سلام دوستان
من تازه این بازی نصب کردم(Blackbox).بازی قشنگیه،خیلی بهم حال داد
میشه یه راهنمایی کوچیک بکنید که چه کارهایی مفیده چه کارهایی ضرر داره
مثلا جنگیدن با این بابابزرگ
کسی تونسته شکستش بده؟(شکستش بدیم چی میشه؟)
سلام دوستان
من تازه این بازی نصب کردم(Blackbox).بازی قشنگیه،خیلی بهم حال داد
میشه یه راهنمایی کوچیک بکنید که چه کارهایی مفیده چه کارهایی ضرر داره
مثلا جنگیدن با این بابابزرگ
کسی تونسته شکستش بده؟(شکستش بدیم چی میشه؟)
سلام دوست من، من شکستش دادم کاری که نداره برو پشت چوب های قایم شو ضربه که بهت میزنه بهت برخورد نمیکنه
ولی تو ضربه بزن بهش برخورد میکنه من رفتم پشت همین چوب ها عمرم بی نهایت شده بود اصن دیگه هرچی ضربه میزد کم نمیشد.
موفق باشی.
یه تیکه اش رو بدجور خراب کرده وقتی بازی تموم میشه نایتمر آنلاک می شه ولی واسه گیم پلاس اجازه استفاده از این دیفیکالتی رو نمیده... عملا دکوره! کی حوصله داره بعد گیم پلاس یه بار دیگه بشینه روی نایتمر بره بازی رو تازه اونم از صفر شروع میشه بابای آدمو همین آپوکالیپس در میاره چه برسه به این دیفیکالتی
این یکی رو احتمالا یادشون رفته!!!
اره واقعا همون اولش که خواستم برم New Game plus رو دیدم مود Nightmare نداره بی خیال شدم ولی گفتم بزار مود Apocalypse رو دوباره از یه سیو دیگه شروع کنم و از اول دست خالی باشم . رفتم دیدم خیلی سخته . البته چون بازی رو روی نرمال رفته بودم یه کم اسون بود اولاش ولی وسطاش واقعا سرویس میشدم.
دیدم خیلی کار داره تا اینو قویش . تازه همه هم ایتمهای تکراری میده. اومدم New Game plus رو از سیو دیگه شروع کردم و همون اولش فکر میکردم چقدر حالا اسون و بی مزه میشه . اما دیدم نه در حد همون apocalypse واقعا سخته . چون دشمنها بسته به لولت قوی تر میشن .
حالا میخوام بعد از اتمام این موقعی که خواستم بازی رو دوباره برم روی nightmare برم . اخه اکثر بازی هایی که شماره های بعدش میاد قبل از اومدن شماره بعد شماره قبلی رو یه دست دیگه بازی میکنم که هم گیم پلی دستم بیاد هم داستان . خیر سرم الان باید واسه کنکور بهمن بخونم .
چند تا از سوتی های بازی! دوتاش باگه که شاید برای شما پیش نیاد اصلا!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ ویرایش:
بلاخره از زمین اومدم بیرون. هرچند با بازی همخونی زیادی نداشت ولی پیام بازرگانی جالبی بود.این قسمت به نظر من تقلید خیلی تابلویی از Red Faction Armagedon بود ولی بد نبود، محیطش خیلی قشنگ بود و به من خیلی کیف داد. الان تو Lostlight هستم و بلاخره بهم توانایی استفاده از پورتال ها رو داد. اینم یه تقلید خیلی توپ از بازی Portal که بازم جالب از آب دراومده.
در کل تا حالا من حداقل تقلید از چند تا بازی دیدم: Prince of Persia 2008 - God of War - Devil May Cry - Portal - Red Faction Armagedon ولی خب همش خوب در کنار هم قرار گرفته و بازی خیلی متنوع و جذابی شده...
Last edited by IOG; 08-09-2012 at 14:27.
دوستان خسته نباشید
من یه مشکلی پیدا کردم
بعد از اینکه وارد tree of life شدم، با absalom صحبت کردم، بعد از صحبت با اون دیگه ماموریت های اصلی (primary objectives) نشون داده نمیشن، فقط انتخابی ها هستن
کلی بدبختی کشیدم و کل محیط جدید رو گشتم، آخرشم از طریق ویدئو های موجود در یو.تیوب فهمیدم که کجا باید برم، الان رسیدم به قصر lord of bones یا همونdead king
اما دو نفر جلوی در واستادن و نمیذارن برم داخل
دیگه موندم چیکار کنم، نقشه هم که گفتم ماموریات ها رو نشون نمیده
نشون ندادن ماموریت باگه یا جزوی از بازیه؟
توی کلیپی که از یو.تیوب گرفتم نشون میداد که کجا باید بره
Last edited by jb.NY; 08-09-2012 at 16:11.
باگ داده برادر...من الان دقیقا یادم نیست فک کنم باید بری به Gilded Arena و اونجا سه تا سنگ سبز هست که باید پیدا کنی بعد غوله رو شکست بدی و برگردی جایی که الان هستی...
اما کلا باید یه فکری برای این قضیه برداری چون اینجوری ادامه دادن خیلی سخت میشه.
موفق باشی رفیق...
تشکرباگ داده برادر...من الان دقیقا یادم نیست فک کنم باید بری به Gilded Arena و اونجا سه تا سنگ سبز هست که باید پیدا کنی بعد غوله رو شکست بدی و برگردی جایی که الان هستی...
اما کلا باید یه فکری برای این قضیه برداری چون اینجوری ادامه دادن خیلی سخت میشه.
موفق باشی رفیق...
حدس میزدم، چون وسط صحبت با absalom بازی کرش کرد، بعدش که دوباره بازی رو اجرا کردم اونطرف در پیش اون پیره واستاده بودم
از اون به بعد این باگ شروع شد
عجب... ، یعنی اینهمه تلاش در 1 ثانیه پوچ شد
میگم سیو بازی کجا ذخیره میشه؟ برش دارم و بازی رو دوباره نصب کنم شاید درست شد
حوصله اینکه از اول برم رو ندارم
پ.ن
با اینکه گرافیکش زیاد به دلم نمیشینه اما واقعا داستان گیرایی داره، جزو قشنگ ترین داستان هایی بوده که تابحال بازی کردم، هم نسخه یک و هم این نسخه
بچه ها منم بازی رو تا یه جایی رسوندم ولی الان مشکل دارم
یه مرحله ای از بازی بود که باید 3 تا شاخ پیدا میکردم و میزدم تو سر یه اسکلت بعدش یه چی شبیه مار میاد اونو شکست دادم بعد رفتم پیشه اون شبح باهاش حرف زدم بهم گفت باید بری دنباله اون 3 تا لرد یا شبح یا یه همچین چیزی منم برگشتم طبقه ادرسی که رو مپ بود رسیدم به همون مجسمه که 3 تا شاخ سبز روشه حالا دوستم میگه اینجا که میرسی باید یه دمو پخش شه من هر چه قدر دور زدم همچین اتفاقی نیوفتادالان یعنی کرکم مشکل داره ؟
اگه نیازه عکس بذارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)