تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 320 اولاول ... 24248495051525354555662102152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

داره خودمونی میشه F_14_TOMCAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض سرجیو راموس :"دی ماریا باید حرفهایش را درون زمین بزند و بعد به تمدید فکر کند "

مرجع خبري رئال مادريد :سرجیو راموس در کنفرانس مطبوعاتی خود در لس آنجلس به ابراز خوشحالی از تمدید قراردادش با رئال مادرید پرداخت .

این بازیکن اهل کاماس از محل اردوی پیش فصل رئال گفت :" درست است که کمی کش و قوس داشت اما همیشه احساس خوبی در این باره داشتم . ایده اصلی من ، ماندن در این جا برای سالهای متمادی است تا نامم ماندگار شود و از من به نیکی یاد شود . وقتی تمدید کردم ، حداقل این اتفاق رخ داد . بالاخره به رویایم رسیدم . "
    در مورد توقعات دی ماریا برای بهبود قراردادش گفت :" بازیکنان باید بیشتر درون زمین صحبت کنند . تمدید ها خودشان به مرور انجام می شوند . بهترین راه این است که از حضور در رئال مادرید لذت برد . "
    زیدان هم کارش را در بخش مدیریتی باشگاه آغاز کرده است . سرجیو در این باره گفت :" او یک شخص صحیح برای این پست است و برای کل تیم حضورش یک افتخار بزرگ است . او و حمایتش مطمئنا برای مدیریت و کادر فنی خواهد بود ."
    در مورد خریدها گفت :"تیم به خوبی خود را تقویت کرده است . تمام چیزی که می توانم بگویم این است که در سطح خوبی قرار داریم و فصل هم خیلی طولانی است . کوئنت رائو را می شناسم ، مدافع بزرگی است و می تواند کمک زیادی به کارهای تهاجمی کند . واران خیلی جوان است و مطمئنا انگیزه های زیادی دارد . شخصی است که توسط زیزو معرفی شده است . امیدواریم که هر چه زودتر هماهنگ شود . سریع ، قدرتمند و پا به توپ است ."
    سپس در مورد جام کوپا دل ری که از دستش در جام قهرمانی افتاد صحبت کرد :" باید به روند خود ادامه دهیم . اگر سال بعد هم پس از رسیدن به آن بشکنمش ، ناراحت نمی شوم . "
    سرجیو راموس می داند که مورینیو در فصل های دوم تیمهایش بهتر کار خواهد کرد :" حالا کاملا با پروژه آشنا هستیم و هر بازیکن می داند که باید چه کار کند . طبیعتا به خاطر صلاح ما تغییراتی در تیم صورت گرفته است . البته همه چیز در رختکن می ماند . باشگاهی با حضور چنین افراد با فرهنگ های متفاوت ، نیاز به یک لیدر با یک الگوی مشخص دارد . "
    سپس در مورد کاکا هم صحبت کرد :" هیچ کس به او تردید ندارد . به سطح خودش خواهد برگشت و پیراهن تیم ملی برزیل را به تن خواهد کرد ."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض مصاحبه جالب و طنز آلبیول با آندا یا

مرجع خبري رئال مادريد : رائول آلبیول با برنامه نسبتا طنز "آندا یا " مصاحبه کرد . او فاش کرد که تولد دختر دومش خارج از برنامه بوده است . در مورد خوزه مورینیو گفت :"خیلی نزدیک به بازیکنانش است و پر توقع است اما هر روز ما را بهتر می کند . " همچنین در مورد روابطش در مورد کریستیانو رونالدو و آیا پس از تمرینات کفش های همدیگر را واکس می زنند گفت :" ما هم تیمی هستیم ، با هم رفیقیم اما کفش های همدیگر را واکس نمی زنیم . "
    سپس بخش جالب برنامه شروع شد . قرار بود که 10 سوال پرسیده شود ، رائول نه تایش را با صداقت پاسخ دهد و یکی را دروغ بگوید . شنوندگان بیاد حدس می زدند که کدام یک دروغ است .
    یک . راست است که خیلی از دست زمان ناراحت هستی و گاهی حس می کنی که دقایق برایت پنج برابر می شوند ؟
    بله ، به خصوص وقتی که قرار باشد دخترهایم را نگه دارم اذیت می شوم .

دو . راست است که فیلمهایی هستند که آن قدر می بینی تا کاملا همه چیزش را حفظ شوی ؟
    بله ، "روزهای فوتبال " که مربوط به کارم است یکی از فیلمهای محبوبم است و شاید آن را 12 تا 15 بار دیده باشم .

سه . می دانیم که بازیکنان حرفه های خاص خود را پیش از بازیها دارند . چیزی هست که تو معمولا پیش از ورود به زمین انجام دهی ؟
    بله . من مذهبی هستم و روی خودم صلیب می کشم تا دچار مشکلات و مصدومیت ها نشوم .

چهار . راست است که یکی از لحظه های خجالت آور زندگیت در نیویورک و با حضور یک چتر بوده است ؟
    بله . وقتی داشتم قدم می زدم ، باران شروع به بارش کرد و یک چتر بزرگ از فروشگاه NBA خریدم . نمی دانستم چطور کار می کند و ناگهان باز شد و محکم به صورتم خورد و همه زدند زیر خنده . واقعا خجالت زده شدم .

پنج . خالکوبی داری ؟
    من یک طرح سنتی در کمرم مربوط به زمان حضورم در ختافه دارم .

شش . تائید می کنی که یک بار به علت یک شیطنت از موزه اخراج شدی ؟
    بله ، وقتی مدرسه می رفتیم ، دوستانم مرا تشویق کردند تا با 500 پزو ، جلوی دوربین ها شیطنتی انجام دهم . فکر می کردم دوربین ها کار نمی کنند ، به همین علت یک ثانیه شورتم را پائین کشیدم . مامور امنیتی آمد ، من را نزد معلم هایم برد و از موزه پرت کرد بیرون . من تقریبا 12 ساله بودم ، نه 10. چون که 12 را دوست ندارم . من از 10 سالگی یک راست به 15 سالگی رسیدم .

هفت . راست است که در روزی که با فرناندو آلونسو دیدار کردی خیلی هیجان زده و مضطرب بودی ؟
    بله . بیش از روز ازدواجم استرس داشتم . درست است . در موناکو بودم و او را خیلی فوق العاده می پسندیدم چرا که به عنوان یک ورزشکار و یک شخص تحسینش می کردم و در طول زمان صحبتمان خیلی با من خوش برخورد بود .

هشت . راست که نزدیک بود به علت خراب شدن ماشین عروسی ات به هم بخورد ؟
    بله . در رسپشن هتل بودم و منتظر بودم که به کلیسا بروم و سپس برای زدن گاز برای ماشین رفتیم . خراب شد و ناچار به استفاده از برنامه ای دیگر شدیم . باید یک ماشین دیگر پیدا می کردم .

نه . راست است که وقتی که یک بار ماشینت را گم کردی ، به پلیس گزارش دادی که دزدیده شده است ؟
    بله . در ختافه بازی می کردم ، 19 سالم بود و برای اولین بار در ماجاداهوندا تنها زندگی می کردم . زمین فوتبال نزدیک خانه ام بود ، برخی روزها با ماشین می رفتم و برخی روزها پیاده . یک روز ، با ماشین رفتم و با پای پیاده برگشتم . پس از بیدار شدن از خواب نیمروزی ، سراغ ماشین رفتم و آن را در پارکینگ یا در خیابان پیدا نکردم . ترسیده بودم ، به برادرم زنگ زدم و گفتم که کسی ماشینم را دزدیده چرا که این جا نیست . با پلیس تماس گرفتیم و گزارش دادیم که سرقت شده است ... و سپس باشگاه با من تماس گرفت و گفت که ماشینت درون پارکینگ است .

ده . راست است که وقتی در والنسیا بودی ، یک آقایی وارد رختکن شد و تلاش کرد به تیم ملحق شود ؟
    درست است . یکشنبه بود . وارد رختکن شد و در جای سیلوا نشست . به او نگاه می کردیم و برایمان تعجب آور بود که باشگاه شخص جدیدی را خریده باشد چرا که روز قبلش باخته بودیم . از او پرسیدیم که ماچرا چیست و او گفت که برای کمک آمده است چرا که می دانست که مصدومان زیادی داریم . اصلا شبیه فوتبالیست ها نبود . دو ساعت در آن جا بود .

کدام پاسخ دروغ بود ؟
    اولین حدس مربوط به شماره دو بود که رائول گفت صحیح است و گفت که فیلم را با جیم گاویلان دیده است . دومین حدس در مورد چتر نیویورک بود . این حدس هم غلط بود . رائول گفت :" همسرم را به عنوان شاهد دارم . مربوط به دو سال پیش است . " سومین حدس در مورد سوال خالکوبی ها بودکه پاسخ صحیح بود . رائول گفت که خالکوبی دارد اما نه روی کمرش . نام آزاهارا و آلما ، دخترانش را روی بازوهایش خالکوبی کرده است .

4. 3 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض آخرین فرصت برای به خود آمدن کاکا

مرجع خبري رئال مادريد : ریکاردو کاکا ، آخرین فرصت را دارد تا به دنیا نشان دهد که هنوز تمام نشده است . برای اولین بار پس از دو فصل ، این بازیساز ، برزیلی ، پیش فصل را با شرایط بدنی ایده آل شروع کرد . در حال حاضر هم باشگاه برنامه ای برای فروشش ندارد و قصد حفظ کردنش را دارد .
    کاکا روز 2 ژوئن 2009 وارد رئال مادرید شد تا اولین خرید پروژه دوم فلورنتینو پرز باشد . بازیکن برزیلی در آن زمان مقام بهترین بازیکن دنیا در سال 2007 را یدک می کشید اما مشکلات بدنی مانع از آن شد که در سال اول حضورش در رئال مادرید کاری کند . مصدومیت فتقش باعث شد که پلگرینی دچار سرگیجه شود .
    در فصل دوم هم اتفاقی نیفتاد . زانویش جراحی شد چرا که در حالی که شرایط بدنیش خوب نبود تصمیم گرفت هر طور شده به جام جهانی برود و در آن جا اوضاعش به قدری وخیم شود که راه حلی به جز جراحی باقی نماند . اما پس از ریکاوری هم چیزی از کاکا دیده نشد که به چشم بیاید .
    پیش فصل با رئال مادرید در ایالات متحده ، آخرین تست برای بازیکن برزیلی است و این بار هیچ توجیهی قابل پذیرش نیست . این بار بدون مشکل بدنی کار را شروع کرده و برنابئو منتظر دیدن کاکای واقعی است .

6. 4 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کوئنترائو: ثابت میکنم که ارزش 30 میلیون رو دارم

مدافع پرتغالی تیم رئال مادرید نگران وضعیت خود و فشار ناشی از مبلغ 30 میلیون یورویی پرداخت شده برای وی را ندارد.

کوئنترائو به سایت رئال مادرید گفت: " زمان نشون میده که مبلغ قرارداد من افتخاری هست برام یا اینکه یه فشار مضاعف. تنها پاسخ من فقط تو زمین هست. "

" من میخوام نشون بدم که ارزش هر مقدار پولی رو دارم. زمانی که کاربا تیم رو شروع کنم، اعتماد به نفس لازم رو دارم "

" تیم خوزه مورینیو روز به روز پیشرفت میکنه و گمونم بخاطر همین هست که تیمش فصل دوم نتیجه بهتری میگیره، ما روز به روز همدیگه رو بهتر میشناسیم. ما هرروز پیشرفت میکنیم و سعی میکنیم که به روند بازی خود ادامه بدیم "

" بازیکنای جدید خوبی به تیم اضافه شدن. هنوز زوده که درباره اونا صحبت کنیم اما من باور دارم که به پیشرفت تیم کمک میکنن "

رئال مادرید در 19 آگوست فصل جدید خود را با یک بازی خانگی روبروی اتلتیکو بیلبائو آغاز میکند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از اردوی رئالی ها در لس آنجلس چه خبر؟

سایت گل- شاگردان ژوزه مورینیو همچنان در کمپ تمرینی دانشگاه یو.سی.ال . ای تمریناتشان را دنبال می کنند و خود را برای دیدار دوستانه مقابل تیم لس آنجلس گلکسی آماده می کنند.دراینجا می توانید تصاویر مربوط به آخرین جلسه تمرینی تیم مادریدی را ملاحظه کنید:

محتوای مخفی: تصاویر 

سرخیو راموس و په په اخیرا قراردادشان را با رئال تمدید کردند و این را ااز لبخندی که روی لبانشان است می توان دریافت

گرانرو،ملقب به دزد دریایی به هوادارانش در لس آنجلس امضا می دهد.

البته ژوزه مورینیو هم از این قاعده مستثنی نیست.مربی پرتغالی هم چپ و راست برای فوتبالدوستان آمریکایی پیراهنهایی را به یادگار امضا می کند

ستاره برزیلی رئال هم به اردوی کهکشانی ها در لس آنجلس پیوست و به دنبال جذب نظر مثبت آقای خاص است.

بازیکنان برزیلی و پرتغالی رئال به خاطر زبان مشترک رابطه خیلی خوبی با هم دارند و در اردوی آمریکا دائما با هم هستند

مورینیو به ایده های تاکتیکی اهمیت فراوانی می دهد و درحال برنامه ریزی برای تیمش است

واران ستاره فرانسوی رئال این روزها تحت فرمان مورینیو است وبه خوبی در تیم جاافتاده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیش خوان برجسته:

وارانه همه را خیره کرده است

دیگر پیش خوان ها:

وارانه در پنج ساعت تمرین نمایش فوق العاده ای در سرعت، کنترل توپ و قدرت بدنی داشت

نظرات چندتن از مسئولین کادر فنی در رابطه با وارانه:
    " این پسر فوق العاده است "

نیمار دو گل برای برزیل به ثمر رساند

فلورنتینو پرز اولین پیشنهاد رسمی خودش را برای جذب نیمار به رییس باشگاه سانتوس ارائه کرد

مالاگا آماده به خدمت گیری فرناندو هیرو برای یک پست فنی در باشگاه

پیش نمایه آ.س:

پیش خوان برجسته:

تا امضای قرارداد رسمی با نیمار تنها چند قدم مانده است

دیگر پیش خوان ها :

6 سال | سالیانه 5 میلیون | 45 میلیون برای سانتوس

رئال مادرید فقط منتظر پایان کوپا آمریکاست

نیمار در بازی برزیل مقابل اکوآدور بهترین بازیکن برزیل بود

// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه

12. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض سفری کوتاه در زادگاه آنخل دی ماریا :" او الگوی پردریل است "

مرجع خبري رئال مادريد : در جنوب روساریو ، در منطقه کارگری لا سرامیکا ، جایی است که آن را پردریل می خوانند . راننده تاکسی که پس از دریافت ده دلار ناپدید می شود ، در موردش می گوید :" یک خیابان شلوغ که بچه ها در آن طناب بازی نمی کنند ." روز شنبه است ، صبح است و صدای آب سرد جوی پیچیده است . کمتر تحرکی در آن دیده می شود . در آن نشانه های نازکی از نجابت و سادگی دیده می شود . روی پرچین برخی از همسایه ها ، گیاهان سبز شده است یک دوج 1500 و یک رنوی 12 ، در اطراف دیده می شوند و یک سگ پشت در پلاک 2066 پارس می کند . این خانه ایست که آنخل دی ماریا در آن بزرگ شده است . حالا خوان پابلو اویرو در آن زندگی می کند که فاش می سازد که " هیچ علاقه ای به فوتبال ندارم . اصلا دوست ندارم که بنشینم و 22 مرد با شورت را ببینم ، گاوبازی را ترجیح می دهم . " دی ماریا را هم نمی شناسد " خانه را در یک حراجی خریدم ، هر چند که هنوز مال من نشده است . "
    در ورودی خانه ، گیاهان پژمرده نشان از بی توجهی به باغچه ای که تا چندی پیش آنخل یا خواهرانش ونسا و اولین به آن رسیدگی می کرد دارد . حالا یک جوانه ذرت هشت ماهه در آن رشد کرده است . خوان پابلو هشدار می دهد :" مراقب باشید ، آن جا لغزنده است ."

به سمتی دیگر می رویم . همسایه ای با تنبلی با ما خوش و بش می کند . می گوید که نامش گستون است . همکار است و سردبیر یک روزنامه محلی در روساریو . :" این جا همه ما آنخل را می شناسیم . مثل برادر کوچک ما بود . توپش در حیاط ما می افتاد و سگ ها را کمی عاصی می کرد . " این جا همه سگ دارند . بهترین روش برای جلوگیری از دزدی هاست .
    خانه پلاک 2066 خانه ایست که زیاد ارتفاع ندارد ، پنجره ها مشبک هستند و دیوارها کوتاه . جایی که میگل دی ماریا ، کارگر معدن زغال سنگ 16 سال در آن زندگی می کرد . آنخل هم کمک حال او بود تا این که اولین بازیش را در سن 17 سالگی در روساریو سنترال انجام داد . دو سال بعد او به بنفیکا پیوست . اولین کاری که پس از امضای قراردادش با تیم لیسبونی انجام داد ، تماس با پدرش بود و از او خواست که کار زغال سنگ را کنار بگذارد .
    ماجرای فوتبالیست شدن آنخل به یک پزشک بر می گردد . یک پزشک به مادرش دایانا توصیه کرده بود که پسرش را برای بازی فوتبال ببرد تا بتواند که کمی انرژی بسوزاند و خانه را خراب نکند . آنخلیتو که در مدرسه لقب سامورایی خوب را پیدا کرده بود ، بسیار شیطان بود . اما فوتبال باعث شد که بهتر شود . پس از زدن 64 گل در تیم زوف که فقط سه تا کوچه تا خانه اش فاصله داشت راهی تیم های پایه سنترال شد ، این تازه اول راه بود .
    روساریو تیمی است که بچه های لات زیادی را در خود دارد . پردریل ، محله دی ماریا هم به محله وحشی ها معروف است .
    دانیل خرامان گام بر می دارد . هیچ کس در این جا عجله ای ندارد . 53 ساله است و بیش از 30 سال را در این محله سپری کرده است . با ما در مورد مسائل جامعه شناسی حرف می زند . به نوعی کدخدای محله است :" دور و بر را نگاه کنید ، این جا همه چیز سر جای خودش است ، اما مردم ، سختکوش و نجیب هستند . والدین سخت کار می کنند تا بچه هایشان چیزی کم نداشته باشند و مادران برای موفقیت بچه ها دعا می کنند . دی ماریا هم همین طور بود . مردم این جا همه همین گونه هستند . " دایانا ، مادر آنخل ، همان ویژگی هایی را دارد که دانیل ذکر می کند . پسرش پیش از هر بازی عبادت خدا را می کند و ادعیه خاصی را می خواند .
    ظهر که شود ترافیک عجیبی در پردریل راه می افتاد . یک راننده با نیکون خود با سرعت بالا در حالی که سه مسافر حمل می کند با سرعت حرکت می کند . یک موتور سیکلت زرد رنگ در حال تک چرخ زدن است و تازه سه ترک مسافر را هم حمل می کند و کلاه کاسکت هم سرش نیست . پلیس هم کاری به کارش ندارد . این جایی است که ال فیدئو اولین خودرویش را در آن خریده است : یک پژو 206 .
    خانه نزدیک پلاک 2066 متعلق به یک زن میان سال است که از عکس گرفتن خودداری می کند و خودش را معرفی نمی کند . خیلی هم بد اخلاق است . دو زن دیگر با بطری های خالی شیر از خانه شان خارج می شوند . با بد گمانی به ما نگاه می کنند . دیگر وقت رفتن از زادگاه دی ماریا رسیده است . مکانی فوتبالی ، موقر و متین .
    پردریل محله ایست که کمتر کسی برای گردش به آن می آید . همه خانه ها سگ دارند ، به قول یکی از همسایه ها "بیشتر به خاطر کل کل است تا حفاظت . " ساختمان های در حال ساخت سر و صدای زیادی ایجاد می کنند اما همه یک ویژگی دارند : پنجره های حفاظ دار . نزدیکی خانه ها . به یکدیگر باعث می شود که احتیاط کمی بیشتر شود .

رفقا
    برایان ، نیکو ، گره ، دیگو ، مائوری ، آله و آنخل ، گروهی مشهور به "باند پردریل " هستند . گروهی از رفقا که با هم در خیابانی در روساریو در کودکی جمع می شدند و حالا کیلومتر ها بینشان فاصله افتاده است .
    این هفت تا یک وجه مشترک با هم دارند . خالکوبی "باند پردریل . " که نشان از محل سکونتشان دارد . آنخل آن را روی زانویش حک کرده است . از کودکی ، این هفت نفر در مراسم های مختلف مناطق شهر شرکت می کردند . آنها رویای حضور در تیم اصلی روساریو سنترال در کنار یکدیگر را در سر داشتند . دی ماریا در هفت سالگی به این باشگاه ملحق شد و در 17 سالگی اولین بازی خود را انجام داد . .
    حتی در سالهای 2005 ، 2006 و 2007 با دوستانش با تیمی تحت نام "باند پردریل " در تورنمنت های محلی شرکت می کرد . بازیهایی که تا پاسی از شب ادامه می یافت .
    فرمین دلا کایه

14. 3 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض مورینیو و استفاده از زوج ژابی - کوئنت رائو در تمرینات

مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید پنجشنبه عصر در کمپ تمرینی شمالی UCLA با 24 تا از 25 بازیکنی که مورینیو با خود به لس آنجلس برده تمرین کرد . کاسادوی جوان که دو تمرین قبلی را از دست داده بود دوباره به جمع اضافه شد . نوری شاهین تنها بازیکنی بود که به علت مصدومیت زانو در تمرینات شرکت نکرد .
    مورینیو کم کم در حال طراحی برنامه های تاکتیکی پیش فصل خود است . مربی پرتغالی سعی کرد که از زوج ژابی - کوئنت رائو در خط هافبک استفاده کند . کوئنت رائو درخواست ویژه مورینیو برای این فصل بوده است . بازیکن بنفیکا در فصل 11-2010 در سمت چپ خوش درخشیده بود اما مورینیو اعتقاد دارد که می تواند در پست های دیگری هم از او استفاده کند . مصدومیت شاهین باعث شد که مربی پرتغالی اولین پست جدید را برای کوئنت رائو در نظر بگیرد . دیگر زوج خط هافبک ، گرانرو - خدیرا بودند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض رئال مادرید ، پنجمین باشگاه با ارزش ورزشی جهان

مرجع خبري رئال مادريد :مجله فوربس ، لیستی از پنجاه باشگاه برتر ورزشی جهان از نظر مسائل اقتصادی را منتظر کرده که رئال مادرید در جایگاه پنجم قرار دارد . از نظر باشگاه های فوتبال ، فقط منچستر یونایتدبالاتر از رئال مادرید که ارزشش 950 میلیون یوروست ، قرار دارد .
    تیم انگلیسی که تحت تملک خانواده گلیزر ها قرارداد دارد ارزش 1.2 میلیارد یورویی دارد و بالاتر از چندین تیم لیگ بسکتبال ایالات متحده یا حتی فراری است .
    بارسلونا با وجود قرارداد میلیونی خود با بنیاد خیریه قطر و موفقیت های ورزشی خود در سالهای اخیر در این جدول در جایگاه 26 قرارداد دارد و ارزشش 250 میلیون یورو کمتر از رئال مادرید است . باشگاه های فوتبال دیگری همچون آرسنال (7) ، بایرن مونیخ (19) ، میلان (34) ، چلسی (46) و یوونتوس (49) هم در این رده بندی قرار دارند .
    فوربس برای این تحقیقات ، موفقیت های باشگاه ها درون و بیرون زمین را در نظر گرفته است ، مسائلی همچون موفقیت های ورزشی یا قرارداد های تبلیغاتی . رئال مادرید تنها تیم ورزشی اسپانیایی است که در جمع ده تیم برتر حضور دارد .

17. این کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

چرا اینقدر خلوته؟!
    فردا 6:30 صبح بازی داریم.TRT 3 به صورت فری نشون میده
    میخوام بازی رو نگاه کنم.رئالِ خونم اومده پایین

19. 3 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •