هیروی خوبیه ولی کار تیمی میطلبه
خودم با ژئو حال میکنم دوتا یک خیلی بازی میکردم باهاش ولی الان وقت ندارم برا بازی ولی به شدت منتظر گوبلینم اصلا گوبلین نیست دوتا ناقصه
هیروی خوبیه ولی کار تیمی میطلبه
خودم با ژئو حال میکنم دوتا یک خیلی بازی میکردم باهاش ولی الان وقت ندارم برا بازی ولی به شدت منتظر گوبلینم اصلا گوبلین نیست دوتا ناقصه
بچه ها سلام
کسی می دونه برای pudge چی ببندم که سرعت راه رفتنش یه خورده درست شه؟
تو بازی های تیمی راحت گنک میشم به این خاطر!
مثلا میرم یه هیرو رو قلقلک بدم یهو میبینم دو-سه تای دیگه از در و دیوار میریزن تو زمین،تا میام برم عقب دخلمو میارن
احساس می کنم تو دوتا 1 این ضعفش به این شدت نبود![]()
Force staff
بدیش اینه که هیروی late game نیست .... بازی طولانی بشه کارش تمومه...
اخر بازی فقط لول های هل دادن ( همون که با qwe ساخته میشه ) به درد میخوره و دیوار یخی که به شدت slow میکنه.
وسط بازی خدا میشه ولی اخراش نه.
شدیدا مخالفم...دلیلش هم اینه که اسپل اینوکر بر عکس بیشتر هیروهای int به نسبت levelش قوی تر میشه
مثلا برای آخر بازی chaos meteor با اون دمیج فضاییش و aoe بودنش
یا stunش
یا sun strike با دمیج pureش
یا bonus attack speed ای که میده
یا گردبادش
یا Emp ای که میزنه و مانایی که جدیدا توسط این اسپل میگیره
یا پت هاش که ملت آرمور می کنند
به نظر این اسپل ها در آخر بازی ضعیفن و ارزش استفاده ندارن؟البته به شخصه اینوکر بلد نیستم و قبول دارم یه late carry نیست ولی بازم فوق العادست...
اقا چيزي که ميتونم بگم اينه که من با اين هيرو دهنه همرو اسفالت کردم
اول بازي فقط با همين واردي که ميسازه ميرم تا لول 9 که بشه 2 تا اون قدر باهاش پول در ميارم که نگو تازه کسي هم نميتونه بکشم تمام پولم رو ميدم باهاش dagon لول 7 ميگرم که 7k+ پولشه با همون دخل هیرو ها رو میارم هم اول بازي هم وسطاش و هم اخرش
تازه هرچي ميرم جلوتر خر تر هم ميشه
مخصوصا تندري که ميسازه به اندازه يه خط تا فاصله 3.2k همرو میندازه بالا واسه 3 ثانیه که چیز جالبیه هم واسه فرار همه واسه اتک تیمی
شهاب سنگش هم خیلی کاربردیه
تازه من نقش ساپورت رو دوست دارم
یارو رو منجمد میکنم هر 0.5 ثانیه ازاد و بسته میشه و راحت میشه کشتش در این حالت
یکی از رفیق هام میاد باهام بازی به صورت پارتی میریم جلو که کلی فاز میده
البته اینو هم میدونم که به صورت تک به تک جلوی بعضی از هیرو هی melee کم میاره ولی خوب میشه فرار هم کرد در این شرایط و منتظر کمک موند![]()
Last edited by Sorena_777; 05-11-2013 at 16:09.
مدتها بود که نبودم
حالا یه سوال دارم
متاسفانه نت مخابراتمون پوکید، دیگه نمیتونم از مخابرات نت بگیرم چون هم پشتیبانی خیلی ضعیفی داره و یک ماهی هم میشه که فقط روزایی که زمان ارسال قبوض میشه، سرعت بهتر میشه، دیگه باید ازش رفت
تصمیم گرفتم نت مبین بخرم
با مبین میشه دوتا بازی کرد؟ پینگ خوبی داره ؟
WoW
امروز رسما به دلیل این که اخیرا آپدیت خوبی نداشتیم و Diretide هم نداشتیم این هالوین عذرخواهی کردن و گفتن به زودی Diretide به بازی اضافه میشه . البته دلیل اینکه قبلا ندادنش اینه دارن یه آپدیت شاخ تر میسازن که گفتن به زودی اونم اضافه میشه به بازی . ولی آپدیت بعد Diretide میاد حتما ! و گفتن آپدیت بعدی روش چندماهه دارن کار می کنن و چیز خیلی شاخیه !
درضمن Diretide که میاد یه کم با گذشته فرق داره و آپدیت شده .
خلاصه هورا !
Last edited by Arrowtic; 09-11-2013 at 20:51.
امیر این بازی میخواد با Heroes of the Storm یکی بشه؟
نه ربطی به هم ندارن . البته هیرو مشترک بینشون خواهد بود ولی اینو Valve ساخته اونو Blizzard می سازه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)