نه جناب متین پور منظورم سوالی نبود یکی از دوستان در صفحه قبلی لینک دانلود برنامه remote رو خواسته بودند من اینجا گذاشتم در ضمن ممنون بخاطر معرفی برنامه watch on
نه جناب متین پور منظورم سوالی نبود یکی از دوستان در صفحه قبلی لینک دانلود برنامه remote رو خواسته بودند من اینجا گذاشتم در ضمن ممنون بخاطر معرفی برنامه watch on
دوست عزیز
در تلویزیونهای جدید ال جی آیتمی بنامWiDi دارد که اگر کامپیوتر و یا لپ تاپ تان هم از پ ردازشگر دو هسته ای اینتل بهره ببرد می توانید بطور بیسم از این امکانات استفاده کنید وگر نه باید از دو عدد وایرلس HDMI یکی برای کامپیوتر و دیگری برای تلویزیون استفاده کنید به این تایپیک هم سری بزنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام دوباره/ببخشيد چندتا سوال ديگه در خصوص آبديت داشتم/1- آبديت تلويزيون llm86000-TA چقد طول ميکشه درحالت آفلاين؟2-اگر يه موقع وسطاي آبديت قطع شد و تلويزيون بالا نيومد چيکاربايدبکنم؟3-آيا اين آبديت ورژن4.30.11 استراليا زبات فارسي رو هم ساپورت ميکنه؟4-چه امکاناتي بعد آبديت به تي وي اضاف ميشه؟/باتشکر
سلام. دیروز LG 47ML66100 خریدم و امروز برنامه هاشو که خواستم چک کنم هیچ کدوم کار نمیکرد و پیام میداد که باید نرم افزار به روز رسانی بشه.منم گذاشتم رو آپدیت .حالا تا 96% رفته اما دیگه همینجوری مونده و بعد از گذشتن ساعتها تغییری نمیکته.دیگه همون برنامه هایی که کار میکردن مثل وب گردی و نصب فلش هم کار نمیکنن و پیام میده که در حال ب روز رسانی هست.البته وقتی وای فای رو خاموش میکنم اون هم از به روز رسانی دست میکشه .تو سایت ال جی برای مودل من دقیق به این نام نیست و یک صفر در مودل موجود در سایت کمتر هست تا مال من ینی اونجا 6610 هست.و جالبتر اینکه در به روزرسانی خود تلویزیون نوشته ورژن 4.0.30 ورژن جدید هست در حالی که همون فایل مربوط به 6610 هم که دانلود کردم ورژن 4.30.21 هست.آیا با این آپدیت کنم؟حالا از شما خواهش میکنم در مورد مشکلاتی که گفتم راهنمایی کنید چون واقعا از نظر اطلاعات در این زمینه چیزی ندارم .
ممنون میشم.
Last edited by asghar212; 24-01-2014 at 20:36.
دوست عزیز
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد آبدیت نکنید و در ضمن اگر در هر حالتی آبدیت می کنید برق برود و یا قطعی بوجود بیاید تلویزیون شما در اطلاح برکیت می شود و دیگر کار نمی کند و در برخی از مواقع باید مین برد تعویض شود و در بعضی مواقع با آبدیت امکاناتی خاموش و یا امکاناتی که نیاز نیست و کارایی ندارد روشن می شود.
دوست عزیز پاسخی به سوالات بنده که ندادید ولی خب اجمالا یه جورایی هم در پاسخ به این دوستمون جواب کلی دادید که آپدیت نکنید اگه تی وی مشکلی نداره در حالی که من گفتم اپلیکیشن ها اصلا کار نمیکنند و پیام میاد که باید نسخه نرم افزار به روز شود.
همین و بریز.البته تا امروز جدیدترین ورژن 04.31.07برای تلوزیون شما هست .
04.30.21 بریز سپس توسط اینترنت به 04.31.07 آنلاین آپدیت کن چون هنوز لینکش نیومده.
ببخشید که زیاد میپرسم آخه اصلا وارد نیستم.همونطوری که گفتم تو سایت زده برای مدل 6610 هست ولی مدل من 66100 هست.و آیا همین که فایل آپدیت رو توی فلش که به تلویزیون متصل هست مشاهده کنیم یعنی فایل خودش هست.در ضمن من وقتي اين فايل رو ميريزم تو فلش وصل ميكنم تي وي مياد كه نسخه جديد هست و اگه ميخوايد تا اپديت بشه ولي وقتي ميرم تو خود محتويات فلش از تو منو اصلا فايل تو پوشه نيست.نریزم اینو بعد مشکلی پیش بیاد!؟خواهشا راهنمايي كنيد
Last edited by asghar212; 24-01-2014 at 23:08.
اگه میدونید تلوزیونتون مشکلی نداره آپدیت نکنید.اگه هم میخواین آپدیت کنید مطالب انمجمن مطالعه کنید تا اشکالی پیش نیاد
ببینید دوست عزیز یک لطف در حق من بکنید و لینک آپدیت تی وی من رو بذارید .میخوام همه چیش همینطوری بمونه منظورم زبان فارسی و ... ولی برنامه هاش رو بشه باهاش کار کرد.ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)