عجببببببب!
شما اگه می تونی email کن واسه من فایلو ببینم چشه!
محتوای مخفی: email
عجببببببب!
شما اگه می تونی email کن واسه من فایلو ببینم چشه!
محتوای مخفی: email
ایمیل کردم واست
یک در دنیا و صد در آخرت ببینی!!
(راستی نمیدونی چوری میشه دونفره بازی کرد با دودسته یا یه دسته و صفحه کلید؟!)
ممنون
![]()
سلام...بازی من تا دیروز درست بود...
ولی امروز وقتی میخوام اجراش کنم هیچ اتفاقی نمیافته...مثل اینکه هیچ کلیکی نکرده باشم...
بازی رو هم ریپیر کردم و هم دوباره نصب کردم...نمیدونم چش شده...
چی کار کنم...
ممنون میشم جواب بدید...![]()
این مشکلو منم داشتم البته اول که بازیو نصب کرده بودم
مشکل از Games for windows Live هستش، پاکش کن دوباره نصبش کن
پ. ن : برای نصب کامل این برنامه اول برنامه های
games for windows live - live redistributable
Windows Live ID sign in assistant
microsoft games for windows marketplace
رو پاک کنید و سپس gfwlivesetup 3.5 رو نصب کنید
دقت کنین که خود این برنامه در هنگام نصب برنامه های live redistributalbe و sign in assistant رو دانلود و نصب می کنه واسه همین به اینترنت نیاز داریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا خسته نباشین..
من این فایله FullCrack (Fixed SAVE) DiRT رو که میگیرم آخرش error میده .و دانلود نمیشه .ارورشم مربوط به time out هست ..اگه میشه راهنماییم کنید چکار کنم
سلام
من Dirt3 رو نصب کردم موقع اجرا win32 error میده.
با هیچ بازی دیگه مشکل ندارم اولین باره که برای یه بازی این ارور رو میده ، مشکل از کجاست؟![]()
آقایون کسی میتونه به من کمک کنه که بتونم با دوستان با یه سیستم دو نفره بازی کنیم؟
آخه تو سایت فروش بازی کرک شده(نه اینکه بگیم کرک نشده و اصلی که حالا بازی کرک شده ما نتونه این کارو بکنه!!) نوشته دو نفره میشه دو نفره اجرا کرد.
راستی سوال مهم من:
من با لپ تاپ بازی میکنم(hp 6090 ) و وقتی با گرافیک آنبرد بازی میکنم تیک داره ولی به جاش فول اسکرین اجرا میشه ولی وقتی با گرافیک دوم و با 6770 بازی میکنم بازی روی بالاترین شرایط اصلا گیر نداره ولی فول اسکرین نمیشه!!(یکی از دوستان گفت توی یه فیل configuration که توی my documents هست full screen رو از false به true تغییر بده ولی درست نشد و با گرافیک اصلی هنوز مشکل داره!!) ممکنه راهنمایی کنید و جواب سوالهامو بدید؟
ممنون
آقا من نمی تونم سیو کنم...چیکار کنم؟ ویندوز لایوم نصب کردم و پروفایلم درست کردم ولی همش می گه Creating Profile Failed
jkgyhfhgcfgcfgcvb vyyh
شما برنامه هایی که داخل دی وی دی هست رو نصب کنید از جمله open al و دایرکت و دیگر نرم افزار ها مشکلتون حل میشه و اگر هم نشد بازی رو دوباره نصب کنید و همینطور در هنگام نصب انتی ویروس رو خاموش کنید.
موفق باشید![]()
Last edited by Killzone2; 15-08-2011 at 12:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)