تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 301 اولاول ... 24248495051525354555662102152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

از مهاجم هایی با خصوصیات فنی مثل سیدصالحی منوچهری فرزاد حاتمی متنفرم چون هیچکدوم تو استقلال کارایی نداشتن فقط عنایتی استثنا بود
    قلعه نوعی یکی دیگه از آدماشو اورد استقلال حاتمی رو از صبا اورد سپاهان یعد اورد تراکتور حالا هم استقلال
    یه جمله دوست داشتم بگم راجع به حاتمی و قلعه نوعی اما نمیتونم بگم چون هم نمیتونم ثابتش کنم و ممکنه اون دنیا مدیون بشم هم اینکه تو این مقطع از فصل بهتره حاشیه سازی نشه
    حجت چهارمحالی رو از قوطی کدوم عطاری کشید بیرون الله و اعلم چهارمحالی واسه وقتی بود که فولاد قهرمان لیگ شد بعد اگر درست یادم باشه رباط صلیبی پاره کرد بعد هم دیگه خبری ازش نشد
    اشجاری خرید خوبی بود یه بازیکنیه بین حسینی و بیک زاده یعنی خصوصیات دفاعی حسینی رو داره با خصوصیات تهاجمی بیک زاده
    حالا که فابیو رفت باید به فکر یه بازیساز دیگه باشیم کنار جباری
    جباری هم نیومده داره ناز میکنه بدبختی اینه که هیچ باشگاهی تو دنیا با این شرایط جباری نمیتونه کنار بیاد که پول بده به بازیکن بعد 10 هفته فقط بازی کنه اما باز هم واسه استقلال ادا و اطوار هاش تمومی نداره
    ای کاش آندو و زندی رو داشتیم هیچکدوم قدر خودشونو ندونستن و به خاطر پول رفتن قطر البته نمیشه بهشون خورده گفت اما اگه می موندن هم واسه خودشون خوب بود هم استقلال
    امیدوارم فنح الله زاده اینبار یه حرف راست استثنأ زده باشه در مورد مجیدی چون دیگه داره به ما ثابت میشه که این حاجی هم یه روده ی راست تو شکمش نیست بعد چند سال میاد استقلال یه عالمه بدهی بالا میاره و فلنگو میبنده هروقت هم ازش سوال میشه میگه من سال تیر کمون شاه فلان بازیکن رو ترانسفر کردم لورکوزن و اینقد از بدهی ها رو صاف کردم
    خدا آخر و عاقبت این تیم بدبخت رو ختم به خیر کنه

2. 8 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

هافبک ناشناس به استقلال پیوست !!!

به گزارش فارس، ويسنته آرزه بازيکن بوليويايي که عضو تيم شارلواي بلژيک بود امروز با باشگاه استقلال قرارداد امضا کرد و رسما آبي پوش شد.

تا حالا اسمشو نشنیده بودم !! این دیگه کیه ؟؟

4. 2 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا حالا اسمشو نشنیده بودم !! این دیگه کیه ؟؟
    فیلماشو سرچ کنید ببینید
    بازیکن خوبیه تکنیک بالایی داره دریبلهای خیلی خوبی میزنه
    مخصوصا در کنار خط خیلی قشنگ کار میکنه ..... من که از بازیش خیلی خوشم اومد
    دو پاست و میتونه هم هافبک چپ بازی کنه و هم هافبک راست
    27 سالشه و از بقیه هافبکامون سن کمتری داره
    قلعه نویی بازیکن خارجیه بد نمیگیره خیالتون راحت

6. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

8. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

نقد و بررسي ويسنته آرزه، هافبک جديد استقلال

ويسنته آرزه، هافبک بوليويائي که بطور رسمي به باشگاه استقلال تهران پيوسته است، در 22 نوامبر سال 1985 در شهر سانتا کروز متولد شده است و هم‌اکنون 27 ساله است.

آرزه دوران حرفه‌اي خود را از سال 2007 و از باشگاه مرکر يونيورسيتي آمريکا آغاز کرد و در ادامه راهي تيم ونکوور وايت کپس در ليگ حرفه‌اي آمريکا (ام‌ال‌اس) شد و دو فصل پي‌درپي در اين تيم حضور داشت. آرزه در اغلب اوقات به عنوان يک بازيکن جانشين به ميدان مي‌آمد و جايگاه مستحکمي در تيم ونکوور وايت‌ کپس نداشت. او در مجموع دو طول دو فصل حضور خود در اين باشگاه 44 بار به ميدان رفت و يک گل نيز به ثمر رساند.

هافبک تازه‌وارد استقلال در سال 2010 راهي باشگاه آئوراي گواتمالا شد تا در ليگ حرفه‌اي اين کشور توپ بزند. نکته‌ي جالب در مورد آرزه آن است که
    او در طول مدت حضور خود در اين باشگاه گمنام نيز عمدتا نيمکت‌نشين بود و فقط 12 بازي از 29 بازي را در ترکيب اصلي حضور داشت. او در مجموع 29 بازي که با پيراهن اين تيم به ميدان رفت، موفق به زدن دو گل شد.

آرزه که کارنامه‌ي چندان قابل‌قبولي در گواتمالا نداشت، در اواخر سال 2010 راهي ليگ برتر مجارستان شد و به عضويت تيم ديوس‌گيور درآمد و به مدت دو سال در اين تيم حضور يافت. اوضاع هافبک بوليويائي در اين تيم که به هرترتيب يک تيک اروپائي محسوب مي‌شد بدتر از گذشته شد و اين بازيکن بيش از پيش نيمکت‌نشيني را تجربه کرد و بيش‌تر به عنوان بازيکن جانشين به ميدان آمد. او در مجموع 37 بازي، 19بار به عنوان بازيکن جانشين راهي ميدان شد و دو گل نيز به ثمر رساند.

آرزه در نهايت در سال 2012 به تيم شارلواي بلژيک رفت و يک فصل در اين تيم حضور داشت و در هر 4 ديداري که براي اين تيم به ميدان رفت به عنوان بازيکن جانشين راهي ميدان شد.

ورزش 3

10. 6 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

مي‌خواهم در استقلال تجربه جديدي داشته باشم

ويسنته آرزه بازيکن تازه وارد استقلال در خصوص حضور در ايران و آشنايي با باشگاه استقلال اظهار داشت: وقتي چنين پيشنهادي به من شد، با کمک مدير برنامه‌هايم اطلاعاتي را در خصوص اين باشگاه کسب کردم. پيش از اينکه به ايران بيايم نمي‌دانستم استقلال در ليگ برتر ايران چه جايگاهي دارد.

به گزارش فارس، وي افزود: پس از ورودم به ايران متوجه شدم که استقلال يکي از بزرگترين‌ تيم‌هاي فوتبال ايران است که هواداران فراواني دارد. استقلال تيم بزرگي است که جايگاه بسيار خوبي نيز در جدول دارد.

هافبک جديد اهل بوليوي آبي پوشان در پاسخ به اين سوال که چرا به فوتبالش در اروپا و آمريکا ادامه نداده و تصميم گرفته است، به ايران بيايد، خاطرنشان کرد: دوست داشتم حضور در ليگي متفاوت را تجربه کنم. مي‌خواستم از اين فرصت استفاده کنم تا تجربه‌هاي جديدي به دست بياورم.

آرزه در پيغامي براي هواداران استقلال تأکيد کرد: اميدوارم بتوانم از تمام توانايي‌هايم براي موفقيت تيم استفاده کنم. تمام تلاشم را انجام خواهم داد تا بتوانم هواداران اين تيم را راضي نگه دارم.

12. این کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

14. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فرهاد مجیدی بالاخره میاد یا نه ؟ خبری در این زمینه کسی نداره ؟

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرهاد مجیدی بالاخره میاد یا نه ؟ خبری در این زمینه کسی نداره ؟
    فعلا خبر قطعی نیست
    فقط

** مجیدی تمایلی برای حضور در استقلال ندارد و پاسخ نمی دهد

فرهاد مجیدی جزو گزینه های مورد نظر امیر قلعه نوعی برای نیم فصل دوم است، او صراحتا اعلام کرد است که به حضور وی نیازمند است و استقلال برای بازگشت وی جای خالی دارد امادر نهایت مشخص است که وی از حضور فرهاد مجیدی در این تیم رضایت ندارد و مشخص است که بدلیل شرایط خاص موجود در تیم استقلال از حضور وی در تیم استقلال سخنی به میان می آورد.

بر اساس ین گزارش: فرهاد مجیدی در امارات به سر می برد تا شرایط را برای خود با تغییرات روبرو سازد زیرا وی به آمادگی نیازمند است و این موضوع را بررسی می کند، وی در تمرینات العنی شرکت می کند و اعلام شده است که این بازیکن سابق استقلال از یک تیم اماراتی دیگر نیز، پیشنهاد دریافت کرده است و قرار شده که اوضاع را مورد بررسی قرار دهد این درحالی است که فرهاد مجیدی حتی پاسخگوی استقلالی ها نیست و از طرفی فتح اله زاده در انتظار وی است تا تکلیف نهایی اش را تعیین کند.

از طریق بحث حضور مجیدی در تیم استقلال برای چند دیدار پایانی لیگ و بازی خداحافظی و همچنین بحث اینکه وی با مخالفانی در تیم روبرو ست که شرایط را برای وی تغییر دادند باعث شد که این بازیکن با مشکلاتی روبرو شود.

گفتنی است: این بازیکن سابق تیم استقلال قرار نیست به استقلال باز گردد و به این موضوع اشاره کرده است،‌اما این در حالیست که اگر شرایط متفاوت پیش برود و فتح اله زاده به مجیدی اصرار کند که وی را در تیم استقلال همراهی کند شرایط برای این بازیکن متفاوت پیش برود و ممکن است که نظرش با تغییر روبرو شود.

شایان ذکر است: وی درحال حاضر پاسخگوی اعضای مسئول باشگاه استقلال نیست و این موضوع عامل این است که شرایط برای اعضای تیم تغییر کند، به نظر می رسد استقلالی ها تمایل دارند که در صورت عدم حضور مجیدی اعلام کنند وی تمایلی برای حضور در تیم سابقش نداشت
      محتوای مخفی: منبع 
    http://www.yjc.ir/fa/news/4190433/%D9%85%D8%AC%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D8%AA%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%D9%86%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D9%87%D8%AF-%D9%82%D8%AF%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D9%84%D9%81-%D8%A7%D8%B4%D8%AC%D8%A7%D8%B1%DB%8C

البته با توجه به منبع خبر اصلا قابل استناد نیست ولی تا این لحظه تنها خبریه که در این مورد هست
    حتی فرزاد مجیدی هم واسطه کردن تا فرهادو برگردونه....

17. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

قلعه‌نويي: نکونام حرفي از جدايي نزده است

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: من هم اعتقاد دارم بايد به نکونام آرامش بدهيم ولي او حرفي از جدايي از استقلال به من نزده است.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به گزارش فارس، امير قلعه‌نويي در خصوص آخرين وضعيت تيمش قبل از ديدار با سايپا، ديدار تدارکاتي مقابل پيکان و شايعاتي که پيرامون جدايي جواد نکونام از استقلال مطرح مي‌شود صحبت‌هايي را انجام داده که در زير مي‌خوانيد.
    * شرايط تيمتان چطور است؟

بعد از ديدار دوستانه که مقابل پيکان انجام داديم تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم و براي بازي روز جمعه آماده مي‌شويم. سايپا تيم خوب و جواني است اما همه بازي‌ها براي ما مهم و با اهميت است و براي پيروزي به ميدان مي‌رويم.

* اين روزها به نحوه يارگيري نيم فصل دوم استقلال ايراد‌هايي وارد مي‌شود مثلا عده‌اي معتقدند اين بازيکنان در حد نام استقلال نيستند.

تيم‌ما دو سه مشکل داشت که يکي از آنها اين بود که در سمت راست و چپمان توازن برقرار نشد. ما اين بازيکنان را به خدمت گرفتيم که تا حدودي اين مشکل را برطرف کنيم البته تأکيد مي‌کنم که تا حدودي. در جناح چپ اشجاري حتي در زماني که مربي سپاهان بودم در ليست من بود و با توجه به اينکه احسان حاج صفي سرباز محسوب مي‌شد اين بازيکن را مي‌خواستم و ديديد که پس از ما هم سپاهان نيز او را جذب کرد. عباس محمدرضايي‌ هم امتحان خود را در ليگ پس داده ولي در اين محيط چگونه جواب بدهد نمي‌دانم اما در مجموع نفرات جذب شده بر اساس افکار تاکتيکي ما به استقلال آمده‌اند.

* قرار بود در خط حمله بازيکنان ديگري هم جذب شوند و آيا بازيکني مثل حاتمي مد نظر شما بود؟

ما دست مديرعامل را باز گذاشتم و مهره‌ها را اولويت‌بندي کرديم مثلا ترکيب تيم را مي‌کشيم و مهره‌ها را جاي آنها مي‌گذاريم. چند نفر در فهرست ما بودند اما باز هم تأکيد مي‌کنم نفرات جذب شده مد نظر استقلال بودند.

* اين روزها شايعاتي مبني بر جدايي جواد نکونام از استقلال مطرح شده و اين مسئله باعث ايجاد نگراني براي هواداران شده است آيا اين موضوع صحت دارد؟

نکونام سرمايه ملي است درست مثل فرهاد مجيدي و علي دايي. ما نکونام را با شرايط خاص جذب کرديم و حتي اگر همين حالا از استقلال برود 3 تا 4 ميليارد تومان گير باشگاه مي‌آيد. شايد او اوايل کارايي لازم را نداشت ولي حالا به يکي از بازيکنان خوب ما تبديل شده و خودش هم مي‌داند شايد اگر در ايران انتخاب ديگري مي‌کرد اين قدر راحت نمي‌توانست به شرايط برگردد. اينکه دلخوري نکونام چه چيزي است را نمي‌دانم اما ما سعي کرديم که قداست او را حفظ کنيم و باور کنيد وقتي او به کره جنوبي گل زد من از جواد بيشتر خوشحال شدم.

* اما ظاهرا او پيشنهاداتي هم دارد؟

من هم شنيده‌ام که او پيشنهاداتي دارد ولي بايد در نقل و انتقالات 3 چيز را لحاظ کرد اول احساس، دوم بازيکن و سوم منافع باشگاه. اگر نکونام آرامش نداشته باشد و احساس کنيم نمي‌‌تواند کارايي لازم داشته باشد مشکلي با اين مسئله نداريم ولي من هم معتقدم بايد به نکونام آرامش بدهيم.

* در حين تمرين ديروز او با شما در مورد جدايي صحبت نکرد؟

آن بحث که به خاطر چيز ديگري بود اما نکونام در مورد جدايي حرفي به من نزده و من هم چيزي از او نشنيدم.

* ظاهرا ساموئل هم بدقولي کرده است؟

اگر شما مي‌دانيد او کجا است من هم مي‌دانم اما من شنيده‌ام که او طي امروز و فردا به ايران برمي‌گردد. ظاهرا اين بازيکن يک مشکل پاسپورتي داشت که در حال حل شدن است.

* ميرشاد ماجدي هم به عنوان رئيس کميته جوانان انتخاب شد.

اولا به او تبريک مي‌گويم و دوم خوشحال هستم که ما 4 - 5 ماه جلوتر هستيم، ماجدي جواني است که قابليت‌هاي زيادي دارد. او پرانرژي، باسواد و باهوش است و ارتباطات بين‌المللي خوبي دارد. خوشحالم که او به اين پست رسيد و من مطمئن هستم ماجدي منشأ تحولات خوبي مي‌شود.

* او از استقلال جدا نمي‌شود؟

من چنين مسئله‌اي را از شما مي‌شنوم ولي مي‌دانم که رياست کميته جوانان براي خودش دنيايي دارد.

* چگونه مي‌خواهيد با رقبايتان در آسيا مبارزه کنيد؟

ما به گروه سختي خورده‌ايم و من نمي‌دانم چرا در تمام 4 سالي که با تيم‌هاي مختلف شرکت کرده‌ام هم قرعه سختي داريم و هم گروه سختي. تيم‌هاي حريف خرج زيادي مي‌کنند ولي ما هم از يک لحاظ خيالمان راحت است چون نيروي انساني خوبي داريم. مي‌‌دانم که کار سختي داريم ولي بايد تمام تلاشمان را هم انجام دهيم. در حال حاضر در فکر يارگيري هستيم و يک بازيکن بوليويايي هم به جمع‌مان اضافه شده و اميدوارم با کمک خدا و اهل بيت در اين راه هم موفق باشيم.

منبع : ورزش 3

19. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •