سلام
پست شماره 503 را بخونید.
سلام
پست شماره 503 را بخونید.
دوستان من دوتا نقد در مورد نکسوس تری جی خوندم که هنگام فعال کردن سیم کارت وای فای غیر فعال میشه و برای فعال کردن هم زمان تری جی و وای فای باید روت بشه آیا این درسته؟؟؟
اینجوری باشه که اصلن فایده نداره و آدم همون نسخه ی وای فای رو میگیره![]()
یه مورد مهم دیگه توی 4.3 هست مخصوصا برای Nexus 7. اونم اضافه شدن TRIM support هستش به Android.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nexus 7 اولی همونطور که احتمالا متوجهش شدید بعد از یه مدت کند میشد، به هیچ برنامه و ROM ـی هم ربطی نداشت این مشکل. این بخاطر همین عدم ساپورت TRIM توی سیستم عامل بوده. ساپورت TRIM برای دستگاهایی که SSD و flash storage دارن لازمه. وگرنه همچین مشکلاتی پیش میاد.
با این آپدیت باید Nexus 7 تون از قبلش سریعتر و روون تر کار کنه. مهم ترین چیزی که توی 4.3 اضافه شده برای Nexus 7 هم همینه.
--------------------
Nexus 7 جدید هم که واقعا عالیه! جدا از رزولوشن فوق العادش، 2 گیگ RAM ش هست بنظرم. قدرت پردازشی مدل 2012 هم برای اکثر app های تبلت ها کافی بود. الان بنظرم مهمتر RAM بیشتر هست روی تبلت ها. دوربین هم که بالاخره اضافه شد. مدل جدید دیگه بدون شک بهترین تبلت 7 اینچی موجوده الان!![]()
سلام
البته fstrim باعث نمیشه که دیوایسی که تازه رام روش نصب شده سریعتر بشه ! fstrim به کنترلر مموری های eMMC اطلاع میده که فایلهای Overused بلوک هایی از مموری که به تازگی خالی شدن را پاک کنه و این باعث میشه سرعت کم نشه و نه اینکه سرعت زیاد بشه ! مثل وقتی هست که بعد یه مدت دیوایس را Wipe Data کنید و سرعتش دوباره مثل روز اول میشه.
(توضیح کاملتر را در فروم همسایه دادم)
صحبت شما درست، ولی عدم ساپورت TRIM باعث میشه کارایی SSD ها به مرور زمان کم بشه. این هم برای یه دستگاهی مثل Nexus 7 تاثیر مستقیم میذاره روی عملکرد و سرعتش. Nexus 7 من به وضوح کند تر از روز اولش شده بود! با Wipe data و اینا هم درست نمیشد و یه هفته بعد دوباره همین آش و همین کاسه...
الان میتونم بگم شده مثل روز اولش از نظر روونی و سرعت باز کردن برنامه ها. اینم یعنی از وقتی که 4.2.2 روش نصب بود سریع تر شده...
Last edited by NaughtyCat; 31-07-2013 at 23:31.
سلام
البته مموری Nexus 7 از نوع eMMC هست و نه SSD (البته هر دو نیاز به TRIM و قابلیت fstrim دارن ).
در مورد سرعت هم که من خودم هم گفتم که سرعت از روز اول زیادتر نمیشه بلکه کمتر نمیشه!
در مورد Wipe Data و فرمت مموری همه چی دوباره مثل روز اول میشه و من هم گفتم تاثیر fstrim مثل اینه که Wipe ِData کنیم و یا مموری را فرمت کنیم و نه اینکه جایگزینی باشه برای fstrim .
البته ما قبل از این قابلیت در اندروید 4.3 ( که به گفته بعضی منابع در اندروید 4.2 هم همچین قابلیتی بوده ولی در اندروید 4.3 این قابلیت متحول شده و باهوش تر ) در اندروید 4.2 میتونستیم از برنامه
LagFix استفاده کنیم که کار همین fstrim را فقط به صورت Manual انجام میداد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من تبلتم روت و آنلاک شده است...
یک ساعت پیش که رفتم سراغش دیدم پیغام داده :
ما هم اعلام موافقت کردیم ....
نتیجش این شد که وقتی روشن میکنمش روی اون صفحه که یه ضربدر قرمز زرد ابی سبز داره گیر میکنه و بالا نماید....
چکار کنم؟
Last edited by danavan; 01-08-2013 at 14:15.
سلام
دوست عزیز شما چطور نمیدونستید که تبلتی که آنلاک و روت شدست را نمیشه با OTA آپدیت کرد !؟
تبلت شما متاسفانه Brick شده!
حالا توی بوت لودر میره یا نه ؟ اگه بره میشه دوباره احیاش کرد.
ای بابا !
وقتی که power + volome down رو نگه میدارم یه صفحه میاد که 4 تا گزینه داره start , restart bootloader , recovery mode , power off....
, restart bootloader رو که بزنم صفحه سیاه میشه برمیگرده تو همون صفه اول (هیچ اتفاقی نمی افته)
recovery mode رو که بزنم یه صفحه میاد با نشان اندروید که بالاش یه مثلث قرمز با علامت تعجبه بعدشم میره تو همون صفحه ضربدره !
حالا این یعنی چی؟ بریک شده ؟ امیدی هست با نرمافزاری از طریق کامپیوتر درستش کرد؟
Last edited by danavan; 01-08-2013 at 15:08.
با سلام
دوستان مثل اینکه Google Nexus 7 2 ریلیس شوده کسی میدونه چقدر طول میکشه به بازار ایران بیاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)