تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 122 اولاول ... 24248495051525354555662102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب امروز کپکام اعلام کرد که تا ساخت نسخه کنسولی بازی به طور کامل تموم نشده برای ساخت نسخه پی سی شروع به کار نمی کنه و کلا پی سی گیمرها باید برای انتشار بازی یکمی بیشتر صبر کنن!
    اون طوری که از صحبت های اون برمیومد ظاهرا بازی برای پی سی با تاخیر نسبتا زیادی منتشر میشه و حتی ممکنه امسال هم دیگه منتشر نشه

شاید بعضی ها بگن که این خبر بدیه ولی به شخصه من که خوشحال شدم
    چون الان موقعیه که بازی های بزرگ زیادی دارن منتشر میشن و با این همه بازی بزرگ شاید وقت برای اون نبودش...

2. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

خب امروز کپکام اعلام کرد که تا ساخت نسخه کنسولی بازی به طور کامل تموم نشده برای ساخت نسخه پی سی شروع به کار نمی کنه و کلا پی سی گیمرها باید برای انتشار بازی یکمی بیشتر صبر کنن!
    اون طوری که از صحبت های اون برمیومد ظاهرا بازی برای پی سی با تاخیر نسبتا زیادی منتشر میشه و حتی ممکنه امسال هم دیگه منتشر نشه
    منبع حرف های قسمت بالا دقیقا چیه؟ یعنی که کی اینا رو گفته؟ "تا ساخت نسخه کنسولی بازی به طور کامل تموم نشده برای ساخت نسخه پی سی شروع به کار نمی کنه" با توجه که گفتین امروز!!!

فقط جهت اطلاع بگم که.... طبق منبع خبری که در زیر قرار دادم عنوان شده بازی gold شده و اعلام شده توسعه بازی به پایان رسیده(برای نسخه کنسول) حالا تاریخ این خبر کی بوده؟ Aug 22, 2012 , که اگر به منبع خبر مراجعه کنید و چیزایی که گفته رو با دقت بخونید به حرف من میرسید! بعد شما گفتی ساخت نسخه کنسولی بطور کامل تموم نشده! پس اطلاعات اشتباه ندین لطفا!... البته اگر منظورت از بطور کامل تموم نشده, ساخت کاور بازی هست که اصلا ربطی به توسعه نداره!
    چیزی که در منبع خبر اومده "Resident Evil 6 development has ended, as Capcom gears up for the game’s October 2 release."
    منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ادامه متن خبر بالا هم اشاره کنم غیر از اون خبر به یه سرویس جدید که Resident Evil.net معرفی شده اطلاعات داده و مربوط میشه به امتیاز های شما در بخش چند نفره که همه رو ثبت میکنه و یه سری جزئیات کامل که به منبع مراجعه کنید!

حالا قسمت بعدی پست شما! " اون طوری که از صحبت های اون برمیومد ظاهرا بازی برای پی سی با تاخیر نسبتا زیادی منتشر میشه و حتی ممکنه امسال هم دیگه منتشر نشه"

اینو کی گفته؟ چون سازنده حرفی از تاخیر زیاد نزده همینطور عنوان شده بزودی تاریخ انتشار رو اعلام میکنه... طبق خبری که امروز منتشر شده از کپکام عنوان شده که کپکام نسخه PC رو با تاخیر منتشر میکنه این درحالی هست که ساخت نسخه کنسول تموم شده ولی دلیل این تاخیر واسه پی سی هم اعلام شده واسه بالا بردن کیفیت خوب بازی هست و یکی از دلایل دیگه هم ساخته نشدن واسه این پلتفرم همراه به دو کنسول دیگه بوده که تو لیست کپکام از قبل عنوان شده که نسخه پی سی بعد از ساخت نسخه کنسول توسعه داده میشه! و درحال حاضر بازی در مراحل اول پورت شدنه همینطور در منبع خبر اشاره داشته به شماره 4 نسخه پی سی این بازی که باعث شد تا طرفدار ها از کیفیت کار راضی نباشن!
    منبع این خبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و منبع دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.
    Last edited by Killzone2; 20-09-2012 at 22:51.

4. 5 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من براساس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبر گیم اسپات گفتم که ظاهرا همون خبر دومیه
    توی پستم هم اشاره کردم که اون طوری که از صحبت های اون برمیومد که مشخصه برداشتم رو از اون خبر نوشتم
    دیگه نمی دونم اینجور موضع گرفتن برای چیه...

6. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

من براساس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبر گیم اسپات گفتم که ظاهرا همون خبر دومیه
    توی پستم هم اشاره کردم که اون طوری که از صحبت های اون برمیومد که مشخصه برداشتم رو از اون خبر نوشتم
    دیگه نمی دونم اینجور موضع گرفتن برای چیه...
    موضع؟! درست نیست این حرفا!

اون کیه؟! جایی اشاره کردین که اون کیه؟ "اون طوری که از صحبت های اون برمیومد "
    شما میگی که الان مشخصه برداشتم از پست اون بوده شما فقط میدونی دیگه کسی اینجا میدونه اون کیه؟!
    وقتی منبع خبری نیست! وقتی خبری هست که اشتباهه باید گفته بشه بار ها تایید هم شده این موضوع! اون خبر هم قرار دادم جدید نبوده همونطور که عنوان کردم, پس حرف شما تایید نمیشه! چیزی که در منبع اول قرار دادم کاملا ثابت میکنه حرفی که زدین و بدون منبع بود اشتباهه و من درستش رو با ذکر منبع عنوان کردم! اگر یه چیزی میگیم بد نیست منبع خبر هم بزاریم بعدش مجبور نشیم یه پست دیگه بدیم واسه گذاشتن لینک خبر!

+
    الان اون پست من که منبع گذاشتم, بهش میگن موضع گیری
    Last edited by Killzone2; 21-09-2012 at 01:12.

8. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ببینید من اصلا به این ماجراهای شما کاری ندارم اما شخصا به هیچ وجه دوست ندارم اصلا بازی های این چنینی واسه PC ساخته بشه !! با توجه به حضور یک ابر رایانه در خونه من بازم میلم فقط به بازی کردن با کنسولم هستش چون معتقدم بازی تنها باید با کنسول انجام بشه! کنسولهای فعلی رو اگه بخوایم بذاریم کنار، شما فکر کنید کنسول نسل بعد بیاد قطعا هم گرون خواهد بود و طرف کلی هزینه میکنه بابت کنسولش پس انتظار هم داره شرکتهای سازنده گیم بخصوص مایکروسافت و سونی بیشتر بازیهای خوبشون رو واسه کنسولها ریلیز کنند نه اینکه بعد از چند ماه یه نسخه هم واسه PC پورت بشه!! خب این وسط منی که کنسول خریدم دیگه مغز خر خوردم؟خب همون کامپیوترم رو به روز کنم تموم !! در این مورد انصافا سونی خیلی داره خوب کار میکنه و بازیهای انحصاری خوبی ارائه میده اما متاسفانه مایکروسافت حتی بازیهای انحصاری مثل Alan wake رو هم بعد یه مدت واسه پی سی میده بیرون!! حالا از اینا گذشته حسابی تو کف نسل بعدم ! از الان دارم واسه PS4 و Xbox نسل بعد برنامه ریزی میکنم

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من یکم بیشتر فکر کن در مورد پستت,اگر شما کلا 500 تومن یا نمیدونم چقدر بابت کنسولتون هزینه میکنید خیلی از PC Gamerها فقط 1 میلیون تومن هزینه کارت گرافیکشون هست پس زیاد در مورد هزینه ای که پرداخت میکنی فکر نکن چون نسبت به PC خنده دار هست.
    و این رو هم حتما در نظر بگیرید که خیلیا بازیایی مثل کرایسیس مترو 2033 رو دوست دارن با بالاتریتن جزئیات و از همه مهمتر با DX 11 در رزولوشن full HD اجرا کنن و با وجود کنسولهای کنونی غیر ممکنه,یه کم بیشتر فکر کنید و اینقدر تک بعدی نگاه نکنید

11. 7 کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست من یکم بیشتر فکر کن در مورد پستت,اگر شما کلا 500 تومن یا نمیدونم چقدر بابت کنسولتون هزینه میکنید خیلی از PC Gamerها فقط 1 میلیون تومن هزینه کارت گرافیکشون هست پس زیاد در مورد هزینه ای که پرداخت میکنی فکر نکن چون نسبت به PC خنده دار هست.
    و این رو هم حتما در نظر بگیرید که خیلیا بازیایی مثل کرایسیس مترو 2033 رو دوست دارن با بالاتریتن جزئیات و از همه مهمتر با DX 11 در رزولوشن full HD اجرا کنن و با وجود کنسولهای کنونی غیر ممکنه,یه کم بیشتر فکر کنید و اینقدر تک بعدی نگاه نکنید
    شما رو رجوع مجدد میدم به این بخش از سخنانم
    با توجه به حضور یک ابر رایانه در خونه من بازم میلم فقط به بازی کردن با کنسولم هستش چون معتقدم بازی تنها باید با کنسول انجام بشه!
    سیستم من الان خیلی خوبه و تقریبا هر چند ماه یک بار به روزش میکنم با بهترین قطعات ممکن و واسش کلی هزینه میکنم اما نه واسه بازی! چون معتقدم تا وقتی کنسول وجود داره چرا با پی سی بازی کنم؟ آره حرف شما مبنی بر اینکه کنسولهای فعلی با توجه به اینکه اواخر عمرشون هست قدیمی شدند و شاید در اجرای با کیفیت بازیها نسبت به پی سی تا حدی کم بیارند درست اما عزیز دلم منتظر باش منتظر باش که کنسولهای نسل بعدی سونی و مایکروسافت به زودی رونمایی میشه و اون موقع هستش که از لحاظ قدرت چنان خود نمایی میکنه که اگر یک نفر بخواد واسه کامپیوترش پول خرج کنه که همون بازی کنسول نسل بعد رو اجرا کنه باید 5 تومن پیاده بشه!! اینجاست که به وضوح مشخص میشه چرا باید قدر کنسول رو بدونیم.ضمنا یه چیزی بهت بگم اینکه دیگه یک کنسولی مثل Xbox فقط یک کنسول ساده نیست بلکه خودش واسه خودش یک کامپیوتره!! همین الانش Xbox 360 هم اینترنت اکسپلولر ساپورت میکنه هم یوتیوب هم فیس بوک هم محیط چت هم وبگردی هم دانلود هم موزیک هم ماهواره و غیره و غیره حالا شما فکر کن کنسول نسل بعد مایکروسافت چه غولی میشه؟! من که با پی سی مشکلی ندارم کل وقت روزم رو پای پی سی هستم اما باید بپذیریم که هر چیزی جای خودشو داره

13. 3 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

ببینید من اصلا به این ماجراهای شما کاری ندارم اما شخصا به هیچ وجه دوست ندارم اصلا بازی های این چنینی واسه PC ساخته بشه !! با توجه به حضور یک ابر رایانه در خونه من بازم میلم فقط به بازی کردن با کنسولم هستش چون معتقدم بازی تنها باید با کنسول انجام بشه! کنسولهای فعلی رو اگه بخوایم بذاریم کنار، شما فکر کنید کنسول نسل بعد بیاد قطعا هم گرون خواهد بود و طرف کلی هزینه میکنه بابت کنسولش پس انتظار هم داره شرکتهای سازنده گیم بخصوص مایکروسافت و سونی بیشتر بازیهای خوبشون رو واسه کنسولها ریلیز کنند نه اینکه بعد از چند ماه یه نسخه هم واسه PC پورت بشه!! خب این وسط منی که کنسول خریدم دیگه مغز خر خوردم؟خب همون کامپیوترم رو به روز کنم تموم !! در این مورد انصافا سونی خیلی داره خوب کار میکنه و بازیهای انحصاری خوبی ارائه میده اما متاسفانه مایکروسافت
    همونطور ک دوسمون اشاره کردن ...شما با PC فقط میتونی تو آخرین جزئیات یه گیم رو بزنی ، کنسولا فقط به خاطر انحصاریاشون موندن ..اونارو ازشون بگیری هیچی نیسن !

سیستم من الان خیلی خوبه و تقریبا هر چند ماه یک بار به روزش میکنم با بهترین قطعات ممکن و واسش کلی هزینه میکنم اما نه واسه بازی
    یه خورده تناقض نداره به نظرتون ؟

15. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

همونطور ک دوسمون اشاره کردن ...شما با PC فقط میتونی تو آخرین جزئیات یه گیم رو بزنی ، کنسولا فقط به خاطر انحصاریاشون موندن ..اونارو ازشون بگیری هیچی نیسن !

یه خورده تناقض نداره به نظرتون ؟
    انحصاری رو بگیری ازشون دیگه هیچی نیستند؟!! من کلی دارم داستان تعریف میکنم بعد شما میاین این پست رو میدیدن واقعا جالبه! تکرار نمی کنم مکررات دوباره مرور کنید در زیر:

یه چیزی بهت بگم اینکه دیگه یک کنسولی مثل Xbox فقط یک کنسول ساده نیست بلکه خودش واسه خودش یک کامپیوتره!! همین الانش Xbox 360 هم اینترنت اکسپلولر ساپورت میکنه هم یوتیوب هم فیس بوک هم محیط چت هم وبگردی هم دانلود هم موزیک هم ماهواره و غیره و غیره حالا شما فکر کن کنسول نسل بعد مایکروسافت چه غولی میشه؟! من که با پی سی مشکلی ندارم کل وقت روزم رو پای پی سی هستم اما باید بپذیریم که هر چیزی جای خودشو داره
    خیر چه تناقضی داره؟!!

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

انحصاری رو بگیری ازشون دیگه هیچی نیستند؟!! من کلی دارم داستان تعریف میکنم بعد شما میاین این پست رو میدیدن واقعا جالبه! تکرار نمی کنم مکررات دوباره مرور کنید در زیر:
    کلی داستانتونو قبول دارم ! آره درسه ...ولی من دارم رو گیم مقایسه می کنم ! درضمن خود سونی ازین کار Microsoft انتقاد کرده بود ک داره از گیم دور میشه! محض اطلاع !

جواب این سئوالمو بدین مشخص میشه همه چی !دی!

فرض کنید انحصاریا وجود ندارن ....یعنی Uncharted مولتی پلتفرم هسش (دی!) همینطور Halo حالا PC انتخاب میکنید یا کنسول ؟

(تو پروفایل باشه بهتره ..تاپیک زد جاد خاکی!)
    Last edited by mjorh; 21-09-2012 at 14:10.

18. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •