دوست عزیز
برای این منظور شما باید به اینترنت متصل باشید.
تغییر زمان افست فقط هنگامی که زمان به صورت خودکار از طریق شبکه اینترنتی تنظیم شده است در دسترس است.
دوست عزیز
برای این منظور شما باید به اینترنت متصل باشید.
تغییر زمان افست فقط هنگامی که زمان به صورت خودکار از طریق شبکه اینترنتی تنظیم شده است در دسترس است.
شما درست میفرمایید،ولی با اتصال به شبکه هم فعال نمیشه!
شما درست میفرمایید،ولی با اتصال به شبکه هم فعال نمیشه!و در حالت خودکار 3.5ساعت اختلاف وجود داره،البته اینم بگم در انتخاب کشور نام ایران وجود نداره!
دوست عزیزدر این تایپیک و مرحله اول آن هم توضیح دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام، آيا از طريق منوي مخفي مي توان قسمت شبكه وايفا را براي سامسونگ سري اسمارت 4 مدل 32e495 كه همان 32e420 هست فعال نمود؟ آداپتور لن وايفا سامسونگ را به تلويزيون متصل مي كنم اما در قسمت منو گزينه شبكه وجود نداره تا بتوان تنظيمات شبكه و اتصال را انجام داد. پاينده باشيد
دوست عزیز
اگر این قابلیت را نداشته باشد از طریق منوی مخفی هم نمی توانید فعال کنید.
سلام مدیر محترم من نتونستم فایل صوتی که برای ساخت کنترول دست ساز را دانلود کنم لطفا یک با دیگه اپلود کنید با تشکر
دوست عزیز
از اینجا دانلودکنید.
![]()
سلام جناب متین پور
تی وی من 40es8090 ساخت اسلواکی هست و local روی آلمان هست
ریموت دست ساز رو طبق فرمایش جنابعالی ساختم و فایلهارو با صدای بلند از لپتاپ و با کمترین فاصله از سنسور تی وی پخش کردم (قبلش فایلها رو تست کردم مشکلی نداشت) ولی هیچ اتفاقی نمیفته و منو آنلاک نمیشه....
آیا مشکل از ریموت منه یا تی وی که دارم این ریموت روش جواب نمیده؟؟
و اینکه چون دیود قطب مثبت و منفی داره آیا فرقی میکنه کدوم قطب دیود به کدوم پایه فیش وصل بشه یا نه؟؟
خیلی خیلی ممنون اقای متین پور از زحمات شما کمال تشکر دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)