قربون شکلت برم نرو زیر این همه پول مفت به این ایرانی ها!! اگه یه آشنا یا فامیل خارج از کشور دارین بگو از آمازون واست سفارش بده بعد پستش کنه واست.یا اینکه اگه گذرنامه داری برو ترکیه بخر و برگرد اینجوری حداقل یه مسافرتی هم میری![]()
قربون شکلت برم نرو زیر این همه پول مفت به این ایرانی ها!! اگه یه آشنا یا فامیل خارج از کشور دارین بگو از آمازون واست سفارش بده بعد پستش کنه واست.یا اینکه اگه گذرنامه داری برو ترکیه بخر و برگرد اینجوری حداقل یه مسافرتی هم میری![]()
دقیقا امروز !!!!
یعنی حتما باید از Origin دانلودش کنیم؟!
من که الان دارم نسخه ای که سافت/98 گذاشته رو دانلود میکنم.بیخیالش بشم؟
دوستان دمو product key یا crack میخواد؟؟
چون من لینک تورنت برای دانلودش پیدا کردم ولی طبق کامنت ها انگار موقع نصب ازشون product key خواسته شده!
,hوای خدایا ساعت 12:45رفتم خونه الان برگشتم مغازه چه پیشرفتی کرده تاپییک و کاربرا 19 نفر!!!!!!!>!!1!
من گلد ایکس باکس دارم ولی سرعت نتم 128 هست نمیتونم از طریق ایکس باکس دان کنم میتونم از سایت ایکس باکس لینک بگیرم دان کنم؟
دوست عزیز سایت بازی فن یه کرک برای این مشکل گذاشته...
دانلودش کن و امتحان کن...
اگه جواب داد به ما هم بگو...
دیگه مسخره بازی نسخه سال 2012 هم در اومد از این EA هم در اومد دمو چیه که نسخه اورجینال و کرک و این جور چیزا بخواد...! اینم از دموی ایکس باکس دادنش خیر سرش می خواست به ساعت ما سر ظهری پابلیک کنه هنوز هیچ خبری توی مارکت پلیس لایو نیست!
قضیه به EA ربطی نداره. EA بازی رو میده که microsoft و Sony ، از اینجا به بعدش دست اوناست که کی بازی رو روی سرورها و Store هاشون قرار بدن....
یکی از دلایلی هم که ورژن pc سر وقت اومد همینه! چون Orgin رسما مال EA هست و هروقت که بخواد میتونه بازی رو بزاره روش... ولی Xbox و PS دست EA نیست.
دمو برای XBOX هم اومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)