تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 84 اولاول ... 24248495051525354555662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 839

نام تاپيک: Live with Walkman » گوشي اندرویدي Sony Ericsson برای عاشقان موسیقی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان امیدوارم خوب باشید --من از اولین کسانی بودم که این گوشی رو خریدم دقیقا یادم نیست ولی فک کنم پارسال دی ماه بود خریدم

باطری گوشی ام 1200 میلی امپر هست و گوشی رو از پاساژ بقلی علاالدین خریدم 320 بدون گارانتی --در حالی که طبقه اول علاالدین با گارانتی و برنامه که پول ناحق و دروغی هست 360 تا 370 قیمت میدادن

تو این مدت مشکل ریست نداشتم فقط یه بار یه فایل ویدویی رو تماشا میکردم که اخر فایل خراب بود گوشی ریست شد-به غیر از اون مشکلی نداشتم

مشکلی که هست زمانی که زبان گوشی رو روی فارسی بذارید یه سری برنامه ها رو اجرا نمی کنه و شاید مشکل ریست هم از همین باشه

تا الان بسیار راضی بودم فقط تنها نقطه ضعفش روزلوشن پایین صفحه، که بعضی بازیها رو اجرا نمی کنه و ویبر ضعیف گوشی هست--

امیدوارم تجربیات من به کار شما دوستان بیاد

2. 6 کاربر از hamidservat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت maxhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

سلام من هم اینو خریدم بسیار علی حدود یک هفته هست که دارم و تا حالا ازش هنگ ندیدم بازی های HD رو هم خوی باز می کنه صدای عالی و تمیزی هم داره باطریش هم خوبه من ازش راضیم تو این رنج قیمت عالی جدا به هتون پیشنهاد می کنم بخرید تازه هرکی هم اینو نداره

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه دوستان امیدوارم خوب باشید --من از اولین کسانی بودم که این گوشی رو خریدم دقیقا یادم نیست ولی فک کنم پارسال دی ماه بود خریدم

باطری گوشی ام 1200 میلی امپر هست و گوشی رو از پاساژ بقلی علاالدین خریدم 320 بدون گارانتی --در حالی که طبقه اول علاالدین با گارانتی و برنامه که پول ناحق و دروغی هست 360 تا 370 قیمت میدادن

تو این مدت مشکل ریست نداشتم فقط یه بار یه فایل ویدویی رو تماشا میکردم که اخر فایل خراب بود گوشی ریست شد-به غیر از اون مشکلی نداشتم

مشکلی که هست زمانی که زبان گوشی رو روی فارسی بذارید یه سری برنامه ها رو اجرا نمی کنه و شاید مشکل ریست هم از همین باشه

تا الان بسیار راضی بودم فقط تنها نقطه ضعفش روزلوشن پایین صفحه، که بعضی بازیها رو اجرا نمی کنه و ویبر ضعیف گوشی هست--

امیدوارم تجربیات من به کار شما دوستان بیاد
    من هم 6 ماهه این گوشی رو دارم و موارد فوق را تایید میکنم. فقط اینکه یه کم باطریش زود خالی میشه. اون اوایل خیلی بازی میکردم هر روز میزدم تو شارژ الان که کم بازی میکنم دو روز یه بار میزنم تو شارژ. البته من روزی دست کم یک ساعت باهاش صحبت میکنم. با وایبر هم زیاد صحبت میکنم.

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من امروز تو مشهد قیمت گرفتم بدون گارانتی 300 تا 310 به نظر شما خوبه بگیرم و ایا باید به چیز خاصی توجه کنم یا این که تاریخش جدید باشه بهتره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من هم بدون گارانتی گرفتم و مشکلی نداشته. به هرحال یه چند روزی بسته به انصاف فروشنده به شما وقت میده تا تستش کنید.
    با این وجود اگه با گارانتی بگیرید، بهتره. پارس کامتل گارانتیش را داره.
    اون قیمت خیلی خوبه.

7. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعضی از دوستان گفته بودن رنگ سفید بیشتر هنگ میکنه ایا این درسته و این که جدیداش بهتره یا قدیمیهاش الان به چه چیز هایی باید توجه کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اتفاقاً مال من سفیذه. ولی هنگ کردن یه مشکل سخت افزاریه، رنگ پوسته که اثری نداره.
    توی این فروم و فرومهای دیگه خوندم که سری اولش ریست میشده؛ ولی کسی از هنگ کردن نگفته.
    البته باتری سری اولش کمی قویتر بوده(1200) که الآن بجاش 1160 گذاشتند.

10. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اتفاقاً مال من سفیذه. ولی هنگ کردن یه مشکل سخت افزاریه، رنگ پوسته که اثری نداره.
    توی این فروم و فرومهای دیگه خوندم که سری اولش ریست میشده؛ ولی کسی از هنگ کردن نگفته.
    البته باتری سری اولش کمی قویتر بوده(1200) که الآن بجاش 1160 گذاشتند.
    خوب یعنی جدیدها بهترن و مشکل ری استارت ندارن دیگه یعنی اگر باطریش 1160 بود جدید است درسته

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله، من اینطور شنیدم؛ یعنی در فورومها خوندم.

13. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت barsava2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

9

من امروز تو مشهد قیمت گرفتم بدون گارانتی 300 تا 310 به نظر شما خوبه بگیرم و ایا باید به چیز خاصی توجه کنم یا این که تاریخش جدید باشه بهتره

سلام عزیز اقا منم مشهدم ازکجا قیمت گرفتی؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •