تبریک میگم برد در جام حذفی مقابل کوئیک رو به همه شما دوستان گل.این برد با شکست منچستر شیرینتر هم شد.
تبریک میگم برد در جام حذفی مقابل کوئیک رو به همه شما دوستان گل.این برد با شکست منچستر شیرینتر هم شد.
1-1. باز هم مساوی البته بهتره بگم فرار از شکست با گل به خودی مدافع حریف در دقیقه 90+3 :دي
اشلی کول هم آخر بازی اخراج شد. تری و لمپارد و رامیرز هم مصدوم بودن و به این بازی نرسیدن. فکر کنم مصدومیت رامیرز حدود 1 ماه ادامه داره.
بازی بعدی با منچستر هست بدون اشلی کول و حصور احتمالی تری و لمپارد.
توی نقل و انتقالات زمستانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومد چلسی از تیم Genk بلژیک. البته تا آخر فصل به صورت قرضی تو Genk بازی میکنه و از تابستون میاد چلسی + یه مهاجم 18 ساله به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از ناتینگهام فارست.
Kevin De Bruyne
با این تساوی دیگه عملا دسترسی به لیگ برتر خیلی سخت شده.خود بواس هم به این نتیجه رسیده که باید تمرکزشو بزاره روو لیگ قهرمانان.خودشم توی مصاحبه گفته تمام تلاشمونو میکنیم که توی لیگ قرمانان نتیجه خوبی بگیریم.
کجایید بچه ها؟
امروز چلسی یه بازی فوق العاده حساس با منچستر داره.
من دوست دارم بازی مساوی بشه چون از یه طرف از منچستر خوشم نمیاد از طرف دیگه هم دوست دارم چلسی امتیاز از دست بده تا آرسنال کم کم بتونه جای این تیم رو تو رده چهارم بگیره.
اینطور که معلومه بازی از صدا و سیما پخش نمیشه و متاسفانه منم الان خونه نیستم و به بقیه شبکه ها دسترسی ندارم.
این تلویزیون ایران هم شورش رو دراورده چند وقتیه مهمترین بازی های انگلیس رو پخش نمیکنه که هیچی اخبار ورزشی هم خبرشو نمیگه امروز اخبار ورزشی ظهر حتی نگفت منچستر چلسیه واقعا که اعصاب ادم خورد میشه بازی های لیگ انگلیس فوق العادن ولی ما نمیبینیم چه فایده
بازی تو نیمه اول 1-0 به سود چلسی تموم شد با گل به خودی اوانز
+
دوستان نظرات خودتون راجع به این بازی در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیان کنید./
تنکس![]()
وای چرا بازی پخش نمیشه.آخه چرا بازی به این مهمیو پخش نمیکنن.دارن جاش برنامه سیاسی پخش میکنن![]()
خب بازی 3-0 برده رو با هنرمندی ویاس بوآس در عرض 30 دقیقه 3-3 مساوی کردیم ...
نمیدونم چی بگم ...
هنوز باورم نمیشه چلسی بازیه 3-0 برده رو با 3-3 عوض کرد اخه چراااااااااااا؟؟؟؟
البته فکر کنم 2 تا از گل های منچستر پنالتی بود
این هاوارد وب باید بره بمیره واقعا که
خدا لعنتشون کنه!
بازی به این قشنگی و پرگلی رو پخش نکردن!
یعنی قشنگ معلوم بود بازی قشنگیه اما اینا...!
بعد بخاطر دلایل غیر سیاسی(!!)، حتی خبراش هم اعلام نمیشه!!
فقط باید تاسف خورد...
+
چه مسخره که 3-0 برده رو با 3-3 مساوی کرد چلسی!
هرچند 2 تا پنالتی بود اما خب جناب مربی چیکار میکرده؟!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)