از مهاجم هایی با خصوصیات فنی مثل سیدصالحی منوچهری فرزاد حاتمی متنفرم چون هیچکدوم تو استقلال کارایی نداشتن فقط عنایتی استثنا بود
قلعه نوعی یکی دیگه از آدماشو اورد استقلالحاتمی رو از صبا اورد سپاهان یعد اورد تراکتور حالا هم استقلال
یه جمله دوست داشتم بگم راجع به حاتمی و قلعه نوعی اما نمیتونم بگم چون هم نمیتونم ثابتش کنم و ممکنه اون دنیا مدیون بشم هم اینکه تو این مقطع از فصل بهتره حاشیه سازی نشه
حجت چهارمحالی رو از قوطی کدوم عطاری کشید بیرون الله و اعلمچهارمحالی واسه وقتی بود که فولاد قهرمان لیگ شد بعد اگر درست یادم باشه رباط صلیبی پاره کرد بعد هم دیگه خبری ازش نشد
اشجاری خرید خوبی بود یه بازیکنیه بین حسینی و بیک زاده یعنی خصوصیات دفاعی حسینی رو داره با خصوصیات تهاجمی بیک زاده
حالا که فابیو رفت باید به فکر یه بازیساز دیگه باشیم کنار جباری
جباری هم نیومده داره ناز میکنهبدبختی اینه که هیچ باشگاهی تو دنیا با این شرایط جباری نمیتونه کنار بیاد که پول بده به بازیکن بعد 10 هفته فقط بازی کنه اما باز هم واسه استقلال ادا و اطوار هاش تمومی نداره
ای کاش آندو و زندی رو داشتیمهیچکدوم قدر خودشونو ندونستن و به خاطر پول رفتن قطر البته نمیشه بهشون خورده گفت اما اگه می موندن هم واسه خودشون خوب بود هم استقلال
امیدوارم فنح الله زاده اینبار یه حرف راست استثنأ زده باشه در مورد مجیدی چون دیگه داره به ما ثابت میشه که این حاجی هم یه روده ی راست تو شکمش نیست بعد چند سال میاد استقلال یه عالمه بدهی بالا میاره و فلنگو میبنده هروقت هم ازش سوال میشه میگه من سال تیر کمون شاه فلان بازیکن رو ترانسفر کردم لورکوزن و اینقد از بدهی ها رو صاف کردم
خدا آخر و عاقبت این تیم بدبخت رو ختم به خیر کنه