بله میتونی
ولی اگه 4 تای قبلیو بازی نکردی بدجوری پیشنهاد میکنم که بازیش کنی.حیفه.![]()
بله میتونی
ولی اگه 4 تای قبلیو بازی نکردی بدجوری پیشنهاد میکنم که بازیش کنی.حیفه.![]()
بازی کردم قبلی هارو اما روی یک سیستم دیگه بود الان یه لپ تاپ جدید خریدم میخوام فقط 5 رو بازی کنم
میشخ بگین از کجا دانلود کنم 5 رو؟ و چحوری نصبش کنم؟ ممنون
یه سرچ کنی پیدا میکنیش.
فقط سیوهای 4 قسمتی که بازی کردیو بردار ،چون تصمیمهایی که تو این 4 قسمت گرفتی تو این قسمت پنجم مهمه.در ضمن فصل دومش هم تایید شده که میخوان بسازنش پس سیوهای فصل اولتو نگه دار
برای نصبش هم خیلی راحت مثل بازیهای دیگه نصبش کن.همین
خب مشکل همینه دیگه!! من تمام سیو ها و هرچی از قبل بوده رو ندارم دیگه! کلا فقط میخوام 5 رو نصب و بازی کنم حالا میشه یا حتما نیازه فصل های قبل دانلود و بازی بشن؟!!!
یجا آخه دیدم نوشته بود تمام فصل ها نیازه!
اگه هیچ جیز از بازی نداری فصل 1 و 5 رو باید دانلود کنی البته من دقیق نمی دونم ولی از حرفهای دوستان این منظقی به نظر می رسه. چون با دانلود فصل 5 شما فقظ یه سری دیتا رو دانلود کردی که باید بریزی توی فولدر پک. پس باید قبل از اون بازیو نصب کنی تا فولدر پک به وجود بیاد برای نصب بازی هم به فصل 1 احتیاج داری. پس شما باید ابتدا فصل 1 رو دانلود و نصب کنی سپس فصل 5 رو بریزی توی فولدر پک و فصل 5 رو باتصمیمات رندمی که خود بازی می گیره بازی کنی.
برای دانلود اینا یه سرچ فارسی بکنی کلی سایت می آد که بازی رو در اختیارت قرار می ده.
خب این جواب قانع کننده بود و درست.
ممنون
من فصل اولش رو دانلود کردم اما حالا extract نمیشه و ارور میده میگه نیاز به volum 2 داره ! یعنی اینکه باید حالا هر 4 تا فصل رو دانلود کنم تا بشه نصبش کرد !!!!! :-(
عجب مکافاتی داریم ما !
دو حالت داره:
1- از جای اشتباهی گرفتی که همه فصل ها رو با هم داره
2- فصل 1 رو طرف تیکه تیکه کرده گذوشته برای دانلود راحت تر
و اگر نه ماهم فصل به فصل دانلود کردیم نه موقع نصب نه هیچ موقع دیگه ای از ما قسمت دوم نخواست.
یک از جالب ترین داستان و انتخاب گزینه ها ونتایج انتخاب ها رو داره که بازیکن رو متحیر می کنه.دارم از این لذت کاملی میبرم.اصلا فکر نمی کردم اینقدر جالب باشه یک کله دارم بازی میکنم رسیدم اپیزود 3.هر چند من دیر شروع کردم به بازی ولی هر کسی زیانش خوبی درصدی شک نکنه در خرید یا دانلودش
سلام دوستان این نسخه Survival Instinct چه نسخه ای ادامه بازی هستش؟<br>پس ep5 no time left چی شد <br>میشه دوستان توضیح بدن با تشکر<br><br>
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)