تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 113 اولاول ... 24248495051525354555662102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1124

نام تاپيک: واحد بین الملل علوم پزشکی

داره خودمونی میشه rezamousavifard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

عجب..من اول گفتم آذری نه ترک !! بعد از اون گفتم که چندتا دوست آذری دارم و کلا میونه ی خوبی با آذری ها دارم نمی دونم شما الان روی کدوم فاز رفتی !؟ تارکان جان هنوز داره درسهای خوانندگیشو پیش من پاس می کنه فکر کنم تا 2 سال دیگه فارغ التحصیلش کنم
    بله من خوشبختانه کلا متعلق به همه ایرانم
    گفتی رنگ یاد اسم یک شرکت ایرانی تولیدکننده ی مواد اولیه رنگ افتادم
    شرکت آذر رزین

کسی خبر داره مجارستان دانشگاه هاش توی لیست معتبر وزارت علوم هستن؟
    آره معتبره

2. این کاربر از rezamousavifard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamedj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

البته اگه به این 4 درس علاقه دارین اینجوری هم میشه:

ادبیات 25 عربی 25 دین و زندگی 25 زبان 92 زمین 0 ریاضی 60 زیست شناسی 76 فیزیک 66 شیمی 27
    ممنون از جوابتون ... راستش من ۲۶ سالمه و لیسانس مکانیک از دانشگاه آزاد دارم و ۳ سال هم هست توی شرکت ملی حفاری کار میکنم ! اما به خاطر شرایطی که دارم و موقعیتی که می تونم از سال دوم در مطب پدرم کار کنم و آیندم با دندان پزشکی خیلی خیلی بهتره و همینطور علاقم به دندان پزشکی می خوام از اول بشینم دندان پزشکی بخونم اما خوب نزدیک به ۸ سال پیش کنکور دادم و هیچی یادم نیست و توان اون موقع رو هم ندارم و سر کار هم میرم ... به نظر شما توی ۶ ماه می تونم درسایی رو بخونم و زیر ۱۰۰۰۰ بشم ؟ راستی اگه اشتباه نکنم منطقه ۲ هستم ( اهواز )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

[QUOTE=rpf;7372339]جلفا که عین روستا بود این همه تعریف نداره

دانشگاههاي مورد تاييد كشور مجارستان
    * اعتبار دانشگاههاي زير بصورت مشروط مي‌باشد
    دانشگاه پزشكي سملوايز Semmelweis University of Medicine
    دانشگاه پزشكي سگد Szeged
    دانشگاه پزشكي پچ Pecs Medical University
    دانشگاه پزشكي دبرسن

چه خبره اینجا؟!مگه ما گفتیم پارادایسه؟؟؟والا فعلا که قبول نشدیم!!!!ببینیم روستاس یا شهر!!نظر هرکسیم محترمه!شما صلاح ندونستین نرفتین تمام!!جای صحبتای دیگه نی بنظرم..!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

عجب..من اول گفتم آذری نه ترک !! بعد از اون گفتم که چندتا دوست آذری دارم و کلا میونه ی خوبی با آذری ها دارم نمی دونم شما الان روی کدوم فاز رفتی !؟ تارکان جان هنوز داره درسهای خوانندگیشو پیش من پاس می کنه فکر کنم تا 2 سال دیگه فارغ التحصیلش کنم
    بله من خوشبختانه کلا متعلق به همه ایرانم
    گفتی رنگ یاد اسم یک شرکت ایرانی تولیدکننده ی مواد اولیه رنگ افتادم
    شرکت آذر رزین

کسی خبر داره مجارستان دانشگاه هاش توی لیست معتبر وزارت علوم هستن؟

میشه روش یکم بیشتر کارکنین؟؟؟این چه شاگردیه دارین؟؟؟معلوم شد پس به کی رفته!!!!شوخی کردم به دل نگیرین!بایدم با آذریا میونه خوبی داشته باشین!!!آذری یا فارسی نداریم!همه جای ایران وطن ماست!!البته باید به هموطن بودن با تک تک آذریا افتخار کرد!

6. این کاربر از selda.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

میشه روش یکم بیشتر کارکنین؟؟؟این چه شاگردیه دارین؟؟؟معلوم شد پس به کی رفته!!!!شوخی کردم به دل نگیرین!بایدم با آذریا میونه خوبی داشته باشین!!!آذری یا فارسی نداریم!همه جای ایران وطن ماست!!البته باید به هموطن بودن با تک تک آذریا افتخار کرد!
    selda gorisan najor adamen lajin chexarder indida yazib man aval dedim azari na tork.man dai benen soallarena javab vemiajiam.

8. این کاربر از maryam36 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

selda gorisan najor adamen lajin chexarder indida yazib man aval dedim azari na tork.man dai benen soallarena javab vemiajiam.
    azizam take it easyman ke chokh gururlaniram turkam va sanda tuhsan azari da ela bizikh daa manzure shayad ayre bisheyiyde san ozuyun narahat elama gada3

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

ممنون از جوابتون ... راستش من ۲۶ سالمه و لیسانس مکانیک از دانشگاه آزاد دارم و ۳ سال هم هست توی شرکت ملی حفاری کار میکنم ! اما به خاطر شرایطی که دارم و موقعیتی که می تونم از سال دوم در مطب پدرم کار کنم و آیندم با دندان پزشکی خیلی خیلی بهتره و همینطور علاقم به دندان پزشکی می خوام از اول بشینم دندان پزشکی بخونم اما خوب نزدیک به ۸ سال پیش کنکور دادم و هیچی یادم نیست و توان اون موقع رو هم ندارم و سر کار هم میرم ... به نظر شما توی ۶ ماه می تونم درسایی رو بخونم و زیر ۱۰۰۰۰ بشم ؟ راستی اگه اشتباه نکنم منطقه ۲ هستم ( اهواز )
    کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟ آیا بعد از ۸ سال که کنکور دادم اونم ریاضی و الان ۶ ماه مونده تا کنکور امکانش هست بتونم توی کنکور تجربی رتبه زیر ۱۰۰۰۰ بیارم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟ آیا بعد از ۸ سال که کنکور دادم اونم ریاضی و الان ۶ ماه مونده تا کنکور امکانش هست بتونم توی کنکور تجربی رتبه زیر ۱۰۰۰۰ بیارم ؟
    بله که میشه چرا نشه؟
    اینو نگاه کنین..دیپلم سال 84 گرفته بعد امسال شد 9 منطقه 3 و پزشکی تهران میخونه اونم بعد 7 سال
    جنسیت مرد..سال تولد 67..از آوج یکی از شهرهای تابعه بویین زهرا تابعه قزوین

نمره درس عنوان درس رديف
    68/0 زبان و ادبيات فارسي 1
    81/4 زبان عربي 2
    90/7 فرهنگ و معارف اسلامي 3
    70/7 زبان خارجي 4
    74/7 زمين شناسي 5
    82/3 رياضيات 6
    77/4 زيست شناسي 7
    96/7 فيزيك 8
    53/4 شيمي 9

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

حالا من ۹ نمی خوام ... در واقع می خوام بدوتم ۶ ماه زمانی هست که من با توجه به اینکه رشتمم تجربی نبوده و فقط زبانم خیلی قوی هست ( امیدوارم ۱۰۰٪ بزنم . مدرس زبان بودم ) و بتونم روزی حدود ۵ تا ۶ ساعت درس بخونم بتونم زیر ۱۰۰۰۰ بشم ؟ میدونم خیلی سوال میکنم اما استرس دارم بخدا ممنون از کمکی که می کنی

13. این کاربر از hamedj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

rpf

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقاحامد بنظرمن ریسک بزرگیه خودتو و زندگیتو درگیر این استرس بزرگ نکن که منم شرایطم مثه شمابود و پارسال این راهی که شما میخواین برین من رفتم

15. این کاربر از mansoureh_024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

rpf

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •