می شه بگید برای فروش ماشین چه کار هایی باید کرد ترفند هاش چییه می خواهم به بیشترین قیمت بفروشم؟
می شه بگید برای فروش ماشین چه کار هایی باید کرد ترفند هاش چییه می خواهم به بیشترین قیمت بفروشم؟
سلام
یه آگهی تو اینترنت بود لطفا نظر بدید بخرمش یا نه:
206 تیپ 6 سال 1381 کارکرد : 50 هزار
توضیحاتش:
فقط این نوشته تیپ 4 مونتاژ فرانسش رو نفهمیدم یعنی چی ؟! تیپ 4 چیه ؟ اینکه تیپ 6 میفروشه !
تيپ 4 مونتاژ فرانسه، رنگ واقعي نقره اي متمايل به بژ، بدون رنگ، فوق العاده سالم، رينگ BBS همرنگ بدنه، لاستيکها نو، باند Infinity، بيمه يک ماه، مانيتور تايپ B، مصرف عالي
بنظر تون خوبه برای خرید با قیمت :
11 میلیون و 500 تومن ؟
باتشکر![]()
Last edited by Iranian boy10; 06-07-2012 at 16:21.
راستش ترفند خاصی نداره به هر حال شخصی هم که میخواد ماشین بخره
تحقیق میکنه قیمت میگیره ماشین رو باید نشون بدن.
شما هرچی ماشینت تمیزتر و سالم تر باشه اولویتش برای فروش بیشتره و راحت تر فروش میره.
تیپ 6 شاید منظورش موتور و گیربکس تیپ 6 بوده.
فرانسش یعنی اینکه اکثر قطعاتش کاملا فرانسوی اصل هستش یعنی نسبت به نمونه های امروزی که قطعات ساخت داخل و چینی شدن کیفیتش بهتره.
رینگ و لاستیک و سیستم صوتی و سایر لوازم لوکس رو قیمت تاثیر نداره مگر اینکه خریدار طالبش باشه
50 هزار کیلومتر کارکردش هم از سال 81 تا الان مشکوکه مگر اینکه بدونی ماشین کجا بوده و دست کی بوده
اگر کارکردش واقعی باشه خیلی خوبه و ارزش خرید داره اما نه با این قیمت نهایت 10 میلیون تومن
نه دیگه میخوام برم ببینمش خودش که میگفت یه مقدارش رو خودم و یه مقدار پدرم سواری داده! بعدش مونده تو پارکینگ منزل و الان هم پول لازمه و یه ماشین دیگه ثبت نام کرده!
حالا باهاش چونه بزنم تا 11 یا 10 و نیم خوبه یا نه ؟ در ضمن از کجا میشه فهمید که کیلومترش درسته و دستکاری نشده ؟!
با تشکر![]()
Last edited by Iranian boy10; 06-07-2012 at 17:07.
اگر از نظر فنی سالم باشه و این کارکردی که گفتن واقعی باشه
بدنه سالم باشه اگر چه مدل 81 دیگه خوردگی رو فکر کنم داره اما بازم تاثیر داره
قیمتش هم بالاست 11600000 تومان زیاده فکر کنم هزینه تمام لوازم لوکس رو هم کشیدن روش
ممنونن که سریع جواب میدید من کم آوردم تو سرعت
اگر میشه به نقل قول جواب بدید!
کلومتر رو هر کسی نمیتونه تشخیص بده باید ببری پیش متخصص کیلومتر
قیمتش هم 10.5 تا 11 میلیون تومن خوبه.
تیپ 4 باید باشه ، این مدل خیلی کم وارد بازار ایران شد . موتور 1.4 لیتری ، گیرباکس اتوماتیک ، شیشه ها برقی . ( کلا تیپ 4 مثل تیپ 3 هست با گیرباکس اتوماتیک )
پوریا جان موتور و گیربکس 206 تیپ 4 با 206 تیپ 6 دقیقا از نوع TU5 و گیربکس AL4 هستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)