عجب! ولی این کارت گرافیک بازی nfs hotpursuit رو روون اجرا می کنه در حالی که 8600gt نمی تونه! یعنی در حد 8800gt هم نیست؟
عجب! ولی این کارت گرافیک بازی nfs hotpursuit رو روون اجرا می کنه در حالی که 8600gt نمی تونه! یعنی در حد 8800gt هم نیست؟
دوستان لطفاً راهنمایی کنین:
مشخصات سیستم (لپ تاپ):
Intel core i5-2410m-2.30 ghz
grapghic:Geforce GT 540
Ram : 4 gig
بازی رو نصب کردم کامل و از هیچ کرک یا پچی هم استفاده نکردم تا الان ولی وقتی وارد بازی میشم هیچی نمیاد (صفحه سیاهه) و سیستم یجورایی هنگ می کنه یعنی مشکل از کرک نداشتنه ؟
سلام رضا جان برو تو پست اول همین تایپیک اول فایل exe را دانلود کن و بریز تو C: ALL PROGRAM- CRYTEK - BIN و فایل پچ 1.1 , یا پچ 1.2 را نصب کن تو همین BIN و اجرا کن و فایل کرک را بریز تو BIN .فقط یادت نره به اینترنت وصل نباشی. اگر نشد جدیدترین آپدیت گرافیک کارت دانلود کن و نصب کن . اگر باز ERROR داد مشکل از خود بازی می باشد که باید تعویض فرمائید. البته اینرا بگم CRYSIS2 تو PC بهتر جواب می دهد.ولی کلا این بازی یک جورائی خیلی ها را تو اجرا یا وسط بازی اذیت کرده . مثلا خود من وقتی بازی به مرحلع انفجار پل رسد و از پل افتاد ERROR MEMORY میدهد و بعد رفتم از دوستان SAVE GAMES را گرفتم 2 مرحله جلو تر ادامه دادم.
سلام دوست گرامی برو تو تایپک صفحه اول همین پست همه مراحل دانلود و اجرا کن . اگر نشد از گرافیک کارته . شاید با دانلود جدیدترین آپدیت آن درست بشه. و یا مشکل ازخو د بازی که باید تعویض بشود. البته به نظر من هنوز FINAL ان نیامده. چون به اسم فینال می فروشند ولی مشکل داره .البته بعضی ها تا اخر بازی را رفتند و مشکلی نداشتند. اینCRYSIS2خیلی ها را اذیت کرده. البته اگر بیشتر پست ها بخونی اطلاعات بیشتری خواهی گرفت.
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
سلام در کل کارت8800 GTو یا ATI 4870 به بالا جواب میدهد. CRSIS2 گرافیک بالائی را می خواد.
سلام
من این بازی رو که 3 تا دی وی دی هست خریدم ، آیا پچ خاصی داره؟
سلام دوستان
من بعد از نصب بازي(2 تا dvd) و بعد كپي كرك تو پوشه بازي و اجرا با مشكل مواجه ميشم.وقتي play رو ميزنم يه كادري مياد كه بعد از next بايد يك serial رو وارد كرد و بعد از وارد كردن سريال سعي ميكنه به اينترنت وصل بشه.من تو dvd هرچي گشتم سريالي نبود.از چند نفر ديگه پرسيدم همچين مشكلي نداشتند.من خونه اینترنت ندارم که بخوام با اینترنت امتحان کنم ببینم چی میشه
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
من میتونم فقط پچ 1.4 رو نصب کنم؟؟؟یا باید حتماً قبلی ها رو هم نصب کنم؟؟
Last edited by dav00d; 20-05-2011 at 11:43.
چرا گزینه ی 3D Option برای من غیر فعاله ولی برای دوستم فعاله ؟!!
البته اون یه سیدی دیگه خریده ... ممکنه بازی اون آپدیت تر باشه ؟
اگه تریدیش کنیم عینک داشته باشیم کافیه ؟
پس تلویزیونای تریدی چی کارن ؟![]()
خودم فهمیدم ....
یه کاری کردم فعال شد ...
توی پوشه ی کرایسیس یه فایل داره به اسم system.cfg .. اون فایل رو باید با Note Pad باز کرد و آخرش اینو اضافه کرد :
فکر کنم کساییکه کارت گرافیک ATI دارن باید این کارو کنن واسه بقیه فعاله ؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا چه جوری باید سه بعدی بازی کرد ؟
عینکشو بخریم ؟
چنده قیمتش ؟
عه ... ببخشید حواسم نبود این پست رو تو تاپیک مشکلات نصب و اجرا زدم![]()
Last edited by 3Dmajid; 20-05-2011 at 16:45.
دوستان نسخه بتاش که روی 64 بیتی کار نمیکرد. این چی ؟ روی سون 64 بیتی کارمیکنه یا نه؟
ببخشید من وقتی بازی رو اجرا میکنم...یه سری کد گوشه بازی نشون داده میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)