عکسی که الان دیدم و خیلی جالب بود برام.شاید خیلیا مثل من بهش توجه نکرده باشن...
رونالدو،96 متر،کمتر از 10 ثانیه...
اینم از الجزیره
![]()
عکسی که الان دیدم و خیلی جالب بود برام.شاید خیلیا مثل من بهش توجه نکرده باشن...
رونالدو،96 متر،کمتر از 10 ثانیه...
اینم از الجزیره
![]()
Last edited by alone_boy; 02-12-2012 at 12:28.
رونالدو فوق العاده هست آخه کجا مسی بهتر از اینه.
از همه لحاظ از مسی سرتره فقط یه چیز از مسی کمتر داره اونم شانسه.
دیشب رونالدو حقش بود 3تا گل بزنه ولی بدشانسی آورد.
در کل رئال دیشب همون رئال خوبه سابق بود
جواد خیابانی دیشب خیلی سعی کرد طرفداریشو نسبت به بارسا نشون نده ولی باز اعصابمو خورد کرده بود با اون گزارشش
من نمیدونم چرا بازیای رئالو میدن این گزارش کنه.
نمیشه جایی ازش شکایت کرد
به هر حال رئال برد و خیابانیو خفه کرد همون بسه
Last edited by Abdolreza2012; 03-12-2012 at 01:40.
پیج Football Planet مقایسه ای انجام داده در مورد برترین ایستگاهی زنهای دنیا و درصد موفقیتشون در اینگونه ضربات که رونالدو در رتبه پنجم قرار داره...
1. جونینیو:- 384 ایستگاهی (344 لیون، 45 برزیل). میزان موفقیت= 11.71%
2. رونالدینیو:- 510 ایستگاهی(86 پی اس جی، 216 بارسلونا، 116 میلان، 94 برزیل). میزان موفقیت: 7.25%
3. دیوید بکام:- 664 ایستگاهی (394 منچستر یونایتد، 155 رئال مادرید، 115 انگلیس). میزان موفقیت: 6.47%
4. آلکس دل پیرو:- 796 ایستگاهی (705 یوونتوس، 91 ایتالیا). میزان موفقیت: 6.40%
5. کریستیانو رونالدو:- 557 ایستگاهی (292 منچستر یونایتد، 165 رئال مادرید، 100 پرتغال). میزان موفقیت: 6.10%
سئوال بزرگ اینجاست که سینیشا میهایلوویچ چرا تو لیست بالا نیست؟
ولی از بین اینایی که نام برده به نظرم جونینیو خیلی خوب بود. آله رو که دوست داشتم ولی جونینیو واقعاً متخصص بود.
اینم لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از جالب ترین نقد های چند هفته اخیر........
من خودم خیلی مو رو دوست دارم و اعتقاد دارم الان بهترین مربی جهانه و یکم حمایت های مدیریتی وجود نداره اما خب یه سری نکات جالب گفته که بد نیست بخونیم..
__________________________________________________ _____
یادداشت سردبیر آس برای مورینیو:سپید تر باش آقای خاص!
سومین فصل حضور مورینیو در رئال تا اینجا چندان خوب پی ش نرفته و حتی باعث شده تا شایعاتی در مورد اختلاف او با فلورنتینو پرس و جدایی او از این باشگاه در پایان فصل منتشر شود
![]()
سایت گل- فاصله 11 امتیازی با بارسا در صدر جدول و صعود به مرحله بعد چمپیونزلیگ به عنوان تیم دوم، نشان می دهد که سومین فصل حضور مورینیو در رئال تا اینجا چندان خوب پی ش نرفته و حتی باعث شده تا شایعاتی در مورد اختلاف او با فلورنتینو پرس و جدایی او از این باشگاه در پایان فصل منتشر شود. هرچند آقای خاص این شایعات را رد کرده اما تا زمانی که وضعیت رئال در جدول رده بندی لالیگا بهبود پیدا نکند و البته مورینیو دست از اظهارنظرهای جنجالی اش برندارد، شرایط تغییر نخواهد کرد. همین مسئله موجب شد تا سردبیر نشریه آ.اس، یکی از معروف ترین نشریات اسپانیایی که به رئال گرایش دارد، از مورینیو بخواهد تغییراتی در رفتارش ایجاد کند و ادبیات متفاوتی را در پیش بگیرد. در این یادداشت آمده است:
" با توجه به مشخصه های حسی بی همتای مورینیو در دوران کاریش ، می توان پذیرفت که او خودش را از خوشحال بودن منع می کند . اما حالا زمانش رسیده که از مربی بخواهیم که کمی با طراوت تر و با انرژی تر باشد . در حرفه او ، هر کسی برای رئال مادرید جان می دهد . این تنها تیمی است که نامش به مراتب بزرگتر از اوست . مورینیو هر روز باید طوری به والدبباس برود که گویی به "آقای خاص " بودنش افتخار می کند . نامی که به لطف عملکرد فوق العاده اش به او داده اند اما این حقیقت را باید پذیرفت که در بهترین تیم فوتبال تاریخ کار می کند . مورینیو با کلمه دهمین چمپیونزلیگ دوست نیست (معمولا می گوید "سومین " را می خواهد) . از هواداران در برنابئو دل خوشی ندارد (اغلب اینتری ها را تمجید می کند) و هرگز نشده که مثلا به داشتن کاسیاس افتخار کند (او را "دروازه بان " صدا می زند) . به نظرم او باید کمی خود را دست پائین تر بگیرد ، مثل کاری که کریستیانو کرد و در معارفه اش شعار " یک ، دو ، سه ، زنده باد رئال " سر داد .
یادم است که فیگو هرگز نتوانست که محبوب سکوهای برنابئو شود چرا که در پاسخ به این سوال که " رئالی هستی ؟" پاسخ سرد " پرتغالی هستم ... " را داد. می ترسم که اگر اکنون از مورینیو همین پرسیده شود ، جوابش همین باشد . این ناراحت کننده است چرا که هرگز ندیده بودم که مربی به اندازه او در کار حرفه ای درگیر باشد اما در عوض این قدر بی روح برخورد کند . مورینیو برای فوتبال زندگی می کند و این قضیه سردی او را توجیه می کند . اما بهتر است که کمی قلبش را سفید تر کند و زمانی که به رئال آمده همه موفقیت های قبلی خود در پورتو ، چلسی و اینتر را فراموش کند و خاکی تر باشد . من طرف مورینیو هستم وقتی از باشگاه می خواهد که فردی صاحب نفوذ نظیر هیرو به باشگاه اضافه شود اما دوست دارم که او هم فرهنگ رئالی را به خونش تزریق کند."
کاسیاس در کودکی
![]()
رئال مادرید 4 - 1 آژاکس
خوب دیشب بازی رو بردیم. صعود تیم به عنوان تیم دوم که مشخص شده بود و بازی به نوعی تشریفاتی بود. آژاکس دنبال این بود که سهمیه لیگ اروپا بگیره که با توجه به باخت منچسترسیتی، حتی با باخت 4-1 هم موفق شدن سهمیه رو کسب کنن.
José Rodríguez
خوب دیشب مربی به خیلی از بازیکنای آکادمی و جوون تیم بازی داد،از جلمه: واران، آدان، ناچو، خوزه رودریگز، موراتا و کایخون، باضافه رونالدو و بنزما. اما نکته جالب این بود که خوزه رودریگز مبدل به جوون ترین بازیکن آکادمی شد که پیراهن رئال رو در مسابقات لیگ قهرمانان اروپا به تن کرد. این بازی اولین بازی ناچو در لیگ قهرمانان بود.
+
گل اول: (توپ ربایی و پاس عالی مودریچ) پاس گل: بنزما - گل: کریس رونالدو
گل دوم: پاس گل: مودریچ - گل: کایخون
گل سوم: پاس گل: رونالدو - گل: کاکا
گل چهارم: پاس گل: موراتا - گل: کایخون
دیشب کوانترائو از ناحیه همسترینگ پای راست دچار درد شد و تعویض کردنشامیدوارم مشکلی نباشه ، دوباره ترکیب تیم به هم نریزه !
خوب من کاکا رو خیلی دوست دارم. به نظرم مورینیو هم کار بزرگی کرد که بازوبند رو داد به کاکا. و البته نشون داد که استعداد یه چیز دیگست ولی یه نکتۀ به شدت ناراحت کننده تو بازیش دیدم. به نظرم خودش قبول کرده که تکمیل کنندۀ دیگران باشه. ناراحت شدم. وقتی توپ رو نداشت منتظر بود دیگران بهش پاس بدن. در واقع جا گیری میکرد ولی رفتارش طوری بود که انگار خودش رو در درجۀ پائینتری میدونه چون اگر بهش پاس هم نمیدادن باز همون کار رو میکرد. حتی بنزما و رونالدو هم اگر بهشون پاس ندن یه اظهار ناراحتی کوچیکی میکنن. کاکا میخواد فوتبال بازی کنه و نمیخواد نمایش بده ولی نکته اینجاست که برای ثابت شدن تو تیم (که کار خیلی سختیه) باید نمایش بده. باید خودشش رو مطرح کنه حتی اگه کاری که میکنه خیلی هم ساده باشه. من هنوز فکر میکنم که اون حلقۀ گم شدۀ تیم (که اون حفرۀ وسط زمین رو پر کنه) کاکا هست. فقط باید بازی کنه تا روحیه بگیره.
گلش خیلی قشنگ بود. از اون بیشتر از خوشحالی مورینیو بعد گل کاکا حال کردم. و دوباره اینکه مورینیو سریع در مورد بازوبند واکنش نشون داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)