تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 52 از 269 اولاول ... 24248495051525354555662102152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بحرین و قطر و عربستان سر و ته یک کرباسن....
    کاشکی همین قطر هم حذف میشد.....
    به هرحال امیدوارم گروهبان قندلی ها و اسلافش دیگه درباره کی روش نظر ندن!

2. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    داداش دمت گرم.. حالا یه سوال شما اینقدر کریمی کریمی میکنید این بازی چیکار کرد ؟جز لو دادن اون همه توپ ولی به هر شکل علی کریمی هست و ارزش بودنش بیشتر از نبودنش هست تا الان من میتونم بگم دیدید خسرو اومد بیرون ما گل خوردیم دیدید نباید میومد بیرون
    ولی همین قضیه همونطور که واسه کریمی صادق هست واسه خسرو تو پسته خودش هم صادقه..
    اما در مورد رحمتی گل اول که روی پنالتی بود حالا درسته خودش داد ولی تقصیری نداشت گله دومم قشنگ تابلو بود بچه ها دادن به قطر
    ضمنا اینجا جای ابراز ---- های رنگی نیست --- --- ---- ----

lمن بازی رو ندیدم و نمیتونم در مورد عملکرد بازیکنها قضاوت کنم
    ولی تیم ملی به همه بازیکنهاش احتیاج داره. ولی بهتر ببینید بحث رنگی بودن رو کی شروع کرده.سخت نیست دو سه صفحه قبل رو ببینید همه چیز مشخصه.

ولی منم دوست داشتم بحرین نیاد بالا ولی منم مثل دوستمون از جمله یوسفی ناراحت شدم.شاید سکوت معنای بیشتری داشت

4. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

3 گل زده در 5 بازي 10 گل در يك بازي
    خب اين كه واضح هست قضيش چه جوري هست !!!
    اما واقعا من وقتي شنيدم نتيجه بحرين رو (قبل از اين بود كه نتيجه ايران رو بشنوم) فقط خدا خدا ميكردم ايران نبرده باشه و اينجا مي گم اين مساوي و حذف بحرين بسيار منو حوشحال كرد چون جواب اون حركت زشت و نا به خردانشون رو داديم و اين كار عالي بود و بابت اين كار تبريك ميگم به تمام بچه هاي تيم ملي و جناب رحمتي كه نشون دادن كارهاي اونها بي جواب نمي مونه
    اگه ما مسايل ديگه اي مثل انگشت نگاري و معطل شدن بازيكنها رو هم كاملا تلافي كنيم اونوقت درست ميشه و ديگه مي فهمن هر غلطي كه مي خوان نبايد انجام بدن
    اون عده اي هم كه معتقدن كار بد رو با بدي جواب نمي دن بايد طرفتو ببيني كه كيه اگه يه احمق بزنه تو گوشت بايد بزني تو گوشش كه دفعه بعدي بفهمه نبايد اين كارو بكنه اما يه ادم باشعور اشتباه بكنه با درستي شرمندش ميكني و ديگه تكرار نمي كنه

البته كار گزارشگر هم كاملا مبتديانه و خارج از اصول حرفه اي بود كه اصلا تاييد نميشه اما من به شخصه خوشحالم از حذف بحرين و سوزش اونها :دي

راستي حذف عربستان رو هم تبريك ميگم :دي كلا اين چند روز خبرهاي خوب زياد شنيديم

6. 11 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فقط میخوام بگم با تمام وجود برای گزارشگر بازی, آقای یوسفی متاسفم.
    نه تنها بارها اشاره کرد که ما نباید بازی رو ببریم و فلان و بهمان, حتی ارزش ملی ما رو از استرالیا پایین تر
    میاره و میگه "حالا استرالیا و عربستان استثنا بود و ارزش های بین المللی استرالیا اجازه نداد که به عربستان
    باج بدن و سواستفاده کنند" یا چیزی شبیه این, آیا ارزش ملی ما در این حده که به قطر (خدای من قطر!!) باج و یا
    اجازه سواستفاده بدیم!!! حتی این به اصطلاح ایرانی بعد از گل قطر فریاد شادی سر میده!! اگه ما میخوایم بریم
    جام جهانی قطر با بحرین یا ژاپن چه فرقی داره؟ اگه هنوزم از بحرین میترسیم همون بهتر که نریم جام جهانی.
    بازم میگم برای این گزارشگر به شدت متاسفم, قطر تو آزادی با 50 هزارتماشاچی 1 امتیاز از ما گرفت یا بهتر بگم
    در دور مقدماتی از پس قطر با این وضعش بر نیومدیم.
    آرش جان فوق العاده برای این احساست و تفکرت احترام قائلم و این رو بدون تعارف میگم

اما فکر میکنم آدم باید صادق باشه من اصلا از این مساوی ناراحت نشدم و فکر میکنم این به این خاطر نبود که ما اجازه بدیم قطر از فوتبالمون سواستفاده کنه نه فکر میکنم بازیکنا هر چند با انگیزه کمی بازی میکردن اما جدی بودن و یه گل تقریبا تصادفی هم خوردیم

ما یا بهتره بگم من به این خاطر از این مساوی ناراحت نشدم چون یک فوتبال کثیف حذف شد فوتبالی که با زدن 10 گل نشون داد چقدر مبهم و مافیایی و اهل لابیه
    فوتبالی که همین استرالیا در اولین برخوردش باهاش از رفتار بازیکناش شگفت زده شد و به فیفا شکایت کرد
    فوتبالی که بازیکنای خودشو به خاطر عقایدشون زندانی و شکنجه میکنه
    فوتبالی از هیچ رفتار غیر انسانیی برای بردن ما کوتاهی نمیکنه
    فوتبالی که فقط به خاطر خراش دادن غرور این ملت پرچم یک کشور دیگه رو بعد از پیروزیش برافراشته میکنه کاری که نمونش رو در دنیا به یاد ندارم

آرش جان ای کاش عربی بلد بودی و وقتی ما به عربستان در آزادی باختیم توهینهای گزارشگران عرب رو میشنیدی که حتی کار رو به توهین به نوامیس ما هم کشوندن
    گزارشگر ابوظبی اسپورت با تمسخر میگف ایرانیها دیگه فوتبال یادشون رفته و بهتره روی دخترهای زیباشون سرمایه گذاری کنن
    گزارشگر شبکه ورزشی همین کشور بحرین رسما و از یه تریبون رسمی هر توهینی که دلش خواست به تاریخ و عقیده و تمام مسائل ما کرد
    و من امروز با احترام به نظرت از حرف یوسفی اصلا ناراحت نشدم چون برای اولین بار به بهانه واهی کشورهای دوست و برادر خودمون رو سانسور نکردیم و حرف دلمون رو قورت ندادیم

این مساوی چون این فوتبال ناجوانمردانه و رفتار غیر انسانیش رو حذف کرد برای من ناراحت کننده نبود

ایران ناجوانمردانه بازی نکرد با بازیکنای اصلیش بازی کرد نه مثل اندونزی که با نونهالانش به مصاف بحرین رفت
    ایران میتونست مثل خیلی از تیمهای بزرگ اروپا که در مواقعی که نیازی ندارن به بازیکنای اصلیشون استراحت میدن امروز با تیم دومش بازی کنه و هیچ کس هم نمیتونست بهش ایرادی بگیره

امروز بحرین حذف شد اما باز هم با یک فوتبال کاملا کثیف و دیگه منسوخ شده در دنیا کنار رفت نه با شرافت
    در واقع میشه گفت بحرین هم ناجوانمردانه میبرد و حالا هم که باخت بازنده شریفی نبود و با یک رفتار ناجوانمردانه حذف شد

امیدوارم تا سالها این فوتبال کثیف به سطح اول آسیا برنگرده و با این بردهای پوشالی چهره فوتبال آسیا رو در دنیا به مسخرگی نکشونه

آرش جان بله من با صراحت میگم که از این مساوی ناراحت نیستم و از حذف بحرین خوشحالم و اگر تو فکر میکنی من به نوعی با این تفکر به ارزشهای کشورم پشت کردم نظرت برام کاملا محترمه چون همزمان از تفکر تو به عنوان یک جوان ایرانی لذت میبرم

8. 14 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

lمن بازی رو ندیدم و نمیتونم در مورد عملکرد بازیکنها قضاوت کنم
    ولی تیم ملی به همه بازیکنهاش احتیاج داره. ولی بهتر ببینید بحث رنگی بودن رو کی شروع کرده.سخت نیست دو سه صفحه قبل رو ببینید همه چیز مشخصه.

ولی منم دوست داشتم بحرین نیاد بالا ولی منم مثل دوستمون از جمله یوسفی ناراحت شدم.شاید سکوت معنای بیشتری داشت
    بحث رنگی بودن رو کسی اینجا شروع نکرده بلکه بحث رنگی بودن توسط آقایون بالا خیلی وقته پیگیری میشه

تیم ملی فقط به بهترین ها بر اساس تواناییهاشون احتیاج داره نه بر اساس لابی بالاتر مدیر باشگاه و رنگ
    Last edited by satttanism; 29-02-2012 at 22:49.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان مگه نمیدونید ایران از همین بحرین چقدر دل خون داره ؟پس منم با یوسفی موافقم! راستی دژاگه چقدر خالکوبی داره ! O_o

11. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

آرش جان بله من با صراحت میگم که از این مساوی ناراحت نیستم و از حذف بحرین خوشحالم و اگر تو فکر میکنی من به نوعی با این تفکر به ارزشهای کشورم پشت کردم نظرت برام کاملا محترمه چون همزمان از تفکر تو به عنوان یک جوان ایرانی لذت میبرم
    دوستانی که بازی تاریخی و کثیف با بحرین رو یادشونه حالا حالا ها نمیتون نفرتی که از این تیم رو دارن از یاد ببرن.شاید 6 گل در آزادی زدن بهشون هم این نفرت رو کم رنگ نکرد . شاید هیچ وقت این خاطرات ما پاک نشه.
    ولی لذت این تساوی از برد خیلی بیشتر بود.دو تا علت داره
    یکی اینکه بحرینی هایی که فکر میکردن دارن میرن مرحله بعد و 10 زده بودن ضدحال خوردن و دومی اینکه خیلی ها این تساوی رو سیاسی و یا یک حالت انتقام جویانه ایران میدونن که این باعث سوزش بیشتر میشه

میگم دوستان کسی به عربی مسلط نیست بره خبرهای خبرگذاری های شون رو بیاره تا دور هم بخندیدم به حذف عربستان و بحرین

13. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

بحث رنگی بودن رو کسی اینجا شروع نکرده بلکه بحث رنگی بودن توسط آقایون بالا خیلی وقته پیگیری میشه

تیم ملی فقط به بهترین ها بر اساس تواناییهاشون احتیاج داره نه بر اساس لابی بالاتر مدیر باشگاه و رنگ

خدا رو شکر مربی داریم که لابی و .. سرش نمیشه و استقلال داره ضمنا بعضی از همین بازیکنا که ازشون دوستان بالا دارن انتقاد میکنن همین فصل پیش تو تیمشون ستاره بودن کسی رو دستشون نبوده حالا که تو تیمه محبوبشون نیستن بحث لابی رو پیش گرفتن

15. 2 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فقط و فقط متاسفم واسه این فوتبال

به نظرتون اگه ما جای بحرین بودیم اونا همچین کاریا میکردن؟

هیچ وقت.به طرز وحشتناکی سرویس میکردن ایران رو.

خاک بر سر.......

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در ضمن خسرو حیدری کارشو عالی انجام داد.

مگه یه بازیکن حتما باید گل بزنه که تاثیرشو نشون بده.

هنوز طرز فکر خرابه.....

18. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •