[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کرک بود....درایور کارت گرافیک هم تو گوگل سرچ کن مثلا driver for ati radeon 4750 hd ...
این کرک بود....درایور کارت گرافیک هم تو گوگل سرچ کن مثلا driver for ati radeon 4750 hd ...
aslan niyazi be in nist.... man profilo copy ham nakardam...
age bazi ro update kardi ta alan... be net ham vasl bashi hale..
man khodam be net vasl boodam ye profile sakhtam..
سلام بلا خره مشکل من برای ورود به بازی حل شد
قبل از اینکه Social Club v1.0.9.5 Setup رو نصب کنم اول اپدیت MP3_Update_v1.0.0.28_RELOADED
نصب کردم اینترنت رو قطع کردم بعد بازی رو اجرا کردم که موقع لودیدنگ صفحه Social Club اومد که میگفت باید لوگین بشی از بازی اومدم بیرون رفتم پوشه profiles رو در اینجا کپی کردم Documents\Rockstar Games\Social Club
مشکل حل شد
فقط قبلا که تو صفحه loading گیر میکرد در ادرس زیر
Documents\Rockstar Games\Social Club
فقط پوشه profiles بود که موقع اجرای بازی تو صفحه لودینگ گیر میکرد
ولی الان 4 تا پوشه هست Titlesو Renderer و profiles و Cache
که دیگه تو صفحه لودینگ گیر نمیکنه
اپدیت جدید
Last edited by 4daneshjo; 28-06-2012 at 17:42.
سلام
آقا من سی دی بازی رو از یکی از دوستام گرفتم و کرک reloaded هم که تو خود سی دی بود رو نصب کردم. یه سری آپدیت و چیزای دیگه هم بود که همشو انجام دادم. الان موقع انجام بازی به این فایل gsrld.dll گیر میده. این فایل تو پوشه بازی موجوده و اصلا آنتی ویروس من به عنوان ویروس نشناختش. به هر حال من موقع بازی آنتی ویروس رو غیر فعال میکنم و اینترنت رو هم قطع میکنم ولی دوباره همون ارور رو میده. یه چند صفحه هم تاپیکو خوندم و دیدم بعضی ها همین مشکل منو داشتن ولی نفهمیدم آخرش چطوری حل شد. خواهشا کمک کنید.
مرسی
سلام
من بازيو نصب ميكنم اجرا هم ميشه ولي بازي صدا نداره و فقط صداي خش خش مياد.مشكل از كجاست؟
من اپديت 1.0.0.22 رو با كرك reloaded نصب كردم. كارت صوتيمم اپديت كردم ولي درست نشد![]()
مطمئنی؟؟
توی پوشه باز من که اصلا چنین فایلی وجود نداره....نکنه نسخه شما black box هست؟؟
این مشکل به خاطر آپدیت نبودن DX کامپیتور هم میشه...آپدیتش کن.
این بدجوری رفته رو مخم
تا حالا اینجوری روی نصب بازی گیر نکره بودم
این آپدیت جدید رو بگیرم دیگه نمی خواد اون دو تا آپدیت پست اول رو بگیرم و نصب کنم؟
من هم یک هفته روی این مکس پین درگیر بودم 3- 4 بار پاک کردم دوباره نصب کرم خلاصه خیلی دردسر کشیدم
این مشکل رو خیلی ها داشتن
حالا شما تو پوشه پروفایل نگاه کن ببین چندتا پوشه هست؟ اسمشون چیه ؟
من هم هرچی کرک بود دانلود کردم هرچی dlc بود گرفتم ولی نشد
فقط بیشتر روی همون پوشه پروفایل تمرکز کن اگه بخاد اجرا بشه با همون اپدیت 1.00.22 هم باید اجرا شه
آقا مشکل اون فایل رو حل کردم. والا من نمیدونم چه نسخه ای رو نصب کردم. 5 تا دی وی دی بود. الان یه مشکل دیگه پیش اومده. بازی که اجرا میشه یه صفحه سیاه میاد و دیگه هیچ. باید چی کار کرد؟
بله اکبر جان
مال من black box هست
درایور جدید گرافیکم هم گرفتم و فکر نکنم کلا مشکل سخت افزاری باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)