دوسته عزیز ما این نت بوک رو گرفتیم به عنوان کادو اما خوب طرف می خواد بفروشش اگه کسی از دوستان خواست من می فروشم مشخصات هم همون مشخصات داخل سایت آریا با 4 گیگ رم!!
دوسته عزیز ما این نت بوک رو گرفتیم به عنوان کادو اما خوب طرف می خواد بفروشش اگه کسی از دوستان خواست من می فروشم مشخصات هم همون مشخصات داخل سایت آریا با 4 گیگ رم!!
دوست عزیز رمش از اول 4 گیگ بود؟
گارانتی چه شرکتیه و چه رنگیه؟ مشکل تاچ پدش رفع شده؟
ممنون
مشکی
آره دوسته عزیز مشکل تاچش رفع شده
نه خود شرکت امرتات واسم 4 گیگ گذاشته!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bazi center
اینجا عکساش و مشخصات کامل هستش
Last edited by mgs3; 30-06-2012 at 22:50.
مشکی مات یا برق؟
من که زنگ زدم گفتن رم 2 گیگ روشه. گفت خودت باید ارتقا بدی. عجیبه! این مدل دو تا کانفیگ داره کدومشو گرفتین و به چه قیمتی؟ کی سفارش دادین که الان به دستتون رسیده؟ این لینکی که دادین با خطا مواحه میشه.
ممنون
لینک رو پم کردم خوب خودم خواستم شرکت واسم ارتقاع دادن که کلش 900 تومان در اومد
کانفیگ e450
Last edited by mgs3; 30-06-2012 at 23:01.
این لینک ناقصه
شما که در به در دنبال این مدل بودین. حیف نیست؟ شما تهران هستین؟
پم خصوصی باید کامل باشه اگه نه به جای نقطه چین بازی ستر سر هم بنویسیتن bazi center
ای بابا چی بگم طرف که بهش کادو دادم می گه 12 کوچیکه من دبنال بهترین نت بوک بودم که اینو گرفتم!! نه کرمان هستم!
Last edited by mgs3; 30-06-2012 at 23:32.
دوست عزیز اگه واقعا مشکلی نداشته باشه من خریدارم. فقط هاردش 320 یا 500؟
کسی به ما جواب نمیده؟؟؟؟
یه هفته قبل نوت بوک مبارک رو روشن کردم با این پیام مواجه می شدم و هی قطع می شد:
A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer" ... *** STOP: 0x000000F4 (0x00000003, 0x859D9B18, 0x859D9C84, 0x82C69CF0) ... blue screen
مشکل از چیه؟
الان درست شده فقط میخوام بدونم مشکلش چیه؟
سلام، یه مشکل برای نت بوکت پیش اومده بوده که صفحه آبی مرگ را نشون داده و احتمالا هم رفع شده.
این مشکل میتونه از هرجا باشه، رایج ترینش مشکل از رم و بعدش از گرافیک هست. امیدوارم تصادفی بوده باشه...
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)