تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 310 اولاول ... 24248495051525354555662102152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 3093

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 6

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگه میخوای زیبا بازی کردن از لحاظ تاکتیکی رو به واقع ببینی یکی از سه تیم آرژانتین - چلسی و یا لیون رو انتخاب کن.
    بهترین ترکیب برای استفاده از این سه تیم :2-2-1-1-4
    البته من این رو با توجه به آخرین Option Update میگم.
    اگه میخوای بازی کاملا تهاجمی رو انجام بدی که دفاع برات مهم نباشه یکی از دو تیم اینتر و یا بارسلونا رو انتخاب کن.
    بهترین ترکیب استفاده از این دو تیم: 3-2-1-4

اگه میخوای بازی دفاعی خوبی رو انجام بدی دو تیم منچستر و ایتالیا انتخابهای خوبی هستند با ترکیب 2-1-2-1-4

راه های رسیدن به گل برای هر تیم متفاوت هست . ولی بهترین راه استفاده از دو بازیکن سرعتی در کناره ها در خط هافبک هست که از کناره ها برن داخل و در محوطه جریمه با یه پاس عرضی توپ رو به مهاجم برسونه و ...(البته میتونی 3 بار پشت سر هم روی سانتر کلیک کنی)
    خيلي ممنون واقعا خوب بود لطفا بگو کلا استراتژي رسيدن به گل چه جوري بايد تنظيم کرد ؟ يعني فقط همون سنتر اتک و سايد اتاک براي رسيدن به گل هست
    مثلا مري تو منوي سيمپل سيتينگ و گزينه هاي مختلفي هست که تيک ميزني مثل اتک و ديفنس و سايد و سنتر اتاک چه جوري بايد تنظيم کني
    استراتژي تيم يعني از همون جا تنظيم ميشه اگر کمک کني واقعا ممنون ميشم چون از لحاظ تاکتيتکي زيبا بازي نميکنم و خيلي دلم ميخواد تاکتيکي زيبا کنم
    Last edited by H A M A S; 22-12-2006 at 07:58.

Banned erfanweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

4 سوال :
    استادیوما چطور ایمپورت میشن ؟
    میشه استادیومای pes5رو ایمپورت کرد؟
    پچای pes 6 از کجا گیر بیاریم ؟
    چطوری آنلاین بازی کنیم ؟

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم؟
    تو قسمت اولی Kitselection وقتی که فعالش می کنیم عکس دستکش دروازبان میاد.می خواستم بدونم که برای چی هستش؟

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پروفشنال martin_superhuman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بهبهان

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم؟
    تو قسمت اولی Kitselection وقتی که فعالش می کنیم عکس دستکش دروازبان میاد.می خواستم بدونم که برای چی هستش؟
    برای انتخاب پیراهن دروازبان هست.

پروفشنال martin_superhuman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بهبهان

پيش فرض

خيلي ممنون واقعا خوب بود لطفا بگو کلا استراتژي رسيدن به گل چه جوري بايد تنظيم کرد ؟ يعني فقط همون سنتر اتک و سايد اتاک براي رسيدن به گل هست
    مثلا مري تو منوي سيمپل سيتينگ و گزينه هاي مختلفي هست که تيک ميزني مثل اتک و ديفنس و سايد و سنتر اتاک چه جوري بايد تنظيم کني
    استراتژي تيم يعني از همون جا تنظيم ميشه اگر کمک کني واقعا ممنون ميشم چون از لحاظ تاکتيتکي زيبا بازي نميکنم و خيلي دلم ميخواد تاکتيکي زيبا کنم
    دوست عزیز خیلی این چیزهایی که میگی مهم نیستند.فقط در بازی شما میتونی با گرفتن کلید L2 و فشار بر روی R1 یا R2 ترکیب خودتو تهاجمی یا دفاعی کنی.همچنین توی قسمت Team>Change gameplan میتونی به عبارتی یه میانبر برای تحت فشار قرار دادن یا تله آفساید و یا موارد متعدد دیگه ای قرار بدی که میتونه تیمت رو از لحاظ تاکتیکی عالی کنه.
    توی قسمت Team Strategy هم میتونی نوع و سطح دفاع خودتو تعیین کنی(اولیش سطح دفاع و دومی مربوط به اینه که دفاع خطی باشه یا با دفاع پوششی که حالت اول برای تله آفساید خوبه ولی مقابل یه تیم سرعتی بدرد نمیخوره)
    پیشنهاد میکنم که از قسمت Mark Setting هم کمتر استفاده کن.(مثلا برای بازیکنای تکنیکی و سرعتی مثل رونالدینهو هیچ ارزشی نداره که یکی رو مامور کنی بگیرش و فقط دفاع تو رو خالی میکنه ولی مثلا برای کرسپو یا شوچنکو یکی رو بزاری که بگیرشون فکر بدی نیست)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام این کیت سرور چی هست؟

Banned Ali-Bahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    دنیایی که همه بازیباز ها عاشق آن هستند! جایی مثل X360

پيش فرض

سلام این کیت سرور چی هست؟
    برنامه اي هست که بايد نصب کني و بعد بايد يک عکس هايي را دانولد کني که لباس تيم ها هست و بعد .................................................. ....

خلاصه برنامه اي هست که مي تواني با اون هر چقدر مي خواي لباس وارد بازي کني

سايت رسمي تغيير بازي pes 6 براي ايرانيان:

persian-pes.com

fifapatch.com

irfo.ir

اين سه تا خوب هستند تا دلت بخواد هم وبلاگ با اين موضوع هست تا دلت بخواد يعني حدود 80 70 تا و شايد هم بيشتر

موفق باشي

Banned Ali-Bahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    دنیایی که همه بازیباز ها عاشق آن هستند! جایی مثل X360

پيش فرض

4 سوال :
    استادیوما چطور ایمپورت میشن ؟
    میشه استادیومای pes5رو ایمپورت کرد؟
    پچای pes 6 از کجا گیر بیاریم ؟
    چطوری آنلاین بازی کنیم ؟
    سه تا سوال اولت مربوط به تغيير بازي مي باشد که سايت مخصوص تغيير اين بازي که ايراني هم مي باشد سايت زير هست ولي اينجا ما خودمون يک تاپيک مخصوص داريم که اون سايت را تو جيبش مي زاره

forum.p30world.com/showthread.php?t=25179
    forum.p30world.com/showthread.php?t=65276

سوال چهارت را نمي دانم ولي يک برنامه در مورد اين بازي و آنلاين ديده بودم و من که تا به حال کسي را تو ايران نديدم که با آنلاين بازي کردن حال کرده باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خیلی ممنون ali bahal

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •