تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 75 اولاول ... 24248495051525354555662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

DLC بازی شامل موارد زیر هستش :

• افزایش سرعت کرفتینگ
    • افزایش سرعت درمان‌کردن
    • بهبود سرعت Reload اسلحه ی 9 میلی‌متری
    • افزایش ظرفیت خشاب‌ها
    • و مستند پشت صحنه ساخت بازی

چهار مورد اول که داخل بازی هستش و خیلی از اون هارو خودم فول آپگرید کردم ، پس DLC واسه چیشه؟

2. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

محتوای مخفی: آخر بازی 

دوستان اخرش گیج شدم،چی شد؟؟جول به الی دروغ گفت که چند نفر دیگه شبیه الی هستند؟؟؟؟در واقع الی تک بود دیگه...ولی آخرش قسم خورد که راستشو گفته؟؟آخرش برگشتن پیش برادرش؟قاطی کردم
    دیگه داستان از این ساده تر هم مگه میشد؟! معلوم بود دیگه اونو نجات داد بعدشم بهش دروغ گفت که از دستش نده.
    از این ساده تر نمیشد در آورد پایان رو.

بازی تموم شد. نمره ی من 9.3 هست.
      محتوای مخفی: نگاه کلی 

به نظر من یکی از مشکلات اصلی بازی سبک بازی بود. بازی به هیچ عنوان ترسناک نیست، به هیچ عنوان Survival نیست و حتی فاکتورهای Stealth خوب و Action فوق العاده هم نداره. در واقع خواسته از همشون یک چیزی تو بازی بگنجونه! یک مثال بزنم یک چیزی مثل Skyrim توی سبک AA. البته نه در اون حد. اواخر بازی بسیار فوق العاده تر از اوایل اون بود و از لحاظ داستانی و احساسی به اوج خودش رسید. ولی چون کسی بازی رو تموم نکرده نمیتونم خوب موارد داستانی رو تعریف کنم. به نظر من نقطه ی قوت بازی یک سری نکات احساسی داستانی بود. اما Narrative بازی رو خیلی دیگه کشش داده بودن، راحت میتونستن بازی رو 6 یا 7 ساعت کمتر کنند و از این خسته کننده بودنش کاهش بدن. یکی دیگه از این دلایل خسته کننده بودنش Level Design بازی بود که سعی کرده بود تا حد ممکن غیر Script شده باشه و از Set Piece ها دوری کنه. همین باعث شده بود بازی به شدت خسته کننده بشه تا اواخر بازی که سعی کرده بودن Set Piece بیشتر بزارن. حتی بازی اون حالت Set Pieceهای In-Game هم نداشت و همش یک حالت منطقه منطقه بود. فرض کنین تو Farcry 3 هر پایگاه، یک قسمت از مراحل بازی باشه. اینم دقیقا به همین صورت، میرفتی جلو به یک منطقه میرسیدی یک سری آدم یا Infected (حالا هرکدوم) بودن اونتو. بعد تموم میشد یک سری Exploration و پازل های کاملا ساده و تکراری وجود داشت که به سطل آشغال تکون دادن و نردبون گذاشتن و اینجور چیزا ختم میشد که عملا وقت بازی رو بدون هیچ جذابیتی گرفته بود. اما نقطه ی قوت این تکراری بودن، یک سری Interactionهایی بود که با محیط یا با Ellie در اکثر اوقات برقرار میکردی. بعضی مواقع یک سری مثلث هایی بالا سر Ellie میومد که تقریبا همشون عالی کار شده بودن و روابط رو زنده و پویا نگه میداشتن. به نظر من میتونستن بیشتر صحنه های Script شده بسازن بدلیل اینکه ND توی این موارد فوق العاده هست، میتونستن بیشتر از این چیزا بزارن که از خسته کنندگی lvl Design کاسته بشه. من شخصا بازی غیر اسکریپت شده رو ترجیح میدم اما تنها در مواردی میشه اینکارو کرد که سازنده توانایی بالایی در این موارد داشته باشه. نمونه ی بارز Level Design غیر اسکریپت شده بایوشاک 1 هست که به صورت عجیبی تو این موارد عالی کار کرده! اما متاسفانه من این رو در این بازی ندیدم و بازی سعی کرده بود با محیط ها و فصل های متفاوت اون تکراری بودن گیم پلی رو بپوشونه.
    گرافیک بازی عالی بود! فوق العاده بود و اصلا میشد دقیقا فرق یک جای سرد و یک جای گرم رو کاملا تشخیص داد. صدا گذاری فوق العاده عالی بود و فکر نمیکنم اصلا بشه از اون بهتر توی یک بازی کار کرد. اما موسیقی بازی فقط یک ملودی تک داشت که هممون تقریبا شنیده بودیم. موسیقی تا اواخر بازی سعی شده بود بر روی تک ضرب ها تکیه کنه که با توجه به شرایط محیطی تغییر میکرد. مثلا در یک جا صدای تبل میشنیدیم زیاد میشد در یک جا یک سری آکوردهای گیتار میومد. کلا حالت افکتی بود که به بازی میداد تا اون شرایط و یا احساسات رو به شما القا کنه. به نظر من میتونست ملودی های زیاد تری داشته باشه یا میتونست یک سری موزیک های In-game استفاده کنه که تنها یک جای بازی شاهد اون بودیم اون حدود 1 دقیقه. اما اواخر بازی این مورد هم پیشرفت کرد. در کل باید بگم که یک جورایی بازی ماهیت خودشو در گیم پلی گم کرده بود و نمیدونست کدوم موارد رو کجای کار بزاره کدوم رو جای دیگه. در واقع من میخوام بگم این بازی تنها سعی کرده بود فقط با جلوه های بصری فوق العاده و گرافیک هنری محشر، اون حس Survival و آخر زمانی رو وارد کنه در حالیکه توی گیم پلی ما یک چیزی مثل Uncharted رو شاهد بودیم. یعنی میدونین من منتظر یک چیز یونیک بودم، مثلا اسلحه ی خاصی یا یک نکته ای از گیم پلی که خاص باشه و ... اما حتی تو Exploration بازی هم این مورد بسیار سطحی کار شده بود و یک حالت General داشت.

4. 7 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

دیگه داستان از این ساده تر هم مگه میشد؟! معلوم بود دیگه اونو نجات داد بعدشم بهش دروغ گفت که از دستش نده.
    از این ساده تر نمیشد در آورد پایان رو.

بازی تموم شد. نمره ی من 9.3 هست.
      محتوای مخفی: نگاه کلی 

به نظر من یکی از مشکلات اصلی بازی سبک بازی بود. بازی به هیچ عنوان ترسناک نیست، به هیچ عنوان Survival نیست و حتی فاکتورهای Stealth خوب و Action فوق العاده هم نداره. در واقع خواسته از همشون یک چیزی تو بازی بگنجونه! یک مثال بزنم یک چیزی مثل Skyrim توی سبک AA. البته نه در اون حد. اواخر بازی بسیار فوق العاده تر از اوایل اون بود و از لحاظ داستانی و احساسی به اوج خودش رسید. ولی چون کسی بازی رو تموم نکرده نمیتونم خوب موارد داستانی رو تعریف کنم. به نظر من نقطه ی قوت بازی یک سری نکات احساسی داستانی بود. اما Narrative بازی رو خیلی دیگه کشش داده بودن، راحت میتونستن بازی رو 6 یا 7 ساعت کمتر کنند و از این خسته کننده بودنش کاهش بدن. یکی دیگه از این دلایل خسته کننده بودنش Level Design بازی بود که سعی کرده بود تا حد ممکن غیر Script شده باشه و از Set Piece ها دوری کنه. همین باعث شده بود بازی به شدت خسته کننده بشه تا اواخر بازی که سعی کرده بودن Set Piece بیشتر بزارن. حتی بازی اون حالت Set Pieceهای In-Game هم نداشت و همش یک حالت منطقه منطقه بود. فرض کنین تو Farcry 3 هر پایگاه، یک قسمت از مراحل بازی باشه. اینم دقیقا به همین صورت، میرفتی جلو به یک منطقه میرسیدی یک سری آدم یا Infected (حالا هرکدوم) بودن اونتو. بعد تموم میشد یک سری Exploration و پازل های کاملا ساده و تکراری وجود داشت که به سطل آشغال تکون دادن و نردبون گذاشتن و اینجور چیزا ختم میشد که عملا وقت بازی رو بدون هیچ جذابیتی گرفته بود. اما نقطه ی قوت این تکراری بودن، یک سری Interactionهایی بود که با محیط یا با Ellie در اکثر اوقات برقرار میکردی. بعضی مواقع یک سری مثلث هایی بالا سر Ellie میومد که تقریبا همشون عالی کار شده بودن و روابط رو زنده و پویا نگه میداشتن. به نظر من میتونستن بیشتر صحنه های Script شده بسازن بدلیل اینکه ND توی این موارد فوق العاده هست، میتونستن بیشتر از این چیزا بزارن که از خسته کنندگی lvl Design کاسته بشه. من شخصا بازی غیر اسکریپت شده رو ترجیح میدم اما تنها در مواردی میشه اینکارو کرد که سازنده توانایی بالایی در این موارد داشته باشه. نمونه ی بارز Level Design غیر اسکریپت شده بایوشاک 1 هست که به صورت عجیبی تو این موارد عالی کار کرده! اما متاسفانه من این رو در این بازی ندیدم و بازی سعی کرده بود با محیط ها و فصل های متفاوت اون تکراری بودن گیم پلی رو بپوشونه.
    گرافیک بازی عالی بود! فوق العاده بود و اصلا میشد دقیقا فرق یک جای سرد و یک جای گرم رو کاملا تشخیص داد. صدا گذاری فوق العاده عالی بود و فکر نمیکنم اصلا بشه از اون بهتر توی یک بازی کار کرد. اما موسیقی بازی فقط یک ملودی تک داشت که هممون تقریبا شنیده بودیم. موسیقی تا اواخر بازی سعی شده بود بر روی تک ضرب ها تکیه کنه که با توجه به شرایط محیطی تغییر میکرد. مثلا در یک جا صدای تبل میشنیدیم زیاد میشد در یک جا یک سری آکوردهای گیتار میومد. کلا حالت افکتی بود که به بازی میداد تا اون شرایط و یا احساسات رو به شما القا کنه. به نظر من میتونست ملودی های زیاد تری داشته باشه یا میتونست یک سری موزیک های In-game استفاده کنه که تنها یک جای بازی شاهد اون بودیم اون حدود 1 دقیقه. اما اواخر بازی این مورد هم پیشرفت کرد. در کل باید بگم که یک جورایی بازی ماهیت خودشو در گیم پلی گم کرده بود و نمیدونست کدوم موارد رو کجای کار بزاره کدوم رو جای دیگه. در واقع من میخوام بگم این بازی تنها سعی کرده بود فقط با جلوه های بصری فوق العاده و گرافیک هنری محشر، اون حس Survival و آخر زمانی رو وارد کنه در حالیکه توی گیم پلی ما یک چیزی مثل Uncharted رو شاهد بودیم. یعنی میدونین من منتظر یک چیز یونیک بودم، مثلا اسلحه ی خاصی یا یک نکته ای از گیم پلی که خاص باشه و ... اما حتی تو Exploration بازی هم این مورد بسیار سطحی کار شده بود و یک حالت General داشت.

ای کاش آخر بازی رو میگذاشتند به انخاب خودمون که ایا مثلا الی رو نجات بدیم یا نه..اینجوری جالب تر در میومد.
    در مورد نقد هم واقعا حرف دل منو زد!بازی روندش خیلی کنده.ولی بازم یکی از بهترین هاست.

6. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

ای کاش آخر بازی رو میگذاشتند به انخاب خودمون که ایا مثلا الی رو نجات بدیم یا نه..اینجوری جالب تر در میومد.
    در مورد نقد هم واقعا حرف دل منو زد!بازی روندش خیلی کنده.ولی بازم یکی از بهترین هاست.

اتفاقا یکی از نکات منفی بازی همین نبود انتخاب و ... هست. چون بازی خیلی انتخاباش سلیقه ایه میتونه رو یک سری افراد تاثیر بزاره.

منظورتون اینه که کار خوبی کردند که چند تا پایان برای بازی نگذاشتند؟؟یکم زبان فارسیم ضعیفه.
    نه منظورم اینکه نبود انتخاب یک نکته ی منفی هست و داستان بازی برای من حداقل یک حالت تحمیل شده داشت. هرچند که احساسات و روابط رو طی 1 سال بسیار عالی به آدم منتقل کرد
    Last edited by 779; 15-06-2013 at 21:42.

8. 3 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

اتفاقا یکی از نکات منفی بازی همین نبود انتخاب و ... هست. چون بازی خیلی انتخاباش سلیقه ایه میتونه رو یک سری افراد تاثیر بزاره.
      محتوای مخفی: آخر بازی :دی 

منظورتون اینه که کار خوبی کردند که چند تا پایان برای بازی نگذاشتند؟؟یکم زبان فارسیم ضعیفه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بخش Campaign بازی دیشب تموم شد ... عمری باقی بود یه نقدی مینویسیم ...
    کسی نیست بریم تو کلون؟ PSN ID ایم اینه : Navid-920 . اد کنید چون فعلا با این سرعت نت فکر نکنم بشه با خارجیا مولتی زد ...
    مولتی بازی هم فوق العادست!

11. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یه سوال ، بازی حتما باید نصب بشه روی هارد اینترنال ps3 ؟
    راهی نیست که این نیاز نباشه ؟ چون هارد اینترنال یکی از دوستام 20 گیگه.میخواد ps3 منو بگیره وقتی این بازی رو داری مگه میتونی همچین کاری کنی !

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

یه سوال ، بازی حتما باید نصب بشه روی هارد اینترنال ps3 ؟
    راهی نیست که این نیاز نباشه ؟ چون هارد اینترنال یکی از دوستام 20 گیگه.میخواد ps3 منو بگیره وقتی این بازی رو داری مگه میتونی همچین کاری کنی !
    من خودم نتونستم روی اکسترنال اجرا کنم ،چون که مولتی من خودش میخواست فایل نصب کنه روی اینترنال و ارور میداد و مجبور شدم کپی کنم روی اینترنال.

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تموم کردن بازی چقدر طول میکشه؟ مراحل فرعی هم داره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

تموم کردن بازی چقدر طول میکشه؟ مراحل فرعی هم داره؟
    من رو حالت نرمال یکبار تمومش کردم و سعی کردم خیلی کم بمیرم و در اکثر صحنه ها هم دشمن هام (بیشتر Infected ها ) رو دور بزنم و در گیر نشم و
    تقریبا همه ی آیتم های Collectables رو جمع کردم و از مناظر بازی هم دیدن کردم ، چیزی حدود 16 ساعت طول کشید ...
    حالا باید روی درجه سختی Survivor برم ببینم سخت ترین حالت بازی چجوریاس
    مراحل فرعی هم داره؟
    یه سری مکان ها هستش که میشه وارد اونا نشیم مثل یه سری اتاق ها و ... که داخل اونا کلی آیتم واسه افزایش قدرت آپگرید سلاح ها و کرفتینگ وجود داره ،
    البته توی برخی از اونها یه سری کلیکر و رانر منتظر ما هستند یه سری موارد دیگه هم هستش که میتونیم از اونها استفاده نکنیم ولی استفاده از اونها
    به جذابیت بازی بیشتر میکنه.

16. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •