میخواستم به پست قبلیم اضافه کنم که نوع 64 یا 32 بیت بودن ویندوز رو مشکلم تاثیر داره یا نه؟
میخواستم به پست قبلیم اضافه کنم که نوع 64 یا 32 بیت بودن ویندوز رو مشکلم تاثیر داره یا نه؟
سلام
من سی دی کی گرفتم و داخل اوریجین فعالش کردم اما داره دوباره بازیو دانلود میکنه
یک روشی هم بود که بازیه نصب شده رو کپی میکردم اما بازم دانلود میکرد
چیکار کنم ؟
اینی که دانلود میکنه فایل ستاپ بازی هست یا فقط نصب میشه ؟
اگه نصبی باشه که ویندوز عوض کنم دوباره باید دانلود کنم ؟
این چه وضعشه
شما برو توی قسمت fifaconfig و تموم جزئیات بازی رو بیار پایین و کمترین رزولوشن رو هم انتخاب کن ببین بهتر میشه یا نه ولی اگه بازم جواب نداد همنطور که گفتم به احتمال زیاد این مشکل به ضعف cpu برمیگرده چون گرافیک این بازی اینقدر سنگین نیست که گرافیک شما توی پایینترین جزئیات هم نتونه اجراش کنه ولی cpu_ت میتونه توی بازی کمی از خودش ضعف نشون بده!
ضمنا 32 یا 64 بیت بودن ویندوز تاثیر توی مشکل شما نداره....
پست تكميلي مشكلات FIFA 12
از بين بردن لگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اپديت از بين بردن لگ
دوستان اين هم امتحان كنند براي رفع لگ بازي
اين لينك ها بدون ف ي ل ت ر
پچ درست و حسابي چيزي نيومده ؟![]()
Last edited by shahin_mp3; 28-10-2011 at 01:57.
یعنی کسی این گزارشگر عربی رو دانلود نکرده که بگه از فشردگی در میاد ؟
دوست عزیز ممکنه با اضافه کردن رم این مشکل برطرف بشه؟؟!!سی پی یوم دو هسته ای و 3200 هستش،خودش که چک کرد گفت خوبه،تو سخت افزار مورد نیاز بازی هم از این کمتره،پس نباید مشکلی باشه.....گرافیکش به نظرم مشکلی نداره،چون کیفیتش خوبه،ولی مشکل سرعتشه،یا از رمه یا از سی پی یو،اما من فکر می کنم از رم باشه............البته این تغییری که گفته بودید تو کنترل پنل کارت گرافیک بدیم رو دادم حالا از دوباره ویندوز عوض کردم فیفا رو هم دارم نصب می کنم ببینم چی میشه.....ممنون از راهنمایی تون...
دوستان من تازه سیستم رو بستم و زیاد در موردش اطلاعات نداشتم،الان که نگاه کردم دیدم دو هسته ای و هر کدوم از هسته هاش 3200ه!!یعنی جمعا 6400!!پس این سی پی یو نمی تونه ضعیف باشه.....پس احتمالا برمی گرده به همون رم!!درست نمی گم؟؟!!
بله دوست عزیز
یعنی کسی دانلود نکرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)