تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 186 اولاول ... 24248495051525354555662102152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

سر الکس فرگوسن:
    اسنایدر رو فراموش کنید!
    اعلام کرده که فصل رو با همین ترکیب شروع میکنه
    همچنین میگه ما دنبال یه چیزهایی هستیم و فکر نمیکنم اوردن اسنایدر اسون باشه و گفته فراموش کنید!
    میگه شاید تو خط میانی زیاد قوی نباشیم اما من از این ترکیب راضی هستم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فیل جونز رو فکر کنم واسه هافبک دفاعی گرفته!
    همون مشکلات فصل قبل با این تفاوت که دیگه اسکولز رو هم نداریم!
    اگه هافبک بازی ساز میانی نگیریم، رسما باید فاتحه فصل بعد رو بخونیم... اسکولزی هم نیست، هارگریوز هم همینطور (بود هم زیااد فرقی نداشت!!)... کریک به نظر نمیرسه به این سادگی ها دوران افتش تموم بشه... فلچ هم بعد مصدومیت هنوز ندیدیم که راجع بهش قضاوت کنیم... گیگز و پارک هم بیان وسط، جای تخصصی شون نیست! گیبسون هم بگیر نگیر کم نداره... آندرسون هم شخصا امیدی بهش ندارم... کم هم مصدوم نشده...
    والا ساف باید فکری کنه... یعنی چی با همین ترکیب شروع کنیم...والا دارم حسرت زمونایی رو میخورم که یه روی کین داشتیم به تنهایی دو تا هافبک میانی سیستم 442 بودش...
    خدا کنه پشت این حرفا نقشه ای باشه برای جذب هافبک میانی (هر چند داره بعید و بعید تر میشه)...

2. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

البته تو سایت خود باشگاه گفته من میتونم سه یا چهار بازیکن رو واسه جانشینی اسکولز انتخاب کنم اما به اندازه کافی خوب نیستند!
    اگه فرگوسن هم اومدن اسنایدر رو تایید میکرد مطمئن بودم وسلی میاد یونایتد...
    شاید میخواد با تام کلورولی شروع کنه!
    1% هم به این قضیه احتمال بدید که رونی رو هافبک حجومی بزاره بربا چیچا یا اوون و ماچدا رو بزاره مهاجم....
    کلا با این ترکیب فقط به جام حذفی و تا حدودی لیگ برتر میشه فکر کرد....

4. 4 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

هارگریوز
    سلام دوستان ...

يه نكته اي مي خواستم بگم در مورد هارگريوز كه كمي هم با طنز ميگم : دي

خداييش بخوايم حساب كنيم هارگريوز الان شايد 10 فصلي باشه داره حرفه اي فوتبال بازي ميكني ... كلي تو بايرن مونيخ بوده و كلي تو منچستر ! اما واقعا من حساب كردم شايد جمعا 180 دقيقه ! : دي هم بازي نكرده باشه ... اما خودمونيم خوب پولي درمياره ها ...

سالي به 12 ماه پاشو به توپ نميزنه اما ماهي چندين هزار پوند پول ميگيره ! من ديگه كلا هارگريوز رو يادم رفته اصلا ... فكر كنم خودشم رنگ توپ و شكل توپ و حتي نحوه ي دويدن رو فراموش كرده باشه : دي

بابا خب خداحافظي كن يهو قال قضيه رو بكن مرد حسابي : دي . اما نه چرا؟! تا پول مفت ميگيره خداحافظي چرا !!

پ.ن :

حالا اين هافبك فعال ! واسه منچستر يه بازي هم بازي كرده يا نه؟! فكر كنم تو راه تمرين خورده زمين شصت پاش رفته تو چشش و مصدوم شده و ... بـــــله : دي . آدم هم انقدر سوسول ! . زخم شمشير هم بود تا حالا 6 بار خوب شده بود .

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

فرگوسن: ویلاس بواس کار سختی در چلسی خواهد داشت
    سرمربی کهنه کار منچستریونایتد معتقد است ویلاس بواس بازیکنان با تجربه ای در چلسی در اختیار دارد در فصل آینده کار آسانی در پیش نخواهد داشت

سایت گل - سرالکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد معتقد است آندره ویلاس بواس سرمربی جدید چلسی در اولین فصل حضورش در لیگ برتر انگلیس کار آسانی در پیش نخواهد داشت.
    ویلاس بواس جانشین کارلو انچلوتی شد که با وجود کسب عنوان نایب قهرمانی لیگ برتر از سمت خود برکنار شد.
    فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران می گوید:"ویلاس بواس کار سختی در پیش خواهد داشت و با چالش بزرگی روبرو می شود. البته او پیش از این با مورینیو در چلسی حضور داشته و این باشگاه را به خوبی می شناسد و این برای او یک امتیاز محسوب می شود."
    این مربی 33 ساله در زمان حضور مورینیو در چلسی زیر نظر او کار کرده و با شیوه مربیگری او آشناست. این در حالی است که ویلاس بواس تنها دو فصل تجربه حضور به عنوان سرمربی در دنیای فوتبال را دارد اما در فصل دوم توانسته با پورتو تریبل کند و لیگ اروپا، لیگ پرتغال و جام حذفی این کشور را با پورتو کسب کند."
    فرگوسن می گوید:" من مربیگری را در سن 32 سالگی آغاز کردم اما در آن زمان مربی یک تیم دسته دمی در لیگ اسکاتلند بودم. در ان زمان دستیار سرمربی وجود نداشت و من تک و تنها تیم را هدایت می کردم. "
    "او در چلسی بازیکنان با تجربه ای در اختیار دارد و ما انتظار داریم چلسی همانند سال های گذشته اصلی ترین رقیب یونایتد در کسب عنوان قهرمانی باشد."

لینک منبع خبر:
    کد:

7. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

الكس فرگوسن: ليگ برتر بسيار پيچيده شده است
    آرسنال در قحطي گير كرده است
    در "دوران بارسلونا" بايد اين تيم را شكست دهيم

پيرمرد 70 ساله هنوز سير نشده است. هنوز براي رسيدن به موفقيت براي رسيدن به جام و حتي براي گرفتن انتقام شكست از بارسلونا انگيزه و برنامه دارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، الكس فرگوسن كه فصل گذشته بالاخره توانست تيمش را از زير سايه‌ي آبي‌هاي لندن خارج كند در مصاحبه‌اي مفصل به بررسي وضعيت تيمش در فصل آينده‌ي رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس پرداخت.

فرگوسن ابتدا با تمجيد از تيم همشهري منچسترسيتي عنوان كرد: ‌زماني بود كه آن‌ها واقعا يك تيم دسته دومي بودند و در زمره مدعيان به شمار نمي‌رفتند. زماني بود كه منچسترسيتي رقيبي براي ما به حساب نمي‌آمد اما در حال حاضر شرايط واقعا تغيير كرده و آن‌ها به تيمي قدرتمند و رقيبي جدي تبديل شده‌اند.

وي ادامه داد: هر سال فقط تلاش مي‌كرديم تا با تيم‌هايي مانند آرسنال و چلسي يا ليورپول رقابت كنيم. هميشه عادت داشتيم كه يكي از اين تيمها براي ما دردسرساز شود. در حال حاضر هيچ چيز تغيير نكرده است. فقط اين كه به جمع اين تيمها چند تيم ديگر اضافه شده است.

سرمربي شياطين سرخ با اين وجود با اميدواري درباره‌ي فصل آينده گفت: با اين شرايط موفقيت چيزي است كه باعث مي‌شود اين فشار از روي مربي برداشته شود و بازيكنان اعتماد به نفس پيدا كنند. ما قهرماني را تجربه كرده‌ايم و البته دوست دارم منچسترسيتي هم در فصل آينده چهره‌ي يك تيم مدعي را داشته باشد و رقابت خوبي در ليگ پيگيري شود. قهرماني و گرفتن جام باعث ايجاد احساس خوشايند قدرت مي‌شود!

فرگوسن درباره‌ي انتخاب آندره وياس بواس به عنوان سرمربي تيم چلسي هم عنوان كرد: به نظر من آبراموويچ با اين كار ريسك كرد. ولي به هر حال او يك بار سابقه‌ي به كار گرفتن مربي مانند مورينيو را داشته و شايد حالا مي‌خواهد با اين انتخاب به آن دوران بازگردد. هيچ كس نمي‌داند كه اگر مورينيو الان در چلسي باشد واقعا مي‌تواند موفقيتش را تكرار كند يا نه. اما به هر حال او در زمان خودش توانست خودش را ثابت كند.

سرمربي كهنه كار منچستريونايتد درباره‌ي بواس هم اظهار كرد: ولي مساله‌اي كه درباره‌ي او وجود دارد اين است كه خيلي جوان است. بواس فقط 33 سال دارد. البته من هم زماني كه 32 ساله بودم كارم را شروع كردم اما نه به عنوان مربي بلكه به عنوان يك مشاور. تفاوت در اين جاست كه او اكنون سمتي دارد كه مي‌تواند دستيارانش را هم انتخاب كند و اين مساله مي‌تواند كمك زيادي به او كند. علاوه بر اين، او جمعي از بازيكنان بسيار باتجربه را هم در اختيار دارد.

فرگوسن با تمجيد از ستاره‌هاي تيم رقيب هم گفت: تيم چلسي بدون ترديد باتجربه‌ترين بازيكنان ليگ برتر را در اختيار دارد. حضور بازيكناني مانند دروگبا، تري، لمپارد، اشلي كول و چك مي‌تواند به اين تيم كمك زيادي كند.

وي با اشاره به ناكامي آرسنال در گرفتن جام قهرماني ليگ برتر هم اظهار كرد: به وضعيت اين تيم در فصل گذشته نگاه كنيد. آن‌ها مي‌توانستند قهرمان شوند اما خودشان آن را از دست دادند. آرسنال تا آستانه‌ي قهرماني هم پيش رفته بود اما به هر حال با شرايطي كه به وجود آمد آن را از دست داد. اين كه آن‌ها شرايط رسيدن به عنوان قهرماني را داشتند نشان مي‌دهد كه پتانسيل و ظرفيتش را دارند و به همين دليل براي فصل بعد هم يك تيم مدعي هستند.

فرگوسن همچنين اظهار كرد: گاهي اوقات كار گره مي‌خورد. در مقطعي ما 26 سال صبر كرديم و ليورپول هم 20 سال است كه قهرمان نشده. فوتبال همين است و نمي‌توان جلوي اتفاق اين رويدادها را گرفت.

سرمربي منچستريونايتد با فلاش بك به گذشته گفت: ‌به تيم چلسي نگاه كنيد. زماني كه مورينيو به اين تيم آمد آن‌ها روي نوار پيروزي قرار گرفتند و شش بازي پشت سر هم به پيروزي رسيدند و در آن زمان ما نتايج خوبي نمي‌گرفتيم. ما هميشه عادت داشتيم كه در ماه‌ فوريه و ژانويه به وضعيتي كه مطابق انتظارمان است دست پيدا كنيم و معمولا اوايل نتايج خوبي نمي‌گرفتيم، اما دو سال با اين وضعيت نتوانستيم قهرمان شويم و متوجه شديم كه بايد راهكارمان را عوض كنيم. فكر مي‌كنم آرسنال هم در قحطي گير كرده و اين كه شش، هفت سال است كه قهرمان نشده‌اند باعث شده فشار مضاعفي احساس كنند.

فرگوسن با بيان اين كه داستان قهرماني در ليگ برتر در سال‌هاي گذشته "پيچيده‌تر" شده است، گفت:‌ ما در سال‌هاي 2000 و 2001 با اختلاف امتياز زيادي نسبت به ساير رقبا توانستيم به مقام قهرماني دست پيدا كنيم و تنها تيمي كه كمي ما را نگران مي‌كرد آرسنال بود، اما حالا بايد به هر كدام از چهار تيم فكر كنيم يا حتي هر چهار تيم.

سرمربي منچستريونايتد عصر حاضر را "دوران بارسلونا" توصيف كرد و گفت: در مورد تيمي مانند بارسلونا شرايط فرق مي‌كند. آنها روي نوار موفقيت قرار گرفته‌اند و به نظر من حداقل تا چند سال آينده شرايط براي آن‌ها فراهم است كه موفقيت‌هايشان را تداوم بخشند. آن‌ها در يك چرخه‌ي فوق العاده قرار گرفته‌اند.

فرگوسن درباره ي اهدافش براي فصل آينده گفت: به هر حال ما مي‌خواهيم تلاش كنيم تا از آن‌ها بالاتر قرار بگيريم، هر چند مي‌دانيم كار بسيار دشواري است. بارسلونا تيمي است كه در حال حاضر در سطح اروپا رقيب مي‌طلبد. نخستين هدف ما اين است كه در مونيخ حضور در فينال ليگ قهرمانان اروپا را تكرار كنيم. آن وقت اگر حريف ما بارسلونا بود بايد تلاش كنيم تا راهي براي شكست دادنش پيدا كنيم. ما واقعيت را مي‌پذيريم. بارسلونا بهتر از ما بازي كرد و ما را شكست داد. فكر مي‌كنم ما براي پيروز شدن مقابل آن‌ها بايد همين كار را انجام دهيم، يعني بهتر بازي كنيم.

فرگوسن با اظهار تاسف از دست دادن بازيكنانش گفت: ما 5 بازيكن باتجربه و كهنه‌كارمان را ديگر در اختيار نداريم. 5 بازيكني كه در اين سال‌ها به باشگاه خدمت زيادي كرده بودند و وقتي در حال حاضر به باشگاه نگاه مي كنيم،‌ مانند كيكي است كه يك قطعه‌ي بزرگ آن كنده شده باشد. با اين وجود تلاش كرده‌ايم كه جاي آن‌ها را با بازيكنان جوان پر كنيم تا آن‌ها هم روزي بتوانند افتخار آفرين شوند. در حال حاضر تيم ما حدود 12 بازيكن زير 22 سال دارد. بازيكنان با تجربه‌اي هم هستند كه در اين سال‌ها به بلوغ رسيده‌اند و مي توانند پخته ظاهر شوند. از طرفي بازيكنان كم تجربه هم از اين كه در تركيب قرار بگيرند نااميد نيستند و انگيزه دارند به همين دليل فكر مي كنم در مجموع بازيكنان خوبي در اختيار داريم.

لینک منبع خبر:
    کد:

سرالکس فرگوسن: بارسا برترین تیم حال حاضر جهان است
    مربی اسکاتلندی در صحبتهایی به تمجید از تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا پرداخت

سایت گل - سرالکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد در صحبتهایی به تمجید از بارسلونا، قهرمان فصل گذشته رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا پرداخت. البته او درعین حال به این نکته اشاره کرد که تیمش به حد و اندازه های قهرمان کاتالان خواهد رسید.

شیاطین سرخ در ماه می و در فینال لیگ قهرمانان اروپا که در ورزشگاه ومبلی لندن برگزار شد،با نتیجه 1-3 مغلوب شاگردان گواردیولا شدند

این دومین بار در طول سه فصل اخیر است که شاگردان سر الکس مقابل بارسا شکست می خورند و در فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2009 هم این تیم با دو گل در فینال رم مغلوب بارسا شد.

سرالکس فرگوسن در صحبتهایی اعلام کرد که بارسلونا بهترین تیم دنیا در حال حاضر است ولی درعین حال مطمئن است که تیمش می تواند بارسا را در فصل بعد از پیش رو بردارند

فرگوسن به خبرگزاری پی.ای گفت:« بارسلونا برترین تیم حال حاضر جهان است.البته این یک دوره است و این همان بازیکنان قبل هستند. بارسا می تواند در هر بازی،کنترل بازی را در دست بگیرد و احتمالا می توانند این کار را مقابل هر حریفی انجام دهند.»

مربی اسکاتلندی یونایتد ادامه داد:« ولی این از آن دسته مسائلی نیست که تو را به فکر مشغول کند.بیائید دیگر با فوتبال اروپا خودمان را اذیت نکنیم. اصلا ما هیچ وقت بارسلونا را شکست نخواهیم داد.منچستریونایتد بزرگتر از اینهاست. ما فلسفه بهتری درمقایسه با اینها دارد. چالش و هدف ما این است که آنقدر رشد کنیم تا بتوانیم در فصل بعد به فینال رسیده و قهرمان شویم.»

یونایتد در حال حاضر درتور تابستانی اش در آمریکا به سر می برد و با خرید اشلی یانگ، فیل جونز و داوید دخئا تیم خود را تقویت کرده و به زودی در دیداری دوستانه مقابل بارسلونا قرار خواهد گرفت.

لینک منبع خبر:
    کد:
    Last edited by pcforlife; 19-07-2011 at 16:10.

9. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در "دوران بارسلونا" بايد اين تيم را شكست دهيم
    خوشحال کننده ترین نکته اینه که رئیس هنوز انگیزه داره ، حتی اگه دستهاش بلرزه /
    +
    اوضاع خط میانی به خصوص همونطور که حسین گفت هافبک بازیساز چندان تعریفی نداره ، مگر اینکه سرالکس بخواد به نسل جوونش میدون بده مثل همیشه .

11. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سرالکس فرگوسن: جایگاه دخه آ در ترکیب اصلی تضمین شده نیست
    این دروازه بان اسپانیایی به تازگی با انتقالی 20 میلیون یورویی از اتلتیکو مادرید به منچستریونایتد پیوست تا جانشین ادین فن در سار در الدترافورد شود

سایت گل - سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد جایگاه داوید دخه آ، خرید جدید این باشگاه، به عنوان دروازه بان اول تیم در فصل آینده تضمین شده نیست.

این دروازه بان اسپانیایی به تازگی با انتقالی 20 میلیون یورویی از اتلتیکو مادرید به منچستریونایتد پیوست تا جانشین ادین فن در سار در الدترافورد شود.

با این وجود، الکس فرگوسن اعلام کرد دخه آ برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی تیم باید با آندرس لیندگارد رقابت کند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تنها منطقه ای که باید در مورد آن صبور باشیم، درون دروازه است.

دخه آ تنها 20 ساله دارد و بسیار جوان است. او چند فصلی در لالیگا بازی کرده اما تجربه حضور در لیگ برتر را ندارد.

من فکر می کنم او نیاز به زمان دارد تا به بازی در اینجا خو بگیرد اما او پتانسیل فوق العاده ای دارد. توانایی های او باورنکردنی است.

ما آندرس لیندگارد را نیز داریم بنابراین آنها با هم رقابت خواهند کرد اما دخه آ می تواند جایگاه خودش را به دست بیاورد؛ در این تردیدی نیست."

لینک منبع خبر:
    کد:
    الکس فرگوسن: وین رونی نمی تواند جای اسکولز را پر کند
    پل اسکولز در پایان فصل اخیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد و از ستاره هایی مانند سمیر نصری و وسلی اشنایدر به عنوان گزینه های فرگوسن برای پر کردن جای خالی او یاد می شود

سایت گل - سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد قرار نیست وین رونی جانشین پل اسکولز در خط میانی شیاطین سرخ شود.

پل اسکولز در پایان فصل اخیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد و از ستاره هایی مانند سمیر نصری و وسلی اشنایدر به عنوان گزینه های فرگوسن برای پر کردن جای خالی او یاد می شود.

اسکولز اخیرا اعلام کرد فرگوسن می تواند حتی از وین رونی در خط میانی استفاده کند اما سرمربی اسکاتلندی این احتمال را رد کرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اسکولز بازیکن بسیار سخاوتمندی است. او جایگاه و ارزش خودش برای ما را کمتر از آنچا بود، نشان می دهد. وین می تواند به عنوان هافبک میانی بازی کند اما نه به آن صورتی که اسکولز بازی می کرد. او خیلی متفاوت بود.

او به همه جای زمین سرک می کشید، برای گرفتن توپ می جنگید و با پاس های بلندش که فوق العاده بود، مهاجمان را راه می انداخت.

شما نمی توانید برای بازیکنی مانند او جانشین پیدا کنید. می توانید امیدوار باشید که بازیکنی شبیه او پیدا کنید اما کسی نمی تواند دقیقا مانند او باشد."

لینک منبع خبر:
    کد:
    پ.ن: امروز اخبار راجع به یونایتد حول محور صحبت های ساف بود!
    +
    خوشحال کننده ترین نکته اینه که رئیس هنوز انگیزه داره ، حتی اگه دستهاش بلرزه /
    دقیقا... حالا سروش، تو از تیتر خبر لذت بردی، من از این بخش پایین دلم غنج رفت!
    ما قهرماني را تجربه كرده‌ايم و البته دوست دارم منچسترسيتي هم در فصل آينده چهره‌ي يك تيم مدعي را داشته باشد و رقابت خوبي در ليگ پيگيري شود. قهرماني و گرفتن جام باعث ايجاد احساس خوشايند قدرت مي‌شود!

13. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

رونی خطاب به فرگوسن گفته که فقط اسنایدر رو بگیرید و نگران دستمزد من نباشید!
    گفته که بعضی ها میگن که من ناراحت میشم که کسی بیشتر از من تو یونایتد حقوق بگیره اما این حقیقت نداره...من فقط میخوام یونایتد بازیکن های بزرگ و ستاره بگیره که به موفقیت بیشترمون بهمون کمک کنن و موفقیت یونایتد من رو خوشحال میکنه و نگران این نیستم که کسی بیشتر از من دستمزد بگیره
    کد:

15. 5 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان ...

يه نكته اي مي خواستم بگم در مورد هارگريوز كه كمي هم با طنز ميگم : دي

خداييش بخوايم حساب كنيم هارگريوز الان شايد 10 فصلي باشه داره حرفه اي فوتبال بازي ميكني ... كلي تو بايرن مونيخ بوده و كلي تو منچستر ! اما واقعا من حساب كردم شايد جمعا 180 دقيقه ! : دي هم بازي نكرده باشه ... اما خودمونيم خوب پولي درمياره ها ...

سالي به 12 ماه پاشو به توپ نميزنه اما ماهي چندين هزار پوند پول ميگيره ! من ديگه كلا هارگريوز رو يادم رفته اصلا ... فكر كنم خودشم رنگ توپ و شكل توپ و حتي نحوه ي دويدن رو فراموش كرده باشه : دي

بابا خب خداحافظي كن يهو قال قضيه رو بكن مرد حسابي : دي . اما نه چرا؟! تا پول مفت ميگيره خداحافظي چرا !!

پ.ن :

حالا اين هافبك فعال ! واسه منچستر يه بازي هم بازي كرده يا نه؟! فكر كنم تو راه تمرين خورده زمين شصت پاش رفته تو چشش و مصدوم شده و ... بـــــله : دي . آدم هم انقدر سوسول ! . زخم شمشير هم بود تا حالا 6 بار خوب شده بود .
    هارگریوز که قراردادش تموم شده با منچستر و فعلا دنبال تیم میگرده
    توی یوتوب هم یه channel اختصاصی باز کرده ویدئوهای خودشو میزاره که نشون میده توش مشغل تمرینای بدنسازی هستش تا ثابت کنه مصدوم نیستش تا بلکه ملحق بشه به یه تیمی.
    از حق هم نگذریم از جمله عوامل قهرمانی منچستر تو cl همین هارگریوز بودش و جام جهانی 2006 هم بهترین بازیکن انگلیس بود به نظرم ولی خب اینم رفت جزو لیست بازیکنایی که مصدومیت نابودشون کرد

17. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

فرگوسن به فیل جونز قول داده که تو لیست اول تیم باشه
    همچنین گفته تام کلورلی و ولبک رو دیگه قرضی به تیمی نمیده
    کد:

فرگوسن:
    اگه برباتوف بخواد بره...تصمیمش رو درک میکنم
    برباتوف باید بدونه که انتخاب های اول من رونی و چیچاریتو هستند
    کد:

19. 4 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •