آره معتبره
آره معتبره
ممنون از جوابتون ... راستش من ۲۶ سالمه و لیسانس مکانیک از دانشگاه آزاد دارم و ۳ سال هم هست توی شرکت ملی حفاری کار میکنم ! اما به خاطر شرایطی که دارم و موقعیتی که می تونم از سال دوم در مطب پدرم کار کنم و آیندم با دندان پزشکی خیلی خیلی بهتره و همینطور علاقم به دندان پزشکی می خوام از اول بشینم دندان پزشکی بخونم اما خوب نزدیک به ۸ سال پیش کنکور دادم و هیچی یادم نیست و توان اون موقع رو هم ندارم و سر کار هم میرم ... به نظر شما توی ۶ ماه می تونم درسایی رو بخونم و زیر ۱۰۰۰۰ بشم ؟ راستی اگه اشتباه نکنم منطقه ۲ هستم ( اهواز )
[QUOTE=rpf;7372339]جلفا که عین روستا بود این همه تعریف نداره
دانشگاههاي مورد تاييد كشور مجارستان
* اعتبار دانشگاههاي زير بصورت مشروط ميباشد
دانشگاه پزشكي سملوايز Semmelweis University of Medicine
دانشگاه پزشكي سگد Szeged
دانشگاه پزشكي پچ Pecs Medical University
دانشگاه پزشكي دبرسن
چه خبره اینجا؟!مگه ما گفتیم پارادایسه؟؟؟والا فعلا که قبول نشدیم!!!!ببینیم روستاس یا شهر!!نظر هرکسیم محترمه!شما صلاح ندونستین نرفتین تمام!!جای صحبتای دیگه نی بنظرم..!![]()
میشه روش یکم بیشتر کارکنین؟؟؟این چه شاگردیه دارین؟؟؟معلوم شد پس به کی رفته!!!!شوخی کردم به دل نگیرین!بایدم با آذریا میونه خوبی داشته باشین!!!آذری یا فارسی نداریم!همه جای ایران وطن ماست!!
البته باید به هموطن بودن با تک تک آذریا افتخار کرد!
selda gorisan najor adamen lajin chexarder indida yazib man aval dedim azari na tork.man dai benen soallarena javab vemiajiam.
azizam take it easyman ke chokh gururlaniram turkam va sanda tuhsan azari da ela bizikh daa manzure shayad ayre bisheyiyde san ozuyun narahat elama gada3
کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟ آیا بعد از ۸ سال که کنکور دادم اونم ریاضی و الان ۶ ماه مونده تا کنکور امکانش هست بتونم توی کنکور تجربی رتبه زیر ۱۰۰۰۰ بیارم ؟
بله که میشه چرا نشه؟
اینو نگاه کنین..دیپلم سال 84 گرفته بعد امسال شد 9 منطقه 3 و پزشکی تهران میخونه اونم بعد 7 سال
جنسیت مرد..سال تولد 67..از آوج یکی از شهرهای تابعه بویین زهرا تابعه قزوین
نمره درس عنوان درس رديف 68/0 زبان و ادبيات فارسي 1 81/4 زبان عربي 2 90/7 فرهنگ و معارف اسلامي 3 70/7 زبان خارجي 4 74/7 زمين شناسي 5 82/3 رياضيات 6 77/4 زيست شناسي 7 96/7 فيزيك 8 53/4 شيمي 9
حالا من ۹ نمی خوام... در واقع می خوام بدوتم ۶ ماه زمانی هست که من با توجه به اینکه رشتمم تجربی نبوده و فقط زبانم خیلی قوی هست ( امیدوارم ۱۰۰٪ بزنم . مدرس زبان بودم ) و بتونم روزی حدود ۵ تا ۶ ساعت درس بخونم بتونم زیر ۱۰۰۰۰ بشم ؟ میدونم خیلی سوال میکنم اما استرس دارم بخدا
ممنون از کمکی که می کنی
اقاحامد بنظرمن ریسک بزرگیه خودتو و زندگیتو درگیر این استرس بزرگ نکن که منم شرایطم مثه شمابود و پارسال این راهی که شما میخواین برین من رفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)