مرجع خبري رئال مادريد :سرجیو راموس در کنفرانس مطبوعاتی خود در لس آنجلس به ابراز خوشحالی از تمدید قراردادش با رئال مادرید پرداخت .
این بازیکن اهل کاماس از محل اردوی پیش فصل رئال گفت :" درست است که کمی کش و قوس داشت اما همیشه احساس خوبی در این باره داشتم . ایده اصلی من ، ماندن در این جا برای سالهای متمادی است تا نامم ماندگار شود و از من به نیکی یاد شود . وقتی تمدید کردم ، حداقل این اتفاق رخ داد . بالاخره به رویایم رسیدم . "
در مورد توقعات دی ماریا برای بهبود قراردادش گفت :" بازیکنان باید بیشتر درون زمین صحبت کنند . تمدید ها خودشان به مرور انجام می شوند . بهترین راه این است که از حضور در رئال مادرید لذت برد . "
زیدان هم کارش را در بخش مدیریتی باشگاه آغاز کرده است . سرجیو در این باره گفت :" او یک شخص صحیح برای این پست است و برای کل تیم حضورش یک افتخار بزرگ است . او و حمایتش مطمئنا برای مدیریت و کادر فنی خواهد بود ."
در مورد خریدها گفت :"تیم به خوبی خود را تقویت کرده است . تمام چیزی که می توانم بگویم این است که در سطح خوبی قرار داریم و فصل هم خیلی طولانی است . کوئنت رائو را می شناسم ، مدافع بزرگی است و می تواند کمک زیادی به کارهای تهاجمی کند . واران خیلی جوان است و مطمئنا انگیزه های زیادی دارد . شخصی است که توسط زیزو معرفی شده است . امیدواریم که هر چه زودتر هماهنگ شود . سریع ، قدرتمند و پا به توپ است ."
سپس در مورد جام کوپا دل ری که از دستش در جام قهرمانی افتاد صحبت کرد :" باید به روند خود ادامه دهیم . اگر سال بعد هم پس از رسیدن به آن بشکنمش ، ناراحت نمی شوم . "
سرجیو راموس می داند که مورینیو در فصل های دوم تیمهایش بهتر کار خواهد کرد :" حالا کاملا با پروژه آشنا هستیم و هر بازیکن می داند که باید چه کار کند . طبیعتا به خاطر صلاح ما تغییراتی در تیم صورت گرفته است . البته همه چیز در رختکن می ماند . باشگاهی با حضور چنین افراد با فرهنگ های متفاوت ، نیاز به یک لیدر با یک الگوی مشخص دارد . "
سپس در مورد کاکا هم صحبت کرد :" هیچ کس به او تردید ندارد . به سطح خودش خواهد برگشت و پیراهن تیم ملی برزیل را به تن خواهد کرد ."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]