تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 231 اولاول ... 24248495051525354555662102152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه mameli22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بچه ها یکی از اقوام من دیروز انگلیس شهر لیدز قیمت کرد گارانتی اصلی حدود 400 پوند بود !!!!! یعنی یه چیزی حدود 800 هزار تومن خودمون ، جای خوشحالی داره !!!

---------- Post added at 03:28 AM ---------- Previous post was at 03:25 AM ----------

سلام
    دوستان عده ای میگویند رنگ کنار n8 بعد از چند روز میره درسته ؟
    بله من هم شنیدم رنگ بدنه N8 چینی بعد از چند روز میره و بدنه آلومینیومیش معلوم میشه !
    امیدوارم فنلاندیش اینطور نباشه !

2. این کاربر از mameli22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mameli22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

1. برای ویرایش باید نسخه فول برنامه آفیس رو بخری یا برنامه کرک شده رو نصب کنی
    ولی برنامه آفیس دیفالت گوشی قابلیت ادیت رو به شما نمیده فقط میتونی ببینی

2. من منظورتون رو متوجه نشدم
    ولی تو دمو هایی که نشون میداد هارد تا 1.5 ترا بایت رو هم به گوشی وصل کرده بود
    فلش هم تا 16 گیگ بروبچز بی مشکل نصب کردن ولی مشکل اینجاست
    که همه نوع فلش رو پشتیبانی نمیکنه
    میشه بگید چه نوع فلش هایی رو ساپورت میکنه ؟

4. این کاربر از mameli22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

آقا یکی بگه این صدای هنزفری چطوره
    از نظر کیفیت و بلدی صدا
    از نظر بلندی در حد ان 86 و 5800 و از نظر کیفیت بهتر از این دو تا گوشی

بچه ها یکی از اقوام من دیروز انگلیس شهر لیدز قیمت کرد گارانتی اصلی حدود 400 پوند بود !!!!! یعنی یه چیزی حدود 800 هزار تومن خودمون ، جای خوشحالی داره !!!

---------- Post added at 03:28 AM ---------- Previous post was at 03:25 AM ----------

بله من هم شنیدم رنگ بدنه N8 چینی بعد از چند روز میره و بدنه آلومینیومیش معلوم میشه !
    امیدوارم فنلاندیش اینطور نباشه !
    تمام گوشی های ان 8 که در بازار ایرانه چینی هست البته زیر نظر کارخانه نوکیا.من با یه نفر که تو ی کار موبایل هست صحبت کردم خیلی راحت اعتراف کرد همین ان 8 را به راحتی مشخصات روی گوشی را -- میکنند و به made in finland تغیرش میدهند.البته طرف چون باهام آشنا بود اینو به من گفت.اینو گفتم که زیاد خودتون را درگیر چینی و فتلاندی بودن ان 8 نکنید.
    Last edited by hamidkabiri6270; 21-11-2010 at 02:14.

6. 3 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

ویرایش شد.حذف شود.

8. 2 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان . ببخشین من چندتا N8 داشتم که میخواستم بفروشم ! از بچه های اینجا کسی هست که بخواد ؟!
    گوشی ها چین تحت لیسانس هستن !!!

10. 2 کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه astaragg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    astara-gorgan

پيش فرض

سلام.من الان این گوشی رو دو هفته ست که دارم.در مورد تاچ:اولین چیزی که وقتی گوشی رو تو دستت میگیری به نظرت میرسه نیازه گوشی به اپه.خبر خوش اینکه با اولین اپ تاچ گوشی از این رو به اون رو میشه(کاملا محسوسه)
    من یه وایرلس رایگان پیدا کردم دارم حال میکنم!

در مورد باتری 14 ساعت موزیک،2 تا تلفن،5تا مسیج، 2تا عکس فقط یه دونه از شارژ کم کرد.

در مورده بدنه کیفیت فوق العاده بدنه کاملا محسوس رفتن رنگ جوکی بیش نیست! واسه من تجربه افتادن هم داره.
    فقط من از حکاکی اسم نوکیا پشت گوشی مترسم راستش جرئت امتحان رو ندارم.

از دوربین حرفی نمیزنم فقط خداست
    کیفیت هندسفری عالی ولی مونده چقدر بکنی تو گوشت
    حرف اخر اینکه خوش حالم بین این و hd اینو انتخاب کردم تا حالا فکر کنم بیشتر از 1000 تا عکس گرفتم

12. 3 کاربر از astaragg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این مشکل شارژ که گوشی دیگه روشن نمیشه رو کسی از بچه های اینجا که خدایی نکرده پیدا نکرده ؟!

14. این کاربر از LordMMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این مشکل شارژ که گوشی دیگه روشن نمیشه رو کسی از بچه های اینجا که خدایی نکرده پیدا نکرده ؟!
    شرکت نوکیا، بزرگ‌ترین شرکت سازنده تلفن همراه، اعلام کرد که برخی از تلفن‌های هوشمند N8 ساخت این شرکت، دارای نقص فنی هستند و خود به خود خاموش می‌شوند.

کارشناسان می‌گویند: ‌موفقیت تلفن همراه N8 برای شرکت نوکیا در شرایط فعلی اهمیت به‌سزایی دارد، زیرا این شرکت سازنده برای رقابت با آیفون ساخت اپل این تلفن را به بازار عرضه کرده است.

نیکلاس ساواندا، مسوول بخش فروش نوکیا اظهار کرد: تعداد محدودی از خریداران تلفن‌های N8 با این مشکل روبه‌رو هستند که تلفن‌هایشان برخی اوقات خود به خود خاموش می‌شوند و قادر نیستند دوباره آن‌ها را روشن کنند.

سخنگوی شرکت نوکیا نیز خاطر نشان کرد: این نقص فنی به خاطر مشکل در کارخانه و در خط تولید ایجاد شده و هم اکنون رفع شده است؛ این مشکل به مدل N8 محدود شد و سایر تولیدات نوکیا چنین مشکلی ندارند.

این سخنگو از اظهارنظر درباره تعداد تلفن‌هایی که دارای نقص فنی هستند امتناع کرد.

سامی سارکامیز - یک کارشناس - اظهار کرد: شاید تمامی خریداران این تلفن همراه مشکل مذکور را به اطلاع شرکت نوکیا نرسانده‌اند، بنابراین این احتمال وجود دارد که شمار تلفن‌های N8 محبوب افزایش یابد.

منبع : سافت گذر

16. این کاربر از p3rsi4n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

نقص فني در نوکيا N8(1389/08/30)
    شركت نوكيا، بزرگ‌ترين شركت سازنده تلفن همراه، اعلام كرد كه برخي از تلفن‌هاي هوشمند N8 ساخت اين شركت، داراي نقص فني هستند و خود به خود خاموش مي‌شوند.
    به گزارش ايسنا كارشناسان مي‌گويند: ‌موفقيت تلفن همراه N8 براي شركت نوكيا در شرايط فعلي اهميت به‌سزايي دارد، زيرا اين شركت سازنده براي رقابت با آيفون ساخت اپل اين تلفن را به بازار عرضه كرده است.
    نيكلاس ساواندا، مسوول بخش فروش نوكيا اظهار كرد: تعداد محدودي از خريداران تلفن‌هاي N8 با اين مشكل روبه‌رو هستند كه تلفن‌هايشان برخي اوقات خود به خود خاموش مي‌شوند و قادر نيستند دوباره آن‌ها را روشن كنند.
    سخنگوي شركت نوكيا نيز خاطر نشان كرد: اين نقص فني به خاطر مشكل در كارخانه و در خط توليد ايجاد شده و هم اكنون رفع شده است؛ اين مشكل به مدل N8 محدود شد و ساير توليدات نوكيا چنين مشكلي ندارند.
    اين سخنگو از اظهارنظر درباره تعداد تلفن‌هايي كه داراي نقص فني هستند امتناع كرد.
    سامي ساركاميز - يك كارشناس - اظهار كرد: شايد تمامي خريداران اين تلفن همراه مشكل مذكور را به اطلاع شركت نوكيا نرسانده‌اند، بنابراين اين احتمال وجود دارد كه شمار تلفن‌هاي N8 محبوب افزايش يابد.
    ----------------------------
    البته اگه تکراری بود معذرت میخوام ولی
    این همون نکته ای رو می رسونه که بنده خیلی وقتها عارض شده بودم که گوشی رو نه باید اول اومدنش خرید نه آخر آخرای تولید! همیشه میانه رو بودن خوبه

18. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

امیدوارم تا وقتی من می خوام بخرم، این گوشی های خراب تموم شده باشه و به من نیفته!

20. 2 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •