وقتی توپ داره میره دست توپ جمع کن اصلا هازارد نباید میرفت دنبال توپ
طبیعیه که اونا بخوان وقت بکشن ولی حرکت هازارد کاملا غیر حرفه ای بود
وقتی توپ داره میره دست توپ جمع کن اصلا هازارد نباید میرفت دنبال توپ
طبیعیه که اونا بخوان وقت بکشن ولی حرکت هازارد کاملا غیر حرفه ای بود
شما احتمالا بازی را ندیدید اگر ویدئو صحنه مربوطه را مشاهده کنید میبینید که توپ جمع کن حرکتش خیلی غیر حرفه ایه من با دیدن این صحنه یاد توپ جمع کن های تیم ابومسلم مشهد افتادم که همیشه همه تیم ها باهاشون مشکل داشتند
اگر بخوام صحنه را براتون بازسازی کنم اینطوری بود که توپ بیرون میره و ازارد میره که بازی را سریع شروع کنه اما توپ جمع کن به جایی اینکه توپ را سریع بده خوابید روی توپازارد سعی کرد با دست توپ را برداره اما توپ جمع کن مثل
Big Show خوابیده بود رو توپدر نهایت ازارد به توپ با پا ضربه زد که توپ و شکم توپ جمع کن مورد عنایت قرار گرفت
![]()
نه اتفاقا چون دیده بودم اومدم اینجا بگم که دیدم هنوز خیلی مونده تا سرعت عمل اعلام این جور خبرا رو پیدا کنم
یه بازیکن فوتبال اصلا و ابدا حق نداره با توپ جمع کن برخورد داشته باشه اونم فیزیکیاونم تو زمین حریف
اونم لیگ برتر
فکر نکنی دارم طرف پسره رو میگیرم هاولی فکر میکنم کار هازارد هیچ رقمه توجیه پذیر نیست
عجب عمه ننه ای بودا این توپ جمع کنه.... پدر سوخته چه فیلمی هم بازی کرد... آروم زد...
هازارد به جاي توپ، توپ جمعکن را شوت کرد
حرکت خشن و غيراخلاقي ادن هازارد برابر سوآنسي در جام اتحاديه انگليس اين بازيکن را در آستانه محروميت قرار داد.
کميتهانضباطي اتحاديه فوتبال انگليس با انتقاد از حرکت ادن هازارد، بازيکن بلژيکي آبيهاي لندن در ضربه زدن به توپ جمع کن در ديدار چلسي برابر سوآنسي از رقابتهاي جام اتحاديه گفت، اين حرکت را بازبيني و راي نهايي خود را به زودي اعلام خواهد کرد.
اخراج اين هافبک 22 ساله، حذف چلسي را از جام اتحاديه انگليس بيش از پيش دردناکتر کرد و باعث شد بسياري از فوتبال دوستان به اين حرکت واکنش نشان دهند.
ادن هازارد در دقيقه 80 بازي چلسي و سوآنسي در دور برگشت نيمهنهايي جام اتحاديه فوتبال باشگاههاي انگليس در حالي که قصد داشت، خيلي سريع توپ را از توپ جمعکن بگيرد، با ممانعت او روبهرو شد. هازارد نيز ضربه محکمي به توپ جمعکن زد. در پي اين حرکت داور مسابقه هازارد را به دليل حرکت غير ورزشي از ميدان اخراج کرد.
هازارد در گفتوگو با تلويزيون چلسي در اين باره گفت: "شرمندهام. از توپ جمعکن عذر ميخواهم. او تمام بدن خود را روي توپ گذشته بود و من فقط ميخواستم توپ را شوت کنم. باز هم از او عذرخواهي ميکنم."
حرکت غير ورزشي هازارد با واکنشهاي زيادي در فوتبال جزيره روبهرو شد که چند واکنش به اين اتفاق آورده شده است.
ريو فرديناند:نميتوانم اين قضيه را هضم کنم. هازارد اخراج شد. توپ جمعکن بايد او را ميديد که دارد به سمتش ميرود. توپ جمعکن بيدقتي کرد.
گايسکا منديتا: ديديد چه اتفاقي افتاد؟ تا به حال در عمرم چنين اتفاقي را نديده بودم.
تام هادلستون (بازييکن تاتنهام): باورنکردني بود.
رابي ساويج: اگر توپ جمعکن وظيفهاش را به خوبي انجام ميداد، اين اتفاق رخ نميداد.
مايکل اوون: نميخواهم از هازارد دفاع کنم اما از افرادي که قضيه را بزرگن ميکنند، متنفرم.
گرت بيل: تصميم عجيب داور براي اخراج هازارد! به سوآنسي تبريک ميگويم.
گري نوويل: رافا بنيتس بايد بيشتر مراقب رفتار بازيکنانش باشد!
ورزش3
پ . ن
با توجه به نفوذ و مافیای منچستر در اتحادیه انگلستان احتمال محرومیت ازارد وجود داره همه مصاحبه ها یه طرف صحبت گری نوویل هم یه طرف![]()
Last edited by 30vil; 25-01-2013 at 10:48.
احتمال این هست که به جز اون 3 جلسه محرومیت به خاطر کارت قرمز مستقیم ، بازی های بیشتری رو هم هازارد محروم بشه.
امیدوارم محرومیت سنگینی براش درنظر نگیرن و تیم بیشتر از این به مشکل نخوره!
.................................
هدیه ایرانی برای خوان ماتااین ستاره اسپانیایی از سوی کانون هواداران چلسی در ایران به عنوان بهترین بازیکن سال 2012 باشگاه لندنی انتخاب شده بود
سایت گل- عصر امروز خوان ماتا، بازیکن سال 2012 از نگاه کانون رسمی هواداران چلسی در ایران هدیه ای به یادگار از این کانون دریافت کرد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، با توجه به انجام رای گیری انجام شده در وب سایت کانون رسمی هواداران چلسی در ایران و صفحات رسمی دیگر این کانون برای انتخاب بهترین بازیکن سال 2012 که طی آن خوان ماتا توانست به عنوان برترین بازیکن سال انتخاب شود هدیه ای از سوی کانون رسمی هواداران چلسی در ایران دریافت کرد.
این نشان که کار دست هنرمندان ایران زمین می باشد و نشانگر سربازان دوره هخامنشی و ستوی از پارسه و سر ستونهای مخصوصش می باشد نمادی از فرهنگ ، هنر و تمدن کشور عزیزمان است که از سوی کانون رسمی هواداران چلسی در ایران به خوان ماتا اهدا شد.
محسن ثمودی ، مدیر کانون رسمی هواداران چلسی در ایران نیز در این خصوص گفت :" این تنها یک یادبود برای ماتا نیست و آن را می توان نشانی از فرهنگ و تمدن ما ایرانیان دانست که کانون نیز در راه خدمت به هواداران ایرانی چلسی وظیفه خود را به خوبی توانست انجام دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا واقعآ این حرکت هازارد شایسته 3 جلسه محرومیته ؟ ( حداقل )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصه توپ رو میزنه . طبیعتآ بعد از ضربه هازارد به توپ ممکنه در ادامه پای هازارد خورده باشه به توپ جمع کن ولی نه در این حدی که پیاز داغش زیاد بشه
متاسفم واسه اون اتحادیه که شروع کننده این جریان رو نمیبینه ...![]()
3 جلسه محرومیت رو همه فوتبالیستهای جزیره که اخراج مستقیم (مخصوصا حرکات غیر ورزشی) داشتن میگیرن
بنيتس: آبراموويچ بايد دست به جيب شود
رافائل بنيتس به رومن آبراموويچ مالک چلسي هشدار داد که تيم کنوني چلسي ظرفيت بالايي براي رقابت و کسب قهرماني ندارد.
چلسي که فصل قبل توانسته بود ليگ قهرمانان و جام حذفي انگليس را کسب کند، اين فصل با قحطي جام مواجه شده است، اتفاقي که رافا بنيتس سرمربي چلسي آن را به دليل ظرفيت کم بازيکنان تيمش ميداند.
رافا بنيتس درباره مشکلات خود در چلسي گفت: نميتوانم به خيلي ازبازيکنانم استراحت دهم زيرا تيم من آنقدر بزرگ نيست که بتوانم اين کار را انجام دهم. با مالک باشگاه در اين باره صحبت کردم و نظرم را در اين باره به او گفتم. او نيز به حرف من گوش کرد. چلسي نياز به جذب چند بازيکن جديد دارد و اگر آبراموويچ مي خواهد که چلسي در صف مدعيان باشد بايد دست به جيب شود و چند بازيکن خوب بخرد تا ظرفيت تيمي مان بالا برود.
بنيتس ادامه داد: دو بازيکن ما اکنون براي شرکت در جام ملتهاي آفريقا در آفريقا هستند. در خط هافبک گزينهاي غير از لمپارد و راميرس نداريم. در يک ماه گذشته، 9 بازي انجام داديم و بازيکنانم خسته هستند. اگر بتوانيم از بازيکنان جديدي استفاده کنيم آن وقت تفاوت تيم را ميفهميد.
بنيتس در پايان گفت: اگر نتايج بزرگ ميخواهيم بايد تيم بزرگي داشته باشيم.
isna
خبر رسیده انگار میخوان 5 جلسه محرومش کنن
واسه همینه میگم پیاز داغشو زیاد کردن
-------------
امروز ساعت 15:30 بازی با برنتفورد رو داریم در FA Cup
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)