پچ فعال ساز anti aliasing
تو محل نصب بازی اکسترکتش کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچ فعال ساز anti aliasing
تو محل نصب بازی اکسترکتش کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
x=enter , b=space
مرسی !
آقا جویستیک رو چطور وصل کنم ؟
خواهش میکنم.
جویستیک معمولی رو بازی های جدید به جز چند مورد استثنا مثل فوتبال ساپورت نمیکنن ولی اگر جویستیکت حرفه ای باشه مشکلی ایجاد نمیکنه.
حرفه ای یعنی چطوری؟
واسه من شکل Play 3 هستش !
تو این بازی دنده عقب چطوریه ؟
میشه یکی دکمه هاشو توضیح بده!
RB و LB کدومه رو کیبورد ؟
Last edited by eblisandenzo; 27-11-2011 at 17:42.
دو تا سوال ...
تنظیمات دکمه های بازی رو چه جوری میشه تغییر داد ؟
تنظیمات گرافیک رو چجوری میشه دست کاری کرد ؟
یعنی بیوگرافی رو نمیخوندی حرفمو باور نمیکردیاقا مجید شرمنده راست میگید اون وبلاگ خودتون بود ببخشید.
ولی یه نکته گنگی رو موندم توش که چرا لینک وبلاگ خودتون رو تو سایت قرار نمیدی هیچ وقت؟
بیوگرافیتون رو خوندم نوشته بود مجید توکلی
همون موقع که من اون چیزارو نوشتم خودمم توجه کردم که ممکنه پشیمون بشم ولی آخرش کارمو کردم شرمنده
وبلاگم شخصیه ترجیح میدم معروفش نکنم.
دشمنت شرمنده![]()
ببخشید غلط کردم
پیش خودم گفتم طرف میاد زخمت میکشه حالا اگرم شما کپی کرده بودی بازم کارم درست نبود توی تاپیک میگفتم دیگه شرمنده همگی و شما![]()
دوستان این بازی چه جوریا بوده؟من هنوز بازی نکردم ولی میخوام بدونم گرافیک و گیم پلی و داستانش چه جوری هاست؟خواهشا از دید یه بازیکن بگید نه یه ناقد.
ممنون
چند روز گذشت.... بالاخره این مشکل دنده ها و کلید های گاز و ترمز ( مکان نما بالا و پایین کیبورد ) حل شد یا هنوز تو گل گیر کرده این NFS ? چــی شد بالاخره قضیه به کجا رسید بچه ها
این پچ کارش چیه؟؟
تو سایت nfs نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)