برنامه ای واسه آیپد ۲ هست که بشه باش sms داد؟
برنامه ای واسه آیپد ۲ هست که بشه باش sms داد؟
اره یه نرم افزار برای نسخه ی 3g هست که میتونی باحاش مثل یه گوشی از ipad استفاده کنی یعنی دستگاهت امکانات کامل ارتباطی رو پیدا میکنه ولی مشکلی که داره قیمتشه 99.99 دلار (راستشم بخوای اسمشم الان یادم نمی یاد اگه میخوای بگو باید بگردم)
ببخشید مواردی که باید موقع خرید آیپد 2 بهش دقت کرد چیه که سرمون کلاه نره و احیانا آیپد دست دوم رو جای آک بهمون نندازن ؟
میگن نسخه مجانیش هست واسه مسیج،ولی نمیدونم آیپد ۲ه؟
اول از همه و مهمتر از همه خرید از یه مقازه ی معتبره از هر جایی خرید نکن از علاادینم اصلا خرید نکن
پکش باید کاملا وکیوم باشه (با یه سلفن سرتاسرش وکیوم هست اول وکیومش رو چک کن بعد اگه خواستی بخری بگو باز کنه)
آیپد شدیدا اثر انگشت جذب میکنن ببین لکی چیزی نداشته باشه
خود دستگاه هم تو یه جلد نایلونی تو بسته گزاشتن ببین اونم باشه
یه سری دفترچه و برچسب اپل هم توش هست
آیپد اگه نو باشه برای اولین بار که روشن میشه یه سری راه اندازی اولیه داره که معمولا مغازه دار برات انجام میده (اگه از جای درست خرید کنی منظورم مغازه هایی هستن که تخصصی اپل هستن)چک کن اونم باشه
نرم افزارم به غیر از چیزای دیقالت خودش هیچ چیزی روش نصب نیست نرم افزار های دیقالت رو از اینجا میتونی شناساییی کنی که اگر دستت رو رو یکی نگه داری و شروع کنه به لرزیدن زبدر برای پاک کردن بالاش نمیبینی
تمام قسمت های عکس و موزیک و ویدئوی آیپد نو هم خالیه
بعد از این که اینارو چک کردی
اگر طرف خواست برای نرم افزار ریختن پول بگیره نده چون همینکه بخوای تو آیتونز با آیتونز کامپیوتر خودت سینکش کنی اگر اون نرم افزار هار تو آیتونزت نباشن که نیستن ،آیتونز اونارو پاک میکنه و آیپدت رو با نرم افزار های کامپیوتر خودت سینک میکنه این قضیه در مورد آهنگ ها هم صادقه اگر آهنگی تو آیپدت داری که تو آیتونز کامپیوترت نیست آیتونز اون آهنگ رو از ایپدت برمیداره
پس فقط وقتی که طرف گفت مجانی برات نرم افزار میریزه این کار رو بکن تا یه مدت با آیپدت کار کنی و باهاش آشنا شی (وقتی به آیتونز وصلش کردی گزینه ی سینک اپز رو فعال نکن)
اقا من دیروز با رفیقم رفته بودم علاالدین یه سنسیشن بگیریم
هرجا ایپد داشت 32wifi+3g قیمت میکردم همه جا حول و حوش 1100 بود
ولی یکی از مغازه ها 920 قیمت داد کفم برید حتی گرفتم نگاهشم کردم
ظاهرش هیچ مشکلی نداشت حتی 64 هم داشت که میداد 1150
از دیروز حسابی جری شدم برم یه دونه بخرم ولی خیلی میترسم مشکلی داشته باشه
مخصوصا اینکه همون سنسیشن رو زیر قیمت خریدیم ولی از مغازه که بیرون رفتیم دیدم کلی پیکسل سوخته داره
با هزار فن و کلک تونستیم کل پولمون رو پس بگیریم بعد اون ترسم خیلی بیشتر شد
حالا خواستم نظر شما هم بدونم نظر شما چیه؟
برنامه swirlysms free رو نصب كن
و ميتوني به راحتي sms بديو دريافت كني![]()
به نظر شما اگه از تركيه آيپد 2 بخرم به صرفه تره؟
قيمت آيپد2 32 گيگ واي فاي تو تركيه چنده؟
من پنجشنبه پاساژ پایتخت بودم ۳۲ تری جی آیپد ۲ رو طرف خودش میگف ۱۰۷۰۰۰۰ تومان. اگه خواستی بگیری از پایتخت بگیر خیالت راحت تره. من خودمم از اونجا گرفتم ۲ ماه پیش. فکر کنم ۶۴ تری جی هم ۱۱۴۰۰۰۰ تومان میداد
Last edited by archipay; 29-07-2011 at 20:27.
من بخاطر اینکه قیمتش هنوز بالاست اصلا قصد خرید نداشتم
ولی قیمتی که اون یارو داد خیلی معرکه بود.نمیدونم چجور میشه از مشکل نداشتنش مطمئن شد
چون اگه مشکلی نداشته باشه فردا میرم بگیرمش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)