنم هرچند من نسبت به کاراییش خرید خوبی داشتم ولی حاضرم حتی دست دوم این سری هم بخرم چون واقعا به قدرت اچ پی ایمان دارم.... اگه نشه میرم سراغ لنوو... در هر حال از دوستان عزیز قصد فروش لپتاپ سری 7000 با کارت گرافیک 650 رو داشتند حتی معیوب هم بود بنده خریدارم به من پی ام خصوصی بدین مرسی![]()
چند وقت پیش توی پرشین تولز دست دومش رو به قیمت 3500 معامله کردن میتونی اونجا آگهی بدی شاید پیدا شد نوش که 3950 بود چند وقت پیش الان نمیدونم
خودتون که دارید این لپتاپو میشه نقاط ضعف و قوتشو بگید؟چون قصدم خرید این دستگاه یا لنوو Y510 هستش ممنونم![]()
منصرف شدم تصمیم به خرید Y510 هستش که خیلی بهتر از این لپتاپ هست اچ پی هم الکی جنساشو گرون کرده فکر کنم لنوو تونسته بازار رو ازچنگش دربیاره......
این لپتاپ لپتاپ خوبی هست اما الان که لپتاپ های جدید اومده معلومه که خرید جنس روز بهتر هست!
اما گرونی HP بی علت نیست کیفیتش صد برابر به لنوو شرف داره ایرادات Y580 رو بخون ببین از چیا کم گذاشته لپتاپی که تاچ پدش رو فشار بدی زیر لپتاپ دیده شه از نظر من مفتم نمیرزه!
واقعا من این لپتاپو به هیچ وجه حاضر نیستم با هیچ کدوم از هم رده هاش عوض کنم
همه چیز که کانفیگ نیست همین فینگر پرینت و اسپیکر های بیتسش میارزه به کل شزکت لنوو
آخه لامصب از کانفیگ هم چیزی کم نداره
تنها مشکل من کیبورد بک لایته که اگه پیدا کنم حتما واسش میخرم یکیم SSD که به محض تموم شدن گارانتی چک میکنم میخوره یا نه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)