کم بودجه هدر نمی دن!با اونا تا الان مرز 100 تا رو هم می تونستن رد کنن.نمونش بازنشست کردن استادایی که نباید بازنشست می شدن زود.
کم بودجه هدر نمی دن!با اونا تا الان مرز 100 تا رو هم می تونستن رد کنن.نمونش بازنشست کردن استادایی که نباید بازنشست می شدن زود.
دیگه غیبت بسه !!!
موافقم ...بايد امكانات عالي و دانشگاههاي خوب رو به شهرستانها و جاهاي دور افتاده ببرن كه هركسي تو شهر خودش تحصيل كنه ...ميدونيد واسه چي اينو گفتم آخه همين ر ......
ولی حالا کجاست کسی که این چیزا حالیش بشه و عمل کنه؟
یه سوال
پاتوق دانشجوهای این فروم کجا هست؟
بابا نصف این فروم دانشجو هستن ولی دریغ از یکم کمک ...
اگه هرکی میومد درمورد 1-رشته 2-دانشگاه خودش صحبت میکرد الآن کل رشته ها و دانشگاه های این مملکت رو میشناختیم ...
هیچ وقت اطلاعاتی رو که مثلا سازمان سنجش در مورد یه رشته میده مثل توضیح کسی که اون رشته رو لمس کرده نمیشه ...
کجان این دوستان؟
(البته تشکر میکنم از دوستانی که تا اینجا همراهیمون کردن)
اگه کسی،کسی رو میشناسه (!) که میتونه کمک کنه لطفا از اون دعوت کنه ...
![]()
100 % تایید میشه
من خودم به شخصه از 15-20 نفر دعوت ردم که بیان راجع به دانشگاشون توضیح بدن اما ...... !
بنده که گفتم که گفتم دانشجوی مهندسی شیمی هستم. اگر سوالی هست درخدمتم...
لطفا در مورد داروسازی بیشتر توضیح دهید_کسایی که دارو خوندن یا میخونن لطفا بیان
اگه میشه لطفا راجه به گرایش بیوتکنولوژی مهندسی شیمی در ارشد یک کم توضیح بدید.من بیشتر به تحقیق و کارهای نظری علاقه دارم و از مسایل زیستی هم خوشم میاد.(ولی به دلایلی نمی تونم بیوتکنولوژی بخونم و رشتمم ریاضیه)ولی اینکه توی کارخونه و کنار دستگاه کار کنم رو اصلا دوست ندارم.در ضمن با مکانیک هم همیشه مشکل داشتم و اصلا تو کتم نمی ره .حالا با این تفاسیر به نظر شما با این دید که ارشد می تونم وارد شاخه ی بیوتکنولوژی بشم(تازه اون هم در صورت زمینه ها ی مشترکشون)کار عاقلانه ایه که لیسانس مهندسی شیمی بخونم؟
به نظرتون چه رشته ای می تونه به درد من بخوره؟ خود شیمی خوبه؟
رشته ی مهندسی شیمی کلا رشته ای هست که ریز بشه یا بیشتر در زمینه های کلانه؟
ولي من مي خوام بيام تهران... با تمام مشكلات :دي... هرچند كه فكر نكنم بيارم رشته اي رو كه مي خوام...
دوستان يه سوال...
رشته هاي دانشگاه بايل و بابلسر تو مهندسي كدوماش خوبه و با چه رتبه اي ميگيره حدودا؟؟؟رو 4 هزار چي ميارم اونجا؟؟؟
يكي از بچه ها مي خواد بزنه پزشكي بابل منم گفتم آويزونش بشم بيام...![]()
اگه اینجا کسی برق میخونه حالا هر گرایشی فرق نداره لطفا بیاد و کمی در مورد رشته ای که میخونه کمی توضیح بده(در مورد درسهایی که باید بخونیم و واحدهای عملی و ...)... خیلی ممنون.![]()
من دارو میخونم . در خدمتم هر سوالی داشتی بپرسین اگه بلد باشم جواب میدم
ولی کلی بخوام بگم: رشته ایه که علوم پایه اش کلی واحد شیمی میگذرونیم (شیمی عمومی/آلی 1 و 2/ تجزیه)واحدای آزمایشگاهی تا دلت بخواد داریم. میگن علوم پایه ش هتلهما که ندیدم! حداقل معدل کل برای شرکت توی علوم پایه 12/برای بعد از علوم پایه 14
تا به اینجای کار سختترین درسامون شیمی و بیوشیمی بوده
آینده کاریش خوبه بازار کارشم خداروشکر تا جایی که بقیه میگن کششه خوبی داره. درآمدشم بد نیست (اگه زرنگ باشی تا 5_6تومن وگرنه 2تومن) بدترین سرانجامه یه داروساز داروخونه ست!
برای داروخونه باید امتیاز جمع کنی (که میانگین 10سال طول میکشه) ولی میتونی امتیاز کسی دیگه رو بخری یا اجاره کنی که اونم بستگی به جاش داره چند باشه
رشته ی خوبیه به خاطر اینکه راکد نیست مدام چیز جدید توش کشف میشه و پیشرفت جدید و .... اگه عاشق تحقیق و پژوهش باشی بدجوری بهت حال میده . دیگه چی میخوای بدونی؟
من چندتا سوال بپرسم...البته به انتخاب رشته ربطی نداره
برای شیمی آلی از چه رفرنسی استفاده کردی!؟!؟
شیمی آلیتون 1 و 2 کلاً چند واحده!؟
برای درک بهتر شیمی آلی باید چه خاکی تو سرت کنی!؟!؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)