تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 430 اولاول ... 24248495051525354555662102152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 4293

نام تاپيک: Xperia™ Arc & Arc S | گوشي هاي اندرويدي سوني اريكسون با پردازنده هاي 1 و 1.4 گيگاهرتزي

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اقا یه خبر بد!! من این گوشی رو نمیخرم!! و میخوام یه ایکس ده دیگه بگیرم!
    ظاهرا ایکس ده قراره اپگرید بشه به 2.3 اونم رسمیش!! با این توصیفات،سک سی بودن ایکس ده با توجه به بالا بودن جک 3.5 و هیچی اضافه نداشتن این یکی جز به کتاغذ زکی گفتن،من ایکس تن رو با قیمت کمتر برا خودم بهتر میدونم!!

2. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    یه جایی همین دورو برا

پيش فرض

اقا یه خبر بد!! من این گوشی رو نمیخرم!! و میخوام یه ایکس ده دیگه بگیرم!
    ظاهرا ایکس ده قراره اپگرید بشه به 2.3 اونم رسمیش!! با این توصیفات،سک سی بودن ایکس ده با توجه به بالا بودن جک 3.5 و هیچی اضافه نداشتن این یکی جز به کتاغذ زکی گفتن،من ایکس تن رو با قیمت کمتر برا خودم بهتر میدونم!!
    سیانپس عزیز! در نظر داشته باش که توی همون خبر، گفته که 2.3.3 آخرین آپدیت x10 خواهد بود!
    فقط به خاط جکش که بالاشه میخوای x10 بگیری؟
    صدای زیاد و بدون نویز آرک رو نمیگی؟ اچ دی ام آیشو نمیگی؟ تکنولوژی نمایش تصویرشو نمیگی؟ سنسور عکس/فیلم برداری در شبشو نمیگی؟ رادیوش که البته مهم نیست، جی پی اسشم که خب x10 هم میتونه آفلاینشو داشته باشه! دیگه چی؟ آهان ساپورت فلش رو نمیگی؟ مالتی تاچ 4 نقطه ایش چی؟ جی پی یو ادرنو 205ش را نمیگی؟ حتـــــــــــــــــــــــ ـــــــی دیزاین به قول خودت س ک س یشو نمیگی؟ ( ) خود سونی هم که قول داده حداقل تا یه سال دیگه ساپورتش کنه!
    بازم میخوای بری x10 بگیری؟ :|
    نکن این کارو با خودت جوون! دوره اون گوشی به سر اومده! البته منکر خوب بودنش نمیشم، منتهی الان دیگه خریدنش به صرفه نیست؛ البته این نظر شخصیمه

آی سونی اریکسون بی مرام، این همه از گوشیت دفاع کردم، بیا یه دونه مرامی بهم بده دیگه :--))
    ---------------------
    پی نوشت: من نمیخوام اسپم بدم..به جان خودم اسپم دادن کار سختی نیست... لطفا با جواب دادن به حرف بی پایه واساس دیگران، خودتون در سطح اونا نیارید پایین، جهتدهی تاپیک رو هم خراب نکنید! بذارید خوش باشه طرف
    بهترین عکس العمل واسه چنین افراد معلوم الحالی سکوته!
    از ما گفتن بود
    Last edited by devil28; 25-03-2011 at 23:00.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گوشی خیلی خوبیه...
    فقط 3 نکته منفی داره که یکیش مکان هدفونشه که من اهمیتی نمی دم بهش ولی دو تای دیگه خیلی مهمن :
    1 - (این مهم ترین نکتشه ) بالاخره فرهوده نفهمید دیزاینش خوبه ، بده ، هابیل با بیل قابیلو کشت ، قابیل با بیل هابیلو کشت ، یا بیل عکس
    2 - سونی این گوشی رو زده... منکر این نیستم که بازم از خیلی برندا سر تره ، ولی بازم یه مقدار برند چیزه امممم همینه دیگه اووومممم حالا یه چیزی هست سونی اریکسون یه مقدار خودشو خراب کرد ، با ساپورت تقریبا ضعیفش و این جور چیزاش... البته خوبیش اینه که : مث نوکیا نشد و خودشو تو حد خوبی نگه داش
    توی ایران اگه حرف دیگران راجع به گوشی و پرستیژ گوشی واستون مهمه ، سونی اریکسون نخرید... هر چند ته گوشی باشه شما می رید به یکی از افرادی که در اینجا بیشتر از واژه ی کله پوک نمی شه بهشون گف ، گوشی رو نشون می دین اونم با کلی شوق و ذوق... اونم بر می گرده می گه هوووم مبارک باشه...
    ولی یه HTC می گیری ، می بینه طرف چشاش می زنه بیرون... هاااااا؟؟؟؟ این چیه؟؟؟ چند خریدی؟؟؟ عجب خداییه!!!
    بازم با وجود چیزایی که گفتم من بین تموم برندایی که گوشیای اندرویدی می زنن ، HTC رو بیشتر دوست دارم

5. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سونی اریکسون درسته که ساپورت خوبی ارائه نداد ولی این اشتباهشو جبران کرد و با سرمایه گذاری 4 میلیون دلاری که روی ایکسپریا لاین کرده میخواد همونجوری که رئیسش گفته به صدر سازنده های گوشی های آندروییدی برسه

برای X10 هم طبق قولی که داده بود 2.1 و دوال تاچ داد و جینجبرد (2.3.3) هم تو تابستون واسش میاد ...

7. این کاربر از feryshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

بازم با وجود چیزایی که گفتم من بین تموم برندایی که گوشیای اندرویدی می زنن ، HTC رو بیشتر دوست دارم
    تو طول اسپمي كه دادي با اين يه خطت موافقم كه بهترين اندرويد رو فعلا اچ تي سي ميزنه... واقعا روش كار ميكنه

9. 3 کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

با اين يه خطت موافقم كه بهترين اندرويد رو فعلا اچ تي سي ميزنه... واقعا روش كار ميكنه
    علی اچ تی سی اصلا از لحاظ جنس بدنه و موادی که به کار میبره خوب نیست. از لحاظ نرم افزاری هم بیشتر لاک نبودن بوت لودر کمک میکیرد تا کاستوم های زیادی واسش بیاد که توی دوتا گوشی جدیدش بوت لودر رو هم لاک کرده!

home launcher زیبای x12 برای دانلود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 3 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

اكسپريا آرك در شب:

دزاير اچ دي :

گالاكسي :

آيفون 4 :

---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------

علی اچ تی سی اصلا از لحاظ جنس بدنه و موادی که به کار میبره خوب نیست. از لحاظ نرم افزاری هم بیشتر لاک نبودن بوت لودر کمک میکیرد تا کاستوم های زیادی واسش بیاد که توی دوتا گوشی جدیدش بوت لودر رو هم لاک کرده!

سلام جاني گل
    خدمت چه خبر

جاني مطمئني در مورد اچ تي سي صحبت ميكني؟؟؟؟؟؟؟؟
    كيفيت ساخت اچ تي سي رو من بعد از آيفون بالاتر از همه ميدونم ....

13. 3 کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام جاني گل
    خدمت چه خبر

جاني مطمئني در مورد اچ تي سي صحبت ميكني؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام به علییییییییی تیییتتییییییییییی دوست داشتنیی.مرسی. سلامتی .تو چه خبر؟ دقیقا در مورد اچ تی سی صحبت میکنم نظر شخصی بود ! هنوزم معتقدم کیفیت خوبی نداره . (آنتی اسپم : چه عکسایییی به به )
    سعید بارسا هم اینجاس که.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سیانپس عزیز! در نظر داشته باش که توی همون خبر، گفته که 2.3.3 آخرین آپدیت x10 خواهد بود!
    اخه این وسط یه مشکل بزرگ هست اونم پوله!!
    من! من......من واسه مامان اینده ی بچه هام،یک و نیم پول دادم که ایپد دو رو برام بیارن که بدم دست این!!
    حالا دیگه نه پول تبلت دارم،نه ارک!!مجبورم فعلا ایکس ده بگیرم تا بعد!!!
    این چیزایی که گفتی،با سیستم عامل راه می افتن!! وقتی رام کوک کنی براش،همه از کار می افته و با سیستم معمولی کار میکنه!!حالا به شرایطی فکر کن که سونی،چون رو موتور نمایش عکس کار کرده،دیگه حالت عادی نمایشعکس و فیلم چقدر بد میشه!

از اونش میترسم!

تو طول اسپمي كه دادي با اين يه خطت موافقم كه بهترين اندرويد رو فعلا اچ تي سي ميزنه... واقعا روش كار ميكنه
    یه تاپیک معروفی هست که بهش میگن تاپیک اکس پریا بعد از رد شدن اوتوبوس! از روش،و یه عکس معروف تر که از نکسوس بعد از نشستن روش میگه!! ادرسش رو دارین؟!
    گفتی داری ادرس رو؟!!
    Last edited by senaps; 26-03-2011 at 15:23.

16. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بهترین جنس و کیفیت ساخت موتو داره
    مگه نه فرهاد؟؟؟

تیتی اچ تی سی اونقدرها هم خوب نیستا !!!

18. 2 کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •