تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 96 اولاول ... 24248495051525354555662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 953

نام تاپيک: Sensation & Sensation XE | گوشي هاي HTC با پردازنده هاي دوهسته اي 1.2 و 1.5 گيگاهرتزي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من از کجا باید بفهمم رامم اصلیه یا نه ؟
    اخه وقتی گوشیو گرفتم طرف واسه فارسی کردنش نمیدونم چیکار کرد ممکنه که رامو عوض کرده باشه؟حالا واسه اپدیتش میخام بدونم رامم اصلیه یانه یا اینکه واسه اپدیت به مشکل برمیخورم یانه ؟

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

من از کجا باید بفهمم رامم اصلیه یا نه ؟
    اخه وقتی گوشیو گرفتم طرف واسه فارسی کردنش نمیدونم چیکار کرد ممکنه که رامو عوض کرده باشه؟حالا واسه اپدیتش میخام بدونم رامم اصلیه یانه یا اینکه واسه اپدیت به مشکل برمیخورم یانه ؟
    برو تو قسمت about phone میتونی مشخصات رام رو ببینی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اچتيسي، بوت لودر آنلاکر رو براي سنسيشن و ايوو راه انداخت، ميتونيد بريد به راحتي بون لودر رو باز کنيد.
    متاسفانه چون من با گوشيم نميتونم جزييات بيشترو بدم، سخته کپي پيست ;-) موفق باشيد
    Last edited by e.khafan!; 16-08-2011 at 16:40.

4. 3 کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این مربوط به کجاس :
    software number:1.34.415.1
    اینم بگم که نمیدونم طرف چیکار کرده واسم که خیلی راحت فارسیو جواب میده , امکانش هس که راممو عوض کرده باشه,ازکجابفهمم اصلیه؟اگه اصلیه واسش اپدیتی اومده , چون من هرچی میزنم میگه اپدیتی نیومده !؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

این مربوط به کجاس :
    software number:1.34.415.1
    اینم بگم که نمیدونم طرف چیکار کرده واسم که خیلی راحت فارسیو جواب میده , امکانش هس که راممو عوض کرده باشه,ازکجابفهمم اصلیه؟اگه اصلیه واسش اپدیتی اومده , چون من هرچی میزنم میگه اپدیتی نیومده !؟
    رامتون اصلیه.برای خاور میانه هستش.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه کليپ تو يوتوب ديدم، سنسيشنو با اچ دي ام آي وصل کرده بود به تلويزيون، بعد باهاش بازياي اچ دي روراه انداخت، عين پي اس تو بود، يه دسته ي بلوتوثم داشت که با اون بازي ميکرد، کسي از اون دسته ها خبر نداره؟
    بعدم يه فيلم از گلکسي ديدم راجع به يو اس بي آن دي گوش بود، آخر فيلم يه ست موس و کيبوردو وايرلس نميدونم با بلوتوث يا واي فاي بهش وصل کرد، بعد گوشي عين لپ تاپ شد، اين براي اچ تي سي نيست؟ اون قشنگ براش يه موس اومد، هر جام ميخواست با کيبورد تايپ ميکرد، خيلي جالب بود

8. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یکی از برتریای GS2 نسبت به سنسیشن همین OTG هست دیگه... سنسیشن OTG نداره...

10. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamidreza0073's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بعدم يه فيلم از گلکسي ديدم راجع به يو اس بي آن دي گوش بود، آخر فيلم يه ست موس و کيبوردو وايرلس نميدونم با بلوتوث يا واي فاي بهش وصل کرد، بعد گوشي عين لپ تاپ شد، اين براي اچ تي سي نيست؟ اون قشنگ براش يه موس اومد، هر جام ميخواست با کيبورد تايپ ميکرد، خيلي جالب بود

آره هر گوشی که این قابلیتو داشته باشه میشه بهش موس و کیبرد وصل کرد و خیلی راحت استفاده کرد من یه فیلم از ان 8 دیده بودم
    منم قبلا همین سوالو از دوستان پرسیدم و اینجور که معلومه نمیشه.این گوشی قابیتشو نداره شاید اچ تی سی توی گوشی های بعدیش این کارو بکنه و otg رو اضافه کنه
    به امید otg در اچ تی سی بعدی

12. این کاربر از hamidreza0073 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره هر گوشی که این قابلیتو داشته باشه میشه بهش موس و کیبرد وصل کرد و خیلی راحت استفاده کرد من یه فیلم از ان 8 دیده بودم
    منم قبلا همین سوالو از دوستان پرسیدم و اینجور که معلومه نمیشه.این گوشی قابیتشو نداره شاید اچ تی سی توی گوشی های بعدیش این کارو بکنه و otg رو اضافه کنه
    به امید otg در اچ تی سی بعدی
    آخه اين اصلا ربطي به اوتيجي نداره، آخر کليپ ميگه که ما هر چي کيبورد وصل کرديم به گوشي جواب نداد، و گوشي مثل ان هشت نميتونه کيبورد رو ساپورت کته، اما به صورت وايرلس يه ست کيبورد و موس دل رو به گوشي وصل کرد و گفت به جاش اينطور ميشه! البته نميدونم دقيقا اينارو گفت يا نه! :دي ولي همچين چيزي بود. تو سايت جي اسم آرنا هم نوشته نميشه کيبورد و موس رو با يو اس بي وصل کرد! نوشته آن دي گوي سامسونگ ضعف زيادي تو ساپرت انواع يونيورسال باس داره
    و اينکه گفتم که به سنسيشن يه جوي استيک خيلي کامل بيسيم وصل کرده بود داشت باهاش موتو جيپي يا همچين چيزي بازي ميکرد!!!
    Last edited by e.khafan!; 17-08-2011 at 03:57.

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

آخه اين اصلا ربطي به اوتيجي نداره، آخر کليپ ميگه که ما هر چي کيبورد وصل کرديم به گوشي جواب نداد، و گوشي مثل ان هشت نميتونه کيبورد رو ساپورت کته، اما به صورت وايرلس يه ست کيبورد و موس دل رو به گوشي وصل کرد و گفت به جاش اينطور ميشه! البته نميدونم دقيقا اينارو گفت يا نه! :دي ولي همچين چيزي بود. تو سايت جي اسم آرنا هم نوشته نميشه کيبورد و موس رو با يو اس بي وصل کرد! نوشته آن دي گوي سامسونگ ضعف زيادي تو ساپرت انواع يونيورسال باس داره
    و اينکه گفتم که به سنسيشن يه جوي استيک خيلي کامل بيسيم وصل کرده بود داشت باهاش موتو جيپي يا همچين چيزي بازي ميکرد!!!
    تا اونجایی که من تحقیق کردم و با خوندن فروم های دیگه متوجه شدم گالکسی اس 2 ضعف نداره و این مشکل اندروید 2.3 هست که این قابلیت رو نداره و خود سامسونگ به جینجربرد این قابلیت رو اضافه کرده
    حتی گالکسی تب 10.1 هم این قابلیت رو داره و یه سری گوشی های اندرویدی دیگه
    قراره تو آیس کریم این قابلیت به صورت نیتو گذاشته بشه که اون موقع هم تعداد دستگاه هایی که ساپورت بکنن این قابلیت رو بیشتر میشه و هم اینکه درایور های بیشتری توی گوشی هست برای ساپورت وسیله های مختلف مثل جوی استیک و غیره
    مثلا الان گالکسی اس 2 همه ی موس ها رو نمیشناسه و خب باید صبر کرد تو آپدیت های بعدی
    چون بعضی موس ها شرتکات دارن یا میزان مصرف و چیز های دیگشون فرق داره
    و خب شما میتونین از موس های کم مصرف یا موس هاب لپ تاپ استفاده کنین
    مثلا این مدل موس مشکلی نداره و عالی جواب میده:
    fom-1330 - farassoo
    و میتونین از کیبرد های کم مصرف 100ma آمپری استفاده کنین البته خروجی گوشی همون 200ma هست
    بعضی مواقع هم اضافه کردن دستگاه اول به کابل بعد به گوشی مشگل برای بعضی از موس و کیبوردهای ساپورت نشده حل کرده

و برای هارد های اکسترنال یا وسایل دیگه پر مصرف که منبع تغذیه ندارن میتونین از هاب استفاده کنین
    حتی شما میتونین کابل گوشی های دیگه که با usb شارج میشن رو به گوشی بزنین و اون رو شارج کنین
    و یا مثلا میتونین گوشی رو به hdtv وصل کنین و با موس و کیبرد باهاش کار کنین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    الانم که کابل n8 توبازار 4-5 میشه و یکم اطرافشو سوهان بزنین حله چون SII از نوع microUSB-B هست اما N8 از نوع microUSB-A اما واسه hdmi فعلا نمیشه کاری کرد چون یه برد داره که آیسی SMD داره و الان کابله تو بازار قیمتش حدود 70 هست

ببخشید که طولانی شد...
    Last edited by PersiAndroid; 17-08-2011 at 13:06.

15. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •