امشب بهتر بود.اون قسمت که یارو چتر گرفته بود تو دستش و برنامه کودک که دادماس هم توش بود جالب بود![]()
امشب بهتر بود.اون قسمت که یارو چتر گرفته بود تو دستش و برنامه کودک که دادماس هم توش بود جالب بود![]()
نودش دیشب واقعا باحال بود
خیلی باحال کمیته اخلاقیو مسخره کرده بودن
شادی های پس از گلش:-))))))
سلام دوستان
همونطور که بقیه هم گفتن برنامه دیشب خیلی عالی بود.از برنامه کودک و دادماس بگیر برو تا نود درصد و بقیه
اونجا که فیلم قیصر رو به تمسخر گرفته بودند هم خیلی عالی بود.خان دایی و دیالوگهای بسیار قشنگش
اما به نظر من کار درستی نبود .فیلمی که هزاران ایرانی عاشقشن و باهاش خاطره دارند و بعد از این فیلم بود که سینمای ایران یه تکونیس خورد رو مسخره کنند
اگه مسعود کیمیایی قسمت دیشب رو دیده باشه حتما به جون دست اندرکاران این برنامه میافته
لینک دانلود این چند شب اخیر رو دارین؟
این برنامه خاله نرگس خیلی باحال بود داد ماست یهو اومد گفت سلام من داد ماست هستم...
من امشب نديدم و احتمالا فردا هم نميتونم ببينمش اگه ميشه لينك دانلود فقط اين تيكه امپراطور دريا رو برام بذاريد
داستان های باورنکردنیش خیلی قشنگه
یادمه بازتاب های پخش بعضی از مجموعه های قهوه تلخ به عنوان سریالی طنز ایرانی، از دید بینندگانش بسیار منفی بود و تو همین تاپیکش در پی سی دوستان به درستی ازش ایراد می گرفتند که بار خندش روی حرکات بابا شاه و بابا اتی و فرضا تو دوربین نگاه کردن مستشار و... بوده که اونا هم یه مشت حرکات تکراری هستند و دیگه لوئس شده...
حالا به شخصه واقعا از خنده بازار و البته بینندگانش تعجب می کنم... من چندین قسمت از سری جدیدش + قسمت دیشب رو تماشا کردم... در 95 درصد تایم برنامه، یه لبخند خشک و خالی رو لبم نیومد... تکرار که توش موج میزنه، کمبود سوژه که دارن، عدم توجه کارگردان و تهیه کننده و بازیگران (مقلد ها) به جزئیات در هر زمینه ای، نداشتن صراحت و حتی درستی کلام در بیان مشکلات در قالب طنز، حرکات بدنی بسیار زیاد (مثل اینکه سینمای صامت هست) اونم نه از نوع ریز و جزئی، بلکه درشت!! که برای یه سریال طنز تو عصر فعلی به نظر من یه ضعف بزرگه و این حرکات به درد پانتومیم برای خندوندن کودکان هم نمیخوره... و....
به نظر من خنده بازار در مجموع در جایگاه بالاتری از برنامه های مشابه و البته قدیمی تر خودش مثل جنگ 77 یا ببخشید شما، حرف تو حرف و... قرار نداره...
ضمن اینکه فکر می کنم نکته امیدوارکننده برای خنده بازار اینه که ماه های محرم و صفر در راه هست و مجبور نیستند ادامه بدند...
+
از طرفداران این مجموعه عذر می خوام اگه یه مقدار صریح نظرم رو گفتم...
یاعلی![]()
به نظرم یکی از دلایلی که سری جدید خنده بازار کمی افت کرده مقبولیت سری قبل بوده که باعث شده نویسندگان و کارگردان کار رو جدی نگیرند و برای پر کردن انتن یه چیزی تولید کنند
البته اونقدرها هم بد نیست.همین که موضوعات اجتماعی و 30 یا 30 کشور رو به شکلی مورد نقد قرار میده خودش کلیه....
همین برنامه دیشب میوه فروشه....هم نقد بود و هم خیلی خنده دار.وقتی هندوانه رو به اون شکل ریخت تو کیسه و. گفت ببر کلی حال کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)