آره صبح بیلد گزارش داده بود ولی هنوز هیچی تایید نشده بود.
ولی با توجه به سابقه گواردیولا با بازیکنای با این تیپ،میشه گفت که جداییش تقریبا قطعیه
دستمزدشم برای یه بازیکن نیمکت نشین خیلی خیلی بالاست((حدود 9میلیون یورو))
آره صبح بیلد گزارش داده بود ولی هنوز هیچی تایید نشده بود.
ولی با توجه به سابقه گواردیولا با بازیکنای با این تیپ،میشه گفت که جداییش تقریبا قطعیه
دستمزدشم برای یه بازیکن نیمکت نشین خیلی خیلی بالاست((حدود 9میلیون یورو))
با این حساب چرا یه کپی از گومز(لوا)رو خریدین؟ولی با توجه به سابقه گواردیولا با بازیکنای با این تیپ،میشه گفت که جداییش تقریبا قطعیه
تازه حضور مانزوکیچ رو هم اضافه کن!!!
ما خودمونم توش موندیم .
شاید می خوان دورتموند را ضعیف کنند وگرنه دلیل دیگه ای نمیشه پیدا کرد .حالا گوتزه یه چیزی ،اما لواندوفسکی !! ،به قول yuseph یه کپی از گومز.
+من با دورتموندی ها همدردی می کنم این خریدامون خیلی کثیف !؟ بود.
++البته دورتموند هم هنوز رضایت نداده.
سلام
با این که دیر هست ولی گفتم یه پستی بدم
3گانه قهرمانی بایرن رو به همه طرفدارای بایرن تبریک میگم
به عنوان یه بارسایی امیدوارم با گواردیولا هم تمام اون دوران خوشی که ما باش داشتیم رو شما هم داشته باشین و با این که هاینکس به خوبی عمل کرد تو این فصل از رفتنش پشیمون نشین و به داشتن مربی جدید افتخار کنین هر چند کار پپ خیلی سخت با این توقعاتی که هانکس با رفتنش به جا گذاشت!!!
بازم تبریک
خبر فوری:
دقایقی پیش یوپ عزیز در کنفرانس مطبوعاتی که داشت اعلام کرد که با وجود پیشنهاد از باشگاه های مختلف از جمله رئال مادرید، به تعطیلات میره و روی نیمکت تیم داخلی/خارجی دیگه ای نمی بینیمش.
البته انگار گفته برای فصل 2014-2013
به نظرم در رو باز گذاشته برای تیم ملی آلمان بعد جام جهانی
بردیا جان پست اول تاپیکو ویرایش کن برادر. تعداد قهرمانی هامون کلی فرق کرده
این تاپیک دیگه چیز زیادی از عمرش باقی نمونده، در هر صورت توی جلد سوم تاپیک مطمئنا لحاظ میشه، اینجوری پیشرفت رو به عینه می بینیم، مزش هم بیشتره![]()
توماس مولر: من به خوبی مسی نیستم
سایت گل- توماس مولر، ستاره بایرن مونیخ، علی رغم نمایش های خوبی که در رقابت های این فصل به نمایش گذاشت، همچنان فروتنی اش را حفظ کرده و معتقد است که به خوبی لیونل مسی، ستاره بارسا، نیست.
این ملی پوش آلمانی در رقابت های این فصل چمپیونزلیگ به اندازه مسی گلزنی کرد اما تاکید کرد که این به معنای برابر بودن آنها نیست؛ هرچند یوپ هاینکس معتقد است که مولر می تواند یکی از گزینه های اصلی کسب توپ طلای 2013 باشد.
او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" اینکه من در چمپیونزلیگ به اندازه مسی گلزنی کردم، به معنای این نیست که به خوبی او هستم. اما خوشحالم که همین اندازه توانایی های که دارم، برای رسیدن به قهرمانی در چمپیونزلیگ کافی بود.
هرچند من آدمی نیستم که به دنبال جلب توجه باشم. من تنها می خواهم با تیمم در جام ها به قهرمانی برسم."
مولر این فصل با بایرن به یک سه گانه تاریخی رسید و امیدوار است که تیمش بتوند در سال های پیش رو به موفقیت های بیشتری برسد.
" ما در رقابت های داخلی هم خیلی موفق بودیم. اکنون ما تیمی هستیم که هم در بوندس لیگا و هم در رقابت های اروپایی، همه به دنبال شکست دادن ما هستند. این می تواند چالش بزرگی باشد.
اسکلت اصلی این تیم می تواند برای 4-3 سال دیگر همچنان باقی بماند و ما به دنبال رسیدن به موفقیت های بیشتر هستیم."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Muller: I am not as good as Messi
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کل خصوصیات مولر توی این جمله اش خلاصه می شه :
"هرچند من آدمی نیستم که به دنبال جلب توجه باشم. من تنها می خواهم با تیمم در جام ها به قهرمانی برسم."
مرسی مولر که سعی نمی کنی به فکر توپ طلا باشی و در عمل ثابت می کنی که بازیکن تیم هستی ...
فوتبال دنیا خیلی وقته که اسیر زرق و برق ستاره های نورانیش ، بارز ترین ویژگی خودش ، "بازی گروهی"رو فراموش کرده و خوشحالم بازیکنانی مثل توماس هنوز هستند که باعث بشن خیلی ها از دیدن فوتبال لذت ببرند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)