حداقلش باید پچ 1.01 رو داشته باشین. ولی اگه 1.02 رو داشته باشین که چه بهتر... پچ 1.2, پچ قبلیش رو هم شامل میشه.
حداقلش باید پچ 1.01 رو داشته باشین. ولی اگه 1.02 رو داشته باشین که چه بهتر... پچ 1.2, پچ قبلیش رو هم شامل میشه.
آقا شرمنده از اونجا ب بعدی ک 43% تموم هست و دزموند و دوستاش میرسن ته کار چ شکلی از کجا من میتونم برگردم ب همون روم و اینا ک مراحل فرعی رو برم هیچ گزینه ای نداره برای این کارا
بعد از رد شدن اسامی سازنده ها (که یک ربع طول میکشه) با اتزیو در رم میتونین بازی رو ادامه بدین...
کسی نبود؟؟؟؟ترینری چیزی برای این مورد داره یا نه؟
بعید میدونم...
اون سیب در یکی از مخفیگاه های رومولوس مخفی شده بود,دیگه تا قسمت بعدی به دستتون نخواهد رسید...
ولی چیزی بوده که توی بازی تعریف شده بود و ازش استفاد هم کردیم.حالا برنامه ای چیزی نیست که اون شئ رو دوباره توی بازی،جزو سلاح ها قرار بده؟؟؟
نصب پچ 1.02 هم مثل 1.01 هست یا بی دردسر نصب میشه من این dlc رو هنوز بازی نکردم .
سلام
ببخشید من بازی و از یکی از فروشگاهای شهرمون گرفتم بعد طرف برای اینکه کسی نتونه بازی و کپی کنه رو بازی قفل گذاشته اینطوری که وقتی یکم بازی میکنی یه صفحه میاد که توش نوشته برای اینکه بتونی بازیو ادامه بدی باید سی دی و بذاری تو درایو تا بازی فایلی و که تو سی دیه بشناسه اما سی دی و از جایه دیگه گرفتم حالا بازی اجرا نمیشه و من هم تو کفم راهی نیست بشه قفلش و از بین ببری؟
موقع نصب پچ با این ارور مواجه میشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)