زمانی میشد تیپ 1 مدل 86 گیر آورد اما الان با افزایش قیمت مزدا 3 دیگه تو رنج 30 میلیون تومن
گیر نمیاد. انتخاب تو این رنج مگان و آوانته هستن.
زمانی میشد تیپ 1 مدل 86 گیر آورد اما الان با افزایش قیمت مزدا 3 دیگه تو رنج 30 میلیون تومن
گیر نمیاد. انتخاب تو این رنج مگان و آوانته هستن.
حداقل چه قدر نیازه واسه مزدا 3 ؟
دیگه از 36 یا 37 میلیون تومان به بالا باید هزینه کنید
BMW 320i مدل ٢٠٠٦ سفيد ، ٣٠٠ هزار كار كرده ، اتاق سالم ، سپر عقب عوض شده يكم سيني صندوق جمع شده . بيمه كامل تا ارديبهشت ٩٢
فني مشكل نداره فقط گيرباكسش مرخضه و بايد تعمير اساسي بشه ( نميدونم توي ايران جايي هست درست و حسابي تعمير كنن يا فايده نداره ؟! )
گفته ٤٥ مليون . ارزش داره ؟
سلام.
دوستان من میخواستم 206 تیپ 5 بخرم ولی با این وضع بازار 206 و تحریم ها هم که بماند خیلی دودل شدم وانتخابمو میخوام ببرم سمت پارس تو مدل های پارس هم که ال ایکس به نظر بهتر از همه میاد تولیدش متوقفه آدم میترسه این تحریم ها باعث بشه که بعدا قطعات موتور و خرج های دیگش بالا بزنه
با این حال الان شما از بین مدل های پارس کدوم رو پیشنهاد میکنید؟سال با دو گانه که 1 تومن تفاوت داره از چه آپشنهایی تفاوت دارن و کدوم بهتره.
شما با 20 تومن چه پیشنهاد دیگه ای دارین که کم خرج باشه مصرف هم بد نباشه البته خیلی مهم نیست.
BMW با این مشکلات جز هزینه های گزاف تعمیر فایده دیگه ای نداره.
خریدش پیشنهاد نمیشه.
BMW هیچ پشتیبانی تو ایران نداره و اگر ماشین عیب داره باید خرج های میلیونی براش بکنی.
تولید پارس LX متوقف نیست اما کاهش شدید داشته و از طرفی تقاضا هم زیاد شده برای همین چند ماهه تو لیست فروش نیست
قیمتش تو بازا حدود 23 تا 24 میلیون تومن هست. با 20 میلیون تومن پارس ELX مدل 87 میتونی بخری
تمیز و سالمش هم گیر میاد حتما. از نظر قطعه هم مشکلی نداره.
سورن ELX هم خوبه اما الان دیگه بالای 20 میلیون تومن شده مگر اینکه بودجه رو افزایش بدی.
تندر 90 فول صفر کیلومتر هم میتونی بخری که از هر نظر دیگه با تندر آشنایی دارن همه
یعنی شما پارس سال و معمولی رو اصلا پیشنهاد نمیکنید؟
پارس سال و معمولی رو در مقابل تندر90 فول پیشنهاد نمیکنم.
به دلیل اینکه تندر 90 از نظر فنی که شامل عملکرد موتور از نظر مصرف سوخت همچنین قدرت و شتابش هست کاملا نسبت به پارس
معمولی که موتور قدیمی XU7 رو داره برتر هست.
تندر 90 با 2 ایربگ و بهره گیری از کامپیوتر سفری که امروزه خیلی به درد میخوره از پارس جلوتره و اینجا قط میتونم به
زیبایی نمای ظاهری پارس و جادارتر بودنش نسبت به تندر اشاره کنم.
اگر توانایی خرید پارس LX با موتور TU5 رو داشته باشید اون موقع میشه به جای تندر پارس رو انتخاب کرد چون موتور TU5
عملکرد مثبتی داشته.
با عرض سلام خدمت متخصصان عزیز
راستش اینقدر در خرید خودرو وقت هدر دادیم که قیمت خودرو نجومی شد و الان که نگاه میکنم میبینم چه ماشین هایی رو میتونستم داشته باشم و الان باید تو خیابون ببینم !
بگذریم
راستش خیلی به خودرو سوناتا علاقه دارم ولی خب دیگه قیمتش نجومی شده و مدل های قدیمیش هم گرون شده
دنبال یه خودرو سدان کاملآ خانوادگی میگردم
معیارهام هم راحتی و مصرف کم بنزین هستش پس 4 سیلندر قطعآ بصرفه تره
زیاد از خودرو سر در نمیارم و اگه دوستان امکانش هست من رو راهنمایی کنند
حالا با این بودجه خرید ماشین صفر بصرفه تره یا ماشین کارکرده !
خودم این دوتا رو فکر کنم بشه یه کاریش کرد ! مگان 2000 و سوناتا کارکرده 2008 !
نظر دوستان در این زمینه چیه ؟!
تشکر پیشاپیش ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)