ظاهرا بله. من که هنوز بازی نکردم اما ظاهرا میشه مثل سابق فقط و فقط اهداف اصلی را کشت و ماموریت را تموم کرد
ظاهرا بله. من که هنوز بازی نکردم اما ظاهرا میشه مثل سابق فقط و فقط اهداف اصلی را کشت و ماموریت را تموم کرد
دوست عزیز اصل این بازی به مخفی کاریشه یعنی کل بازیو باید با مخفی کاری رفت که هیجان و باحالیش به همینه![]()
واقعا تعجب میکنم ... یعنی تا حالا هیچ کی هیتمن بازی نکرده ؟
چرا هیچ کی در موردش بحث نمیکنه !
بچه ها من یه هیتمنی رو 3-4 سال پیش همش بازی میکردم
یه سری مراحلش توی سردخونه بود که همش گوشت بود توش !
اینم مثل همون خوبه ؟
خیلی بهتره !
الآن ترافیک بازی ها بالاسAC3 و CoD و hitman و nfs و forza و ..... تازه از قبل هم بعضی بازی ها مونده...
من الآن دارم ac3 رو دانلود میکنم حتی روزی یه دونه لینک یک گیگی رو دانلود کنم 16 روز دیگه میرم هیتمن دانلود میکنممتذکر میشم خرید بازی دیگه به صرفه نیست 5 dvd میدن 10 تومن .....(البته cod پنج دی وی دی بود)
من سبک هیتمن رو خیلی دوست دارم یه جورایی فکر توشه...مثه بعضی بازی ها نیست که فقط بکشی و بری جلو....ابتکار عمل داره....(البته من هنوز اینو بازی نکردم این تجربیات hitman یک و چهار بود)
فقط کا محیط بازی اینقدر تاریک و بی روح نبود آدم افسرده میشه![]()
Last edited by M A M M U T; 25-11-2012 at 22:30.
فک کنم آخرش بخرم چون دیگه فردا واقعا صبرم تموم میشهمتذکر میشم خرید بازی دیگه به صرفه نیست 5 dvd میدن 10 تومن .....
5 ساله دارم انتظار کچل 47 رو میکشم.
فردا تولدمه هدیه واسه خودم هیتمن آمرزش میخرم![]()
کسانی که بازی کردن میدونن چجوری میشه تو بازی پول دراورد؟ اخه یه سری اسلحه و لباس هست میگه باید پول بدی برای باز کردنش![]()
ما هم زدیم دانلود ..... البته نسخه بلک باکس بازی رو .... ببینیم چی میشه
دوستان گرافیک بازی نسبت به Blood Money چقد تغییر کرده؟خیلی بالاست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)